Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aga prim pesinde yirmi kusur yil gitmissin bir kirk yil daha git helal olsun da simdi issizin biri de ketamin kullaniyor aha da belgesi bu dese nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 PINAR BOŞA ÇIKACAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Sene 2012 hala internette uyuşturucu kullanıyorum yazıp hava atanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: abi sıçtın şu güzelim ortamın içine! cevap vermeyip çekilecektin kşene ya!!! zen bi adama yakışmadı! niye ya eski paticik üyesiyim diyorum ... yıllarca hiç birşey yazmadıktan sonra tekrar burada olmak çok güzel geldi biraz anlayışlı ol =) Fly said: aga prim pesinde yirmi kusur yil gitmissin bir kirk yil daha git helal olsun da simdi issizin biri de ketamin kullaniyor aha da belgesi bu dese nolacak prim peşinde koşmak değil bu herşeyden ve herkesden olabildiğince sıradan bir şekilde özgür olmak hani korkum ve endişem yok kafamda rahatım hepde böyle internet muhabbetleri çok masumane kalıyor dış dünyaya göre sorun yok yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gel gel tekrardan kalıcı ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 paticik yazıp çıplak foto çekilsin arkadaş. yoksa inanmayız. modelmiş zaten sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ac kardes hamsterda falan gay pron da vardir, milleti fantezilerine alet etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 2 dakka durun gay olmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Barnacle sen de ne meraklı çıktın arkadaş elalemin malafasına. Tamam gay forum may forum da bi yere kadar ahahah bildiğin isyan gelmiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gondere bastiktan sonra pisman oldum ben ama. birinin sanatini icra etmesine engel olup, digerinin de cinselligine engel koymamaliyiz. burasi paticik burda hersey gercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 NeoStyle said: Noyzura bişey sorucam.. stalklarken ister istemez gördük 3-5 şırınga var, nedir onlar steroid mi yahu? Fakir dartidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Marty said: gondere bastiktan sonra pisman oldum ben ama. birinin sanatini icra etmesine engel olup, digerinin de cinselligine engel koymamaliyiz. burasi paticik burda hersey gercek (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 herkesin zevki kendine arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben forumun çoğunluğu adına konuşuyorum, beğenmeyen gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kızın sevgilisi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Evet, enişte geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://files-cdn.formspring.me/photos/20121017/n507f20cecc5b3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi çoğunuz adamın yerinde olsanız kız arkadaşınız hakkında 100 sayfa stalk ve salya olsa ağır rage yaparsınız adam gelmiş ne güzel konuşmuş. sallamamış bizi bile sdf badasslik tasladığı yok adamın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kız arkadaşım zaten böyle pozlar veren bi manken olsa sağa sola rage açmam kendi şahsi mallığım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yanlış düşünüyosun bence. badem kafasıyla baktın resmen olaya şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Edit: @kutulu He yani diyosun ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 @da2019 evinden aldırıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yahu kız zaten public twitter hesabından kendi fotoğraflarını paylaşıyor. e bu kızın sevgilisi SİZ BENİM KIZIN FOTOLARINA BAKIP NASIL YORUM YAPARSINIZ derse mantık nerde? @da2019 devrim valla şahsi mallık lafına olabilecek en güzel örneği koymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi bizimkiler yorum değil, testosteron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 CthuLhu said: devrim valla şahsi mallık lafına olabilecek en güzel örneği koymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar