-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Oski The Level 50 Hero[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: SeriaLKilla, 03 Şubat 2003 18:54 tarihinde demiş ki: oski ne geçerdik dün ama hehehe olm sen hayatta 50 olamassin boşa çabalama hele hele bu haftasonu kesinlikle olmaz[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/pryw bunu Aluvian a armağan ediyorum. asdşladkşlk[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 OOOO Helal Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Aragorn bakarmısın bi abi bise dicem ama seri olalım lutfen oké Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 de ama benim adım Oski yani, aragorn falan diil[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Şubat 2003 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 senin 50 olman olanaksiz inanmiyom ss lerini koy ;P[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/Pryd Skurt Sb Middy/Pryd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Big gratz Oskicim:)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 harbi taktir ettim ama :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 e bi söz vardır Azimle katı dışkısını yapan ker türlü sert cismi delebilir diye işte bir orneği hakketten tebrikler...[hline]0bs ownz [Bu mesaj Obscura tarafından 09 Şubat 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Aslan Oski yerim seni :) kutlamak için orada olamadık ama ossun kalbimiz seninle.. Hadi geçmiş olsun.. tekrar tebrikler..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 du bi iki gece Oski yle keyif yapayım raid lere katılayım keep leri alayım falan filan. sonra senin char a da el atarım :) ama ben mid de ne şehirleri biliom ne xp campları. niyse öğrenirik. herkese teşkürler ayrıca :))[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ha nukem olm acc kapansın bu ay da ben açtırırım sorun deel o[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Yok onun eski türkçesi de var "Azimle deffi hacet eden mermeri deler" :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Thalion, 10 Şubat 2003 07:01 tarihinde demiş ki: Yok onun eski türkçesi de var "Azimle deffi hacet eden mermeri deler" :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU hey allam :)[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.