dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 5-10 yıl hep bana verin. sonra gidip ona verin. ama önce bana verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben geçen senede oy verdim hepara bu senede verecem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Benden çok sağlam diktatör olur haaa demir yumrukla yönetirim ülkeyi sonra dünyayı ele geçiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Viktor said: Mhp ye girmesi lazim aslinda ama matematigi zayif diye bahceli reiz istemiyormus mhp'nin oylarını çok iyi arttırır parti olarak oy alabilmesi mümkün değil ancak mhp'de vitrin olarak çok oy yapar, hatta milletvekili bile seçilir ama bunu göremiyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 PZero said: ben geçen senede oy verdim hepara bu senede verecem .her sene seçim var sizin orda heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 geçen sene dediysek geçen seçim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiTatava Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Norak said: hep arkada ajshaehaahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 valla ben geçen seçin atım, yine olsun yine atarım, mahalli seçimlerde bile düşüne bilirim, nasıl olsa akp kataküle ile oyları hiç ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 "roket adam" said: cem uzan şu an gelse, genç parti modunda tekrar yardırsa, yemin billah oy veririm. fanıyım adamın. MELİH BAŞGAN BU FORUMDA ARKADANIZDAN KONUŞUYOLAR TRIOL DİYOLAR BUYRUN LİNK :))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar