roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Selamlar, bu aralar inanılmaz boş vaktim ve bir miktar param olduğundan ne yapsam, ne yapsam diye dolanıyorum, adeta emekli isviçreli bilimadamları gibi oldum, salak salak şeyler üretesim geliyor. Sonra dedim ki aramızda bir sürü böyle meraklı adam var, mesela Chemical vardı ki bu işlerin kralıydı, Seagle'da öyle bi potansiyel görüyorum, vesaire, dedim ki bir topic açayım. Belki birileri bir şeyler yapmıştır da feyz alırız, falan filan. Kısa vadede güneş enerjisiyle iPhone şarj eden sırt çantası yapmayı planlıyoru-z bi arkadaşla, ileriki vadede bilgisayarla kontrol edilen su altı aracı gibi hayallerim var, bakalım, düşünüyoruz :) Şu BİM'deki kaynak makinasını alabilsek iyi olucaktı da, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=solar%20charger%20backpacking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Hazırının olduğunu biz de biliyoruz :) Amaç mümkün olduğu kadar az parça satın alıp, geneli sıfırdan yapmak. Böylece kafana göre de ayarlayabiliyosun her şeyini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 roket adam "kendin yap" olayında yapsa yapsa mastırmasyon yapabilir. klipitorisini yalayabilir. daha fazlası da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sonra resimleri koyunca AĞBİM Bİ TUR VERSENE BEE diye ağlaşmak yok ama? asdfgh, şaka bi yana ben de kendime destekçi bulamazsam bi bok yapamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu topiği destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bende 5 gündür böyle dolaşıyorum ama benim aklımda fonksiyonel ev mobilyaları ve yay modifiyesi vs var. kaynak makinası iyiydi la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Yay modifiyesi nedir ki? Zıpzıp mı yapıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben ay modifiyesi yapıcam romantik sekanslarımız için daha parlak ve daha büyük bi ay gerekmiyor mu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesajim bulunsun, severim bende. Gerci cok teknolojik bisey uretemesemde henuz, evdeki bilgisayar masami, studyoyu zarti zurtu hep kendim yaptim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 "roket adam" said: Yay modifiyesi nedir ki? Zıpzıp mı yapıcan? bu değil tabiki basit bir aramayla bunu bulabildim benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 lego ve arduino al başla ne yapmak istiyorsun abi? önemli olan kısmı o. yoksa evde kilden tabak yapsan da diy oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Yay dediğinde anladığım: http://www.yaypa.com/images/13mm_yay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bunun bölümü var Gir oraya bak, Tutorials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben 20 yıldır boş dolaşıyorum aklıma gelen tek şey tuvalete ikinci çişi yaptıktan sonra sifonu çekip ilk çişteki gereksiz su kaybını önlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Ne kadar zamanin ve ilgin var. Arduino ile basla dicem, ama programlama vs az biraz ogrenmen gerekiyo yolda. Tabii once hazir kodlarla tutoriallarla baslarsin cok cool aletler var, birebir alip kopyalayabilecegin. Daha sonra isin kod kismina girersin. Zaten 3-5 tane hazir tutorialla apican anlamaya baslarsin gerisi gelir. Gecen bu arada soyle bi fikir gelmisti aklima. Yani kafamda teorik olarak oturuyo, gunun sartlarinda yapilabilinir gibi geliyor, ama bayagi r&d istiyor. Generic, ya da 3-4 modeli olan, her gitara takilan bi kutu. On tarafina takiyosun tum kolu ve telleri kapsiyo, ama ince gitarin gerisi ciplak. Icinde hem elektronik pena var, hemde kolda iki uc tane elektronik yapistirilmis alet. Notayi vericeksin, o sana muzigi calicak insan gibi. Evinde muzik aleti yani, istedigin notayi verip onu sarkiya doktureceksin hemde canli dinleme kalitesinde cikacak direkt. Cok akliteli gitarada takarsin ucuzunada. Yapilir ama bayagi zaman ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 çok kaliteli formatta bir müzik dosyasını çok kaliteli bir ses sisteminde çalsanda olur ama sanırsam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 evinde gercek bi gitarin calmasi, akustik farkli. yani o edge i veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 mekanlarada satılır o ha aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ahhahahah hakkaten. mekanlarda gitariste gerek yok, robot gitarist ile akdeniz akşamları. sırf görmeye bir sürü mühendis gelir, eminim. Ayrıca teşekkürler tavsiyeler için, ilk etapta zaten esinlenme / kopyalama / geliştirme / birleştirme ile gidiyorum, open source diy camiası bayaa aktif bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ren said: ben 20 yıldır boş dolaşıyorum aklıma gelen tek şey tuvalete ikinci çişi yaptıktan sonra sifonu çekip ilk çişteki gereksiz su kaybını önlemek. abi of ashduhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 nedanko said: Ne kadar zamanin ve ilgin var. Arduino ile basla dicem, ama programlama vs az biraz ogrenmen gerekiyo yolda. Tabii once hazir kodlarla tutoriallarla baslarsin cok cool aletler var, birebir alip kopyalayabilecegin. Daha sonra isin kod kismina girersin. Zaten 3-5 tane hazir tutorialla apican anlamaya baslarsin gerisi gelir. Gecen bu arada soyle bi fikir gelmisti aklima. Yani kafamda teorik olarak oturuyo, gunun sartlarinda yapilabilinir gibi geliyor, ama bayagi r&d istiyor. Generic, ya da 3-4 modeli olan, her gitara takilan bi kutu. On tarafina takiyosun tum kolu ve telleri kapsiyo, ama ince gitarin gerisi ciplak. Icinde hem elektronik pena var, hemde kolda iki uc tane elektronik yapistirilmis alet. Notayi vericeksin, o sana muzigi calicak insan gibi. Evinde muzik aleti yani, istedigin notayi verip onu sarkiya doktureceksin hemde canli dinleme kalitesinde cikacak direkt. Cok akliteli gitarada takarsin ucuzunada. Yapilir ama bayagi zaman ister. Tam muhendis kafasi, ama nix, olmaz bu sekilde. Herseyi hallettin nuans mevzusunu da bi sekilde cözersin velocity'i her notaya göre ayarlayip falan ama netekim tuse mevzusunu halledemezsin. "Canli dinleme kalitesi" dedigin mevzu sadece calabilen adam caldiginda ortaya cikar. Her notayi, vurusu, hareketi telin ayni noktasindan yada ayni el pozisyonuyla ayni hizda vurmuyo muzisyen calarken. Oyuzden yetenekle nota calmanin ayrildigi bi kisim var. Ha bide sustain olayi var. Vurdugun bi teli veya telleri 2. akora gecerken susturma mevzusunuda cözmen lazim ki bu noktada klavyede bulunan 3 cubukla halletmene imkan yok böyle biseyi. Sandigindan cok cok daha komplex bisey canli muzisyenin calabildigini programlama mevzusu. Teorik olarak evet kismen yapabilecegin bi mevzu ama pratikte tam anlamiyla gerceklestirmen imkansiz. Yani istedigini caldirman cok zor. Ama gel görki ambiance icin böyle 3-5 nota tingirdasin akor calsin diyosan evet olabilir, cok basit bisey olur fakat. Bide sap'a ve gövdeye mekanik mudahale yaparken agaca nekadar mudahale edersen aletin akustik tonunuda bi okadar etkilersin. Yani dedigim gibi teorik olarak mumkun ama pratikte basarmis olsan bile dusundugun gibi "insan caliyomus gibi" asla olmaz. O sekilde basarilabilse, suana kadar spectrasonics, native insturments gibi bi cok firma yapmis evimizin bi kenarina koymustu. Yada virtual insturments(vsti)leri gercek insan caliyomuscasina daha basarili tasarlayip bize sunmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 insan caliyomus gibi olmasini beklemiyorum bi mekaniklik olucak tabii, ama cok zor olsa ikinci planda ole olur. ikinci plan scale etmesi zor ilki gibi, ama daha kesin o nuans. direkt manual software ile kaydedilmis sekilde calicak. Yani o nuansi verip kaydedicen, sonra kaydedilmis sekans i calicak. kaydedip caldigin surece herseyi calarsin, motorun hangi surede nerede olcagini ne kadar basacagini titretecegini kaydedebilirsin (notadan direkt cevrim degil) ama o zaman sirketin muzikleri satmasi gerek, hazir kaydedilmis muzikler, yani yazilim aliyosun kisaca her sarki icin, scripte dokulmus sarki. o da scale etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Meov said: "roket adam" said: Yay modifiyesi nedir ki? Zıpzıp mı yapıcan? bu değil tabiki basit bir aramayla bunu bulabildim benzer bu ne lan? dandik antereman yayları daha iyi atıyo bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 nedanko said: insan caliyomus gibi olmasini beklemiyorum bi mekaniklik olucak tabii, ama cok zor olsa ikinci planda ole olur. ikinci plan scale etmesi zor ilki gibi, ama daha kesin o nuans. direkt manual software ile kaydedilmis sekilde calicak. Yani o nuansi verip kaydedicen, sonra kaydedilmis sekans i calicak. kaydedip caldigin surece herseyi calarsin, motorun hangi surede nerede olcagini ne kadar basacagini titretecegini kaydedebilirsin (notadan direkt cevrim degil) ama o zaman sirketin muzikleri satmasi gerek, hazir kaydedilmis muzikler, yani yazilim aliyosun kisaca her sarki icin, scripte dokulmus sarki. o da scale etmez. Bu sekilde mantikli. Önce calinip, butun hassasiyeti ile kaydedilip daha sonra caldirilicaksa ozaman cok mantikli. Aslinda bu tarz biseyin pat diye olmasida mumkun degil zaman icinde dizayn edilip yapilabilirdi böyle bisi. Ah iste yakinda olsaydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar