paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Selam, Archangel_ said: post atarken bile özenilmiş, uğraşılmış belli. elinize sağlık, kazasız belasız inşallah. burada anca trollenir o ayrı Uzun zamandır burada Troll görülmemiştir, troll ile avlanmak da yasaktır hem. Burada olsa olsa fındık faresi olur :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 JAPON OTO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ne trollü be! orman mı burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 güzel çalışma, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kaç para harcandı toplamda mesela? sahibindende yapılı 05-06 sti lar var 40 lira civarina, onlarla kapısabilir düzeyde mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 goldbären said: amma uğraşmışsınız aman nazar değmesin. @ dasaaa golf'e ne zaman girişiyoruz?abi büyük ihtimalle mişubişi alıp dağa-offroad'a girişicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ofrod işi daha pahalı kanka gücümüz yetmez ona. sen bide habire aks dingil kırarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 buraya tam gedigine bisey soylenirdi ama soylemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 paramecium said: Selam, Şanzımanda bir değişiklik var mı? Ben mi listede gözden kaçırdım :) Aşırı bir emek var ortada, umarım üzücü şeyler bu zevke engel olmazlar. Saygılar. Şanzımanda degişiklik yok 400 450 hp arası destek var sadece bir kac dişli degiştirmeyi planlıyorum ya mfactory den dişli alınacak yada rb25det in şanzımanı takılcak rb25 şanzımanlı sr20detler oldukca fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Esh said: kaç para harcandı toplamda mesela? sahibindende yapılı 05-06 sti lar var 40 lira civarina, onlarla kapısabilir düzeyde mi mesela? Araç otomatik aldım bilerek daha az yıpran ma payı var diye ben manuele cevirdim manuel şanzıman vs alıp araci 18 bin tl harcama masraf 11 bin doları buldu yaklaşık 38 milyar civari yapar ki sti evo vs yi rahatlıkla gecer birde şu konum var 40 milyara alacagınız sti Turşu bi sti dir :) 50 55 milyari gözden cıkarmak lazım düzgün temiz sti icin ama sti yerine evo yu tercih ederim kesinlikle :) drag denemedim ras gelmedi acikcasi yorum yapmam yanlıs olur rollingte stock sti rahatlıkla gecer spec c sti ki 360-400 hp arası bir aracla rolling denedigimde motor ici stock egzantrikler takılı şekilde 0,9 bar da 1 boy önümde gidiyordu şimdi denesem evet gecebilirim ama 450 500 hp bir 4 cekere karşı sansım olmaz beyin ayari turbo degişimi ile 12-13 saniye arası 400 metreleri hedefliyorum şanzıman degişimi nos vs ile 11 li 400 metre saniyelere düşecektir bu :) aracın hafifletilmesi ve aktarimin güclendirilmesi Bir tablo belirteyim hangi aracın 0-400 dereceleri ne sürededir Araç 0-100 0-400 1996 BMW M3 Luxury 6.6 14.9 1997 Chevrolet Corvette 4.7 13.3 2001 Chevrolet Corvette Z06 4.6 13.0 2001 Ferrari 360 Spider F1 4.6 13.2 2003 Ford Mustang Mach 1 (5 Speed) 5.6 13.2 2002 Lamborghini Murcielago 3.6 12.0 2001 Mercedes-Benz CLK55 AMG 5.0 13.6 2002 Porsche 911 GT2 3.6 11.9 2001 Porsche Boxster S 5.6 14.0 Ama Türkiyede sorun pist yurt dışında cok güzel süreler elde ediliyor benim 11 li dedidigim süreler amerikada ayni setup ta 9 lu saniyeler elde ediliyor Tr de ise elde etmek icin cok saglam lastige ihtiyac var yada vht nin dökülmüş olan bir pist gerekmekte acikcasi Tr de S14kasa Sr20det ile yarışan olmadı ama s13 ile 400 hp yarışan arkadaş 12.03 gibi derece elde eden arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ozel yakıt getirtiyo musunuz? trdeki oktanlar yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Methanol sistemi kullanacagım yani pompa benzini + methanol methanollü bir arac ta oktan degeri yükselir ve avans vurması azalır böyleliklede avans istediginiz kadar acabilirsiniz +güc demektir Tr deki oktan 97 oktan aslında 92 93 oktan gibi degere den gelir E85 olsa tadından yenmez meksikada bile benzin istasyonlarında satılıyor e85 ethanol + benzin karışımı olup ethanol oranı ethanol %85 benzin %15 tir bu karışım bile araclarda 50 hp ye varan güc artısı sunmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Kaça patlıyor abi bu iş aşağı yukarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Araç dahil 38 e maal oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Selam, Modifiye edilmiş bir araç almaktansa parçaları alıp baştan yapmak çok daha mantıklı. Öncelikle yapılan işçilikten, aracın ne derece hırpalanmadan kullanıldığından emin olamam. Offroad değişken koşullar sebebiyle bana da daha zevkli geliyor. Drag pek anlayamadığım bir