Playbook Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Selam arkadaşlar. Zotac GTX 580 1.5GB ekran kartımı satıyorum. Kutusu duruyor, garantisi devam ediyor. Hiç overclock yapmadım, tertemiz kart. İlgilenen arkadaşlar olursa kasadan çıkartıp resmini çekebilirim :) Özelliklerini aşyağıdaki linkte bulabilirsiniz. Özellikler Satma nedenim acil olarak paraya ihtiyacım olması. Fiyat: 500 lira İstanbul içi elden teslim edebilirim, havale yoluyla ödemek isteyecek olan arkadaşlar için de ücretsiz kargoya verebilirim. Herhangi bir sorun yaşamayacağınızı garanti ederim. Ne kart konusunda, ne de kargo. İlgilenirseniz cep telefon numaranızı PM atın size geri dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın, Vatan Bilgisayar Bostancı Mağazasından temin etmiştim kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bu fiyata kıllandım yav. ankaradaysan görmek suretiyle talip olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 İstanbuldayım, yapmamı istediğiniz bir GPU testi varsa söylemeniz yeterli. İsterseniz ekran kartını kasadan çıkartıp resmini de çekebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Kartin sorunu yok ise sayet fiyet cok iyi bende 570GTX 1000TL ustu iken 500TLye almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Kartın hiç bir sorunu bulunmamaktadır, söyleyeceğiniz herhangi bir GPU stress testini gerçekleştirerek bunu kanıtlayabilrim. Ucuza satmamın nedeni gerçekten acil paraya ihtiyacım olması, kız arkadaşımın doğum gününe kadar iyi bir tek taş yüzük almalıyım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 O zaman kaçırılmaması gereken bir fırsat diyelim :) Fiyatı gerçekten çok iyi 400TL ye fln kart bakanlar vardı 100TL daha ekleyip alsın bence. En az 4-5 sene full oynatır oyunlarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bence en az 15 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 5 sene 15 sene bilemem de kıza bu sene tek taş alıyorsan seneye ne alacaksın merak ettim. işe yarayan bişi satıp yararsız bişi satın alınıyor ve tonla zarara giriliyorsa işin içinde kız milleti vardır zaten :( neyse hayırlı satışlar fiyat hakkaten çok uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 DareJedi said: Kartin sorunu yok ise sayet fiyet cok iyi bende 570GTX 1000TL ustu iken 500TLye almistim. ee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yani böyle fırsatları kaçırmayın demek oluyor anlayana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 su yaptıgın butun satısı baltaladı.kafamda paticikten birine okuturuz gibi bir dusunce olustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Benim yorum yaptığım ürünün satılmama ihtimali yok birkere hiç olmadı ben alırım sen canını sıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 DoruK said: 5 sene 15 sene bilemem de kıza bu sene tek taş alıyorsan seneye ne alacaksın merak ettim. işe yarayan bişi satıp yararsız bişi satın alınıyor ve tonla zarara giriliyorsa işin içinde kız milleti vardır zaten :( abi şu yorum bütün forumu kazandı yalnız. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 fiyat çok iyiymiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Vatan'dan alıp sanalmarketim linki vermekde güzel taktikmiş :) http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-zt-50101-10p-gtx580-gddr5-1536mb-384bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50611 Vatan :870 lira Sanalmarketim de 1100 küsür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 vatanda bu hafta sonu %25 indirim var. normalde o da 1160 civarına geliyor. yani eleştirmeden bir bakın önce bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bu hafta sonuna özel değil o. 1 hafta-10 gündür aralıksız devam ediyor %25 indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bu hafta sonuna özel bir şey. ben de takip ediyorum. hafta sonundan öncekiler ya belli başlı ürün gruplarında oluyor. ya da sadece internete özel oldu. ama 3-4 haftada bir her ürüne %25 yapıyor vatan hafta sonuna özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 DoruK said: 5 sene 15 sene bilemem de kıza bu sene tek taş alıyorsan seneye ne alacaksın merak ettim. işe yarayan bişi satıp yararsız bişi satın alınıyor ve tonla zarara giriliyorsa işin içinde kız milleti vardır zaten :( neyse hayırlı satışlar fiyat hakkaten çok uygun Biraz off-topic olacak, evlenme teklifi edeceğim doğum gününde, ilerde yıl dönümü ve doğum günü hediyeleri ayrı dert olmasın niyetindeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Dark_Soul said: Bu hafta sonuna özel değil o. 1 hafta-10 gündür aralıksız devam ediyor %25 indirim. Vatan bilgisayarda %25 indirimi 3-4 haftada bir haftasonları tüm ürünlerde yapılır. Haftaiçi %25 indirimleri çoğunlukla televizyon, cep telefonu ev ev elektroniklerine yapılıyor. Sanalmarketimi linklemiş olmamın nedeni orayı promote etmekti, inventus gibi canla başla çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Playbook said: DoruK said: 5 sene 15 sene bilemem de kıza bu sene tek taş alıyorsan seneye ne alacaksın merak ettim. işe yarayan bişi satıp yararsız bişi satın alınıyor ve tonla zarara giriliyorsa işin içinde kız milleti vardır zaten :( neyse hayırlı satışlar fiyat hakkaten çok uygun Biraz off-topic olacak, evlenme teklifi edeceğim doğum gününde, ilerde yıl dönümü ve doğum günü hediyeleri ayrı dert olmasın niyetindeyim :P cok iyi taktik te bu sefer de 2 kat pahali bisey istemesin normale gore sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 çok istenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Abi yapmayım böyle ya o kart yarı fiyatına satılıp yüzük mü alınırmış :D (Free Bumb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Yüzük icin ekran karti satacaksın Ya sonra ? bunun nişanı düğünü evi altını cartı curtu var Gel en iyisi yol yakınken vazgec Hatunlar kedi gibidir İstediklerini yaparsan yumuşak davranırlar ama istediklerini yapmazsan parça parça yaparlar :) başınızı yakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar