-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Oski The Level 50 Hero[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim!
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: SeriaLKilla, 03 Şubat 2003 18:54 tarihinde demiş ki: oski ne geçerdik dün ama hehehe olm sen hayatta 50 olamassin boşa çabalama hele hele bu haftasonu kesinlikle olmaz[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/pryw bunu Aluvian a armağan ediyorum. asdşladkşlk[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim!
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Aragorn bakarmısın bi abi bise dicem ama seri olalım lutfen oké
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 de ama benim adım Oski yani, aragorn falan diil[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! [Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 Şubat 2003 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 senin 50 olman olanaksiz inanmiyom ss lerini koy ;P[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/Pryd Skurt Sb Middy/Pryd
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 harbi taktir ettim ama :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 e bi söz vardır Azimle katı dışkısını yapan ker türlü sert cismi delebilir diye işte bir orneği hakketten tebrikler...[hline]0bs ownz [Bu mesaj Obscura tarafından 09 Şubat 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Aslan Oski yerim seni :) kutlamak için orada olamadık ama ossun kalbimiz seninle.. Hadi geçmiş olsun.. tekrar tebrikler..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 du bi iki gece Oski yle keyif yapayım raid lere katılayım keep leri alayım falan filan. sonra senin char a da el atarım :) ama ben mid de ne şehirleri biliom ne xp campları. niyse öğrenirik. herkese teşkürler ayrıca :))[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim!
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ha nukem olm acc kapansın bu ay da ben açtırırım sorun deel o[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim!
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Yok onun eski türkçesi de var "Azimle deffi hacet eden mermeri deler" :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Thalion, 10 Şubat 2003 07:01 tarihinde demiş ki: Yok onun eski türkçesi de var "Azimle deffi hacet eden mermeri deler" :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU hey allam :)[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim!
Öne çıkan mesajlar