calimero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 mulgear6 said: goldbären said: iki şişe valizde, bir şişe rektumda son limit. yani dasaaa öyle getirmiş bilmiyorum tam detayını 2ye 2 diye duydum ben adamın ayağı kaymış şişelerin üzerine düşmüş lan allahsızlar! geçmiş olsun diyeceğinize gelmiş burada muhabbet çeviriyorsunuz adam hakkında!!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 3 karton sigara + 2 litre alkollü içecek, bunu dört şişe olan paketler var toplu satılıyor onunla kullan bir şey demiyorlar. + el bagajına bir 70lik at ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 "roket adam" said: kıbrıs bilmemne havayolunda içki frişop durumu nası, var mı membaa orada? ona göre giderken alıcam da. ucuz baya freeshop var. en son 3 ay önce 2 şişe 100lük ballentines + smirnoff northa 80 lira verdim. rakılar deli ucuz 17 lira flm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hmm tamam o zaman. dönüşte abanıcaz demek ki. iyi, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yurtdisindaki dukkandan al ? 2 lt %22 ustu, 1 lt alti aldim cantama bakan bile olmadiyi gec bakacak elemana rastlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 valizde 2 50lik 1 100lük freeshoptan da 2 100lük soktum geçen sefer hepsini yurt dışından aldım zaten trdeki duty free çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 calimero said: mulgear6 said: goldbären said: iki şişe valizde, bir şişe rektumda son limit. yani dasaaa öyle getirmiş bilmiyorum tam detayını 2ye 2 diye duydum ben adamın ayağı kaymış şişelerin üzerine düşmüş lan allahsızlar! geçmiş olsun diyeceğinize gelmiş burada muhabbet çeviriyorsunuz adam hakkında!!. lan iki dakika uyuyoruz hemen arkamızdan atıp tutuyorsunuz yahu! 8şişeyi yutttum bi kere ben. lüp indirdim mideye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 83 sise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Valize koy 2 tane falan, sonra yanındaki çantaya yurtdışından aldıklarını sok, son olarak da git Türkiye'den 2tane al gg. Bana hiç bakmadılar şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar