Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aga prim pesinde yirmi kusur yil gitmissin bir kirk yil daha git helal olsun da simdi issizin biri de ketamin kullaniyor aha da belgesi bu dese nolacak
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Sene 2012 hala internette uyuşturucu kullanıyorum yazıp hava atanlar var.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: abi sıçtın şu güzelim ortamın içine! cevap vermeyip çekilecektin kşene ya!!! zen bi adama yakışmadı! niye ya eski paticik üyesiyim diyorum ... yıllarca hiç birşey yazmadıktan sonra tekrar burada olmak çok güzel geldi biraz anlayışlı ol =) Fly said: aga prim pesinde yirmi kusur yil gitmissin bir kirk yil daha git helal olsun da simdi issizin biri de ketamin kullaniyor aha da belgesi bu dese nolacak prim peşinde koşmak değil bu herşeyden ve herkesden olabildiğince sıradan bir şekilde özgür olmak hani korkum ve endişem yok kafamda rahatım hepde böyle internet muhabbetleri çok masumane kalıyor dış dünyaya göre sorun yok yani .
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gel gel tekrardan kalıcı ol sen
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 paticik yazıp çıplak foto çekilsin arkadaş. yoksa inanmayız. modelmiş zaten sıkıntı olmaz.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ac kardes hamsterda falan gay pron da vardir, milleti fantezilerine alet etme
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Barnacle sen de ne meraklı çıktın arkadaş elalemin malafasına. Tamam gay forum may forum da bi yere kadar ahahah bildiğin isyan gelmiş yalnız
Marty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gondere bastiktan sonra pisman oldum ben ama. birinin sanatini icra etmesine engel olup, digerinin de cinselligine engel koymamaliyiz. burasi paticik burda hersey gercek
copry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 NeoStyle said: Noyzura bişey sorucam.. stalklarken ister istemez gördük 3-5 şırınga var, nedir onlar steroid mi yahu? Fakir dartidir.
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Marty said: gondere bastiktan sonra pisman oldum ben ama. birinin sanatini icra etmesine engel olup, digerinin de cinselligine engel koymamaliyiz. burasi paticik burda hersey gercek (tu) :)-D
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben forumun çoğunluğu adına konuşuyorum, beğenmeyen gidebilir
benjani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://files-cdn.formspring.me/photos/20121017/n507f20cecc5b3.png
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi çoğunuz adamın yerinde olsanız kız arkadaşınız hakkında 100 sayfa stalk ve salya olsa ağır rage yaparsınız adam gelmiş ne güzel konuşmuş. sallamamış bizi bile sdf badasslik tasladığı yok adamın hiç
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kız arkadaşım zaten böyle pozlar veren bi manken olsa sağa sola rage açmam kendi şahsi mallığım olur.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yanlış düşünüyosun bence. badem kafasıyla baktın resmen olaya şu an
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yahu kız zaten public twitter hesabından kendi fotoğraflarını paylaşıyor. e bu kızın sevgilisi SİZ BENİM KIZIN FOTOLARINA BAKIP NASIL YORUM YAPARSINIZ derse mantık nerde? @da2019 devrim valla şahsi mallık lafına olabilecek en güzel örneği koymuşsun.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi bizimkiler yorum değil, testosteron.
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 CthuLhu said: devrim valla şahsi mallık lafına olabilecek en güzel örneği koymuşsun.
Öne çıkan mesajlar