Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 senin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi soruma yanıt vermedin lan? eğlendiniz mi siz de okurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bize pınardan bahsetsene noyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 eglenirken, dusunmusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 lanlı konuşma adamla dayak edirticen izmirde bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi adam sakin olm! bişi yapmaz. işin felsefesini kapmış. saldrımazsan tutup da seni dövmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Bunca yıl gelmemişsin, o köprünün altından ne sular aktı sen patiyi bırakalı. Gelme abi bir daha patiye, helal süt emmiş kız da bulmuşsun, git evlen. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam hayvansever deilmi hem belki bizide sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: abi soruma yanıt vermedin lan? eğlendiniz mi siz de okurken? la adam eğlense silin o topici diye gelmezdi 30 sayfada ne yorumlar vardı lan.o kadar da adnan ziyagil değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bu konu neymiş ya ilk kez girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ama son kez olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Red said: la adam eğlense silin o topici diye gelmezdi sen de haklısın lan. ama bence eğlencelimsi bi topikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Pinara soyler misin, o marka corap almasin bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaa n'aber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 PANTYHOSE! ooh la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Nazca said: dasaa n'aber kötü sen nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Red said: adam zaten eski üyeymiş de.yıllar sonra canı sıkıldı da gelmedi tabi.biri haber uçurmuş sdfs eğer gugılda pınar yılmaz yazınca ilk sırada değilse forum sadece bir mi ? =)) İlk önce Pınar söyledi böyle internette bir forumda hakkında çok seviyesizce konuşulduğunu ama nerede diye sorduğumda utandığından ve moralimin bozulacağını düşündüğünden söylememişti . Aklıma ilk gelen olaraktan "Paticik mi ?" diye sorduğumda şaşkın sessizliğinden kendi kendime "yok ya değildirdir heralde ilk defa paticik diye site ismi duydu galiba " diyerekten konu öyle geçmişti. Ama im best stalker here durumu var . hemen buldum üstüne de bi kaç arkadaşım link attı konuyu ama dediğim gibi eğlendik güldük bir süre ama bu sabah silinsin artık ama silinmeden bi mesaj atalım dedik o kadar. =) Yetkililer konu içerisindeki mesajımı görmemiş olacaklar ki az önce forum yetkilileribne de mesaj gönderildi. Malum bu topic hem belirtilen forum kurallarına aykırı hem de bir çok kişi için ban sebebi olduğu gayet açık belirtilmiş. Ayrıca özlemişim paticiği teşekkür ederim . Kimseyle wanker samimiyetim olmasa da sevdiğim eski dostlarım var paticikden . en son uo scriptleri için giriyordum server kapandıktan sonra . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: Nazca said: dasaa n'aber kötü sen nasılsın? sağ ol ya, ben de kötüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ilk mesajin sag ustundeki unleme basmak suretiyle sikayet edebilirsen daha verimli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 @Noyzura ben senle tanışmak istiyorum abi yıllardır görüyorum.. çekindim merhaba diyemedim.. :| *utanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 o kadar eskiysen buradaki kural sisteminin tam anlamışyla işlemediğini de biliyorsundur konu muhtemelen kilitlenecek ama silinmesi gibi bir durumun olacağını sanmam bkz: kate upton'ın sevgilisinin gelip "silin o konuyu" demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aramızda ki gizli gayler dökülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi silinmesi zaten makul bişi değil. kitlenir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Llama said: @Noyzura ben senle tanışmak istiyorum abi yıllardır görüyorum.. çekindim merhaba diyemedim.. :| *utanır* Tanışalım en yakın paticik toplanmasında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gosteristen kaldirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar