Havenless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Nereden başlayacağımı da bilmiyorum ama artık acı çekmeye başladığımdan yazmam gerekti. Daha önceleri de ara ara oluyordu ama bu sefer gerçekten farklı, 3 gün önce sabaha karşı canavar kedim uyuyunca ben de biraz uzanayım dedim. Kalktım, üst kata çıktım, camları-kapıları kapattım, yorgunum, en sonunda ışıkları da kapattım, yatıcam, birkaç saat sonra okula gitmem gerek ve neredeyse ayakta uyumak üzereyim. Aradan ne kadar zaman geçtiğini bilmiyorum, farkında olmadan sızmışım ama uyuya kaldıktan bir süre sonra (kim bilir kaçıncı) rüyanın bir kısmından sonra sağ göğüs kafesimin hemen altında imkansız, noktasal bir acı yoğunluğu hissettim. Rüyanın nasıl bir şey olduğunu ben de hatırlamakta zorlanıyorum şimdi, ama rüya gördüğümün bilincindeydim, ve rüya gördüğümü bu acıyı hissettikten sonra farkettim. Acıyı hissettiğim an (yanlış anlamayın) hareket edemiyorum ama gözlerimi açabildim (rüyada). Bir süre acının geçmesini bekledim, çünkü rüyadayım, rüyada olduğumun da farkındayