Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler bir bakın.

Havenless

Öne çıkan mesajlar

Nereden başlayacağımı da bilmiyorum ama artık acı çekmeye başladığımdan yazmam gerekti.

Daha önceleri de ara ara oluyordu ama bu sefer gerçekten farklı, 3 gün önce sabaha karşı canavar kedim uyuyunca ben de biraz uzanayım dedim. Kalktım, üst kata çıktım, camları-kapıları kapattım, yorgunum, en sonunda ışıkları da kapattım, yatıcam, birkaç saat sonra okula gitmem gerek ve neredeyse ayakta uyumak üzereyim.

Aradan ne kadar zaman geçtiğini bilmiyorum, farkında olmadan sızmışım ama uyuya kaldıktan bir süre sonra (kim bilir kaçıncı) rüyanın bir kısmından sonra sağ göğüs kafesimin hemen altında imkansız, noktasal bir acı yoğunluğu hissettim. Rüyanın nasıl bir şey olduğunu ben de hatırlamakta zorlanıyorum şimdi, ama rüya gördüğümün bilincindeydim, ve rüya gördüğümü bu acıyı hissettikten sonra farkettim. Acıyı hissettiğim an (yanlış anlamayın) hareket edemiyorum ama gözlerimi açabildim (rüyada). Bir süre acının geçmesini bekledim, çünkü rüyadayım, rüyada olduğumun da farkındayım ama nasıl acıyor, hareket de edemiyorum, bağıramıyorum da, evde kedi hariç kimseler yok, biliyorum bağırmak biraz saçma bu durumda ama bağırtacak kadar acı veriyor, bunu bilip yine rüyada olduğunu bile bile rüyada bağırmak daha da saçma. Her neyse, rüya görürken gözlerimi açıp yataktan kalktım. (Henüz bir değişiklik yok, ne yazık ki hala rüyadayım) Her şey siyah-beyaz, çok koyu kırmızı, çok koyu lacivert, hala rüya ile realite arasında bir yerdeyim. Nerede olduğumu bilmiyorum ama odama benzeyen bir yer, bu arada uyanmak için zorluyorum kendimi ama o da yok, odadan çıkacak gibi oldum, çevreye bakarken arkama bakmamam lazımdı ama baktım, saçma gelecek biliyorum ama az önce kalktığım yatakta hala ben yatıyordum.

Bu sefer gerçekten acı çektim abi, hem de rüyada, gerçek bile olmayan bir yerde. Ama yataktan kalktıktan biraz sonra kayboldu o acı. Ben uyandıktan sonra ise sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı, sadece terlemiştim.

Astral seyahat değil, Lucid dream de değil abi bu, lucid'e daha yakın olduğunu bildiğim halde korkudan odadan çıkamıyorum. Rüyayı kontrol edecek gibi oluyorum ama gördüğüm rüyaların genelde 10'da 8'i aynı rüya... Saçma derecede absürd renkler, kabus gibi karartılar görüyorum zaten anormal bir rüya olunca.

Yıllardır uyku sorunu zaten var ama son bir yılda iyice saçmalamaya başladı.

Sanmıyorum geçeceğini de, içimden geldi yazayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

psikiyatriste git. burda verilecek cevaplar yukardakilere benzer olacaktır. şahsen benim de aklıma karabasan geldi ama o değil. enteresan bir şey.
beni de rüyamda teröristler öldürüyodu az kalsın. blim kurgu vs izlemediğim halde fantastik rüyalar görüyorum. delirirsek sağlık olsun napalım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...