kulvar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 HikmetHoroz said: Abi ben bu işten anlamam, eminim çok güzel olmuştur eline sağlık da gecenin bir yarısı sokaktan BRAAAAAAAAAAVVVUUUVUVVVPATPATPAT diye geçen adamlardansan allah belanı versin. ASHUDAUSDFHgasd halk kahramanı herif. gözümden yaş geldi ofiste lan ahuahsduhsadfffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 paramecium said: Selam, Modifiye edilmiş bir araç almaktansa parçaları alıp baştan yapmak çok daha mantıklı. Öncelikle yapılan işçilikten, aracın ne derece hırpalanmadan kullanıldığından emin olamam. Offroad değişken koşullar sebebiyle bana da daha zevkli geliyor. Drag pek anlayamadığım bir kulvar :) Saygılar. Offroad güzel Antoff grubu var mesela 15 arazi araci ile dag taş demeden geziyorlar yalnız külfeti fazla 4 lastige 5 milyar verende var :) yakit vs eklendimi Tr şartlarinda zor Dragta zamanla yarış var en iyi olma amaci güdende var keyif almaya calışanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Takdir ettim arkadaşım seni, umarım çevrendeki arkadaşları da bilinçli olarak bu hobiyi yapmaya teşvik ediyosundur. hatta arada git esnaf kahvelerinde 2-3 doğan sahibi apaçi kardeşimizi al karşına 3-5 nasihat ver. 91/3 film arası yazıp çıkmasınlar sokaklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Selam, Drag'da şu nokta biraz işi bulandırıyor bana göre; senin yaptığın config'i bir başkası da yapabilir. Clone araçlar ortaya çıkıyor gibi bir şey oluyor. İşin detayını bilmediğimden de kaynaklanıyor olabilir ama daha dar kapsamlı gibi geliyor. Elbette işin içinde ivmelenme ve adrenalin var. Ama anlık bir olay gibi, uzun soluklu bir heyecan yok; en azından bende :P Bu iş gönül işi, zevkler göreceli. Bilmem anlatabildim mi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Selam, SirWinstonPee said: ...hatta arada git esnaf kahvelerinde 2-3 doğan sahibi apaçi kardeşimizi al karşına 3-5 nasihat ver. 91/3 film arası yazıp çıkmasınlar sokaklara. Bazıları iflah olmaz ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 SirWinstonPee said: Takdir ettim arkadaşım seni, umarım çevrendeki arkadaşları da bilinçli olarak bu hobiyi yapmaya teşvik ediyosundur. hatta arada git esnaf kahvelerinde 2-3 doğan sahibi apaçi kardeşimizi al karşına 3-5 nasihat ver. 91/3 film arası yazıp çıkmasınlar sokaklara. ya adamlar o kadar bilincsizki laftan anlamaz egsoz takan 20 beygir aldım diye gezinenler soluma gelip orta şeritte iken önüme gecip fren yapma sol şeriti tıkama 0 cizmeye egilimi olmayan arabaya kabak lastik takip 0 cizdirmeler agbi basalim mi demeler şu sıralar 106 ve vti ile subaru ya sardı sahinciler ama km de 500 kurus yakınca aglıyorlar birde 106 vti subaru gc8 in leşş olanlarını alıyorlar Antalyada her hafta mutlaka 3 4 şahin patlar ya refuje yada takla atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 paramecium said: Selam, Drag'da şu nokta biraz işi bulandırıyor bana göre; senin yaptığın config'i bir başkası da yapabilir. Clone araçlar ortaya çıkıyor gibi bir şey oluyor. İşin detayını bilmediğimden de kaynaklanıyor olabilir ama daha dar kapsamlı gibi geliyor. Elbette işin içinde ivmelenme ve adrenalin var. Ama anlık bir olay gibi, uzun soluklu bir heyecan yok; en azından bende :P Bu iş gönül işi, zevkler göreceli. Bilmem anlatabildim mi :P Saygılar. Rolling te yapılıyor gece boş yollarda millet gece 2 3 4 gibi cıkıyor 3 4 şeritli yollara 60 220 70 240 80 260 km hıza kadar birde 0-100 100-200 ölcümleride önemli pist günleri oluyor Pist te time trail da yapan var clone arac cıkabilir dediginiz dogru ama motor işciliginde yatak boşlugundan kullandıgınız yag oranı motordaki parcaların torksiyonları vs vs ustanızda önemli 200sx mesela maaliyetli bi aractir paraya doyuramayacagınız bir cocuk hesabı bu kadar harcadım ama 10 bin tl daha harcasam banamısın demez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Selam, Anlamadığım kabak gibi ortada :P Sağa sola uçan Şahinler de artık doğal seleksiyon oluyor. Çok acı şeyler ama başka açıklaması yok! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 paramecium said: Selam, SirWinstonPee said: ...hatta arada git esnaf kahvelerinde 2-3 doğan sahibi apaçi kardeşimizi al karşına 3-5 nasihat ver. 91/3 film arası yazıp çıkmasınlar sokaklara. Bazıları iflah olmaz ;) Saygılar. Abi 95 model toyota corolla sedana racer motor egzosu takan herif duymuştum ben ya. Herif F1 arabası gibi sesle 30 km hızda dolanıyodu mahalle aralarında. Ne mal adamlar var... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hemşerim hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar