Mino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ödev yaparım bilgisayarda... Müzik dinlerim sesi iyice açacaksam kulaklıkla dinlerim. UO ile web sitesi açmak bilgisayarı kastırdığı için, en fazla UO+msn çalışır. (öyle 512 ramlerimiz yok bizim 64 SDRAM le takılıyorum böhü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ceza dinlerim $ımdıkı qıbı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 shift e falan basarım defalarca.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Mortis, 07 Kasım 2004 12:47 tarihinde demiş ki: hayır bunu sırf silphatos a demedim . Ciddiye alma diil olay. Merak ettim. Belki yazarken ses tonum falna yansımio die yanlış anlaşılmıştır :) Çünkü dier postlara bakarsanız bazı insanlar da öle hiç bişey yapmam sırf paticie bakarım falna die mesajlar atmışlar. Bu insanlara sordum o soruyu. sinirli diilim şu an, sadece merak yani naapiosunuz paticikte ki bu kaadar zamanınızı ve konstantrenizi alio anlamında.. Sanmıyorum ısrf patıcıkge odaklanabılıcegımızı, en fazla aynı anda ateslı bı tartısma ıstek yaptıgın bır radyo yayını falan olucak belkı oyle. Ha bide Hackleme gibi durumlarda canlı yayın geyik oldugunda odaklanıyosun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dersi dinliyorum genellikle bütün derslerim lab de olduğundan.Akşamda müzik dinliyorum patideyken..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 torbacılık yaparım.hap atarım 300-500 oynarım.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Mavi, 06 Kasım 2004 00:22 tarihinde demiş ki: said: Maedhros_Laorx, 06 Kasım 2004 00:21 tarihinde demiş ki: müzik tv cips kola iskender hatun... yalan eğer doğruysada oha. adamın kompleksi var yazık :D[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 UO ile ilgilenirim.Az biraz müzik dinlerim.Ama genelde nette gezerim surf :)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Müzik dippas kola kapiçino msn mtg[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kaşınıyorum genelde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fi tarihinden kalma konuları uplıyorsan hakikaten kaşınıyorsun demektir. her neyse, yeni kullanıcılar o eski zamanların kaliteli konularını görsünler de feyz alsınlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yaklaşık maliyet hazırlama,hakediş inceleme,aşırı düşük sorgulama vsvs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Suark said: Sadece foruma bakarım[signature][hline] veletken bile kuulmuşuım be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi o yaşta bile multitasking yokmuş sende.. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ooo kavgada sölenmez http://www.youtube.com/watch?v=xrXVqpi4Bls&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Terlik antremanı yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Llama said: muzık dınlerdım evde ıken ayaklarımı uzatırdım boyle sandalyeyee off off askerlık herseyı ozletıyor ınsana[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum... bak bak dasaa gör askerdeyken yazmışım tey tey üstüne yedi sene geçti pejjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi sen 34 falan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 copry said: Terlik antremanı yapıyorum ben ben duvarlara vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ben duvardan duvara döşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 -ne döşüyorsun? +metraj abi.. toplam 12.5km boru gitmiş. birim fiyatı şu desek. çok düşük lan bu teklif!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 goblin farmlıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 planking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 tivibu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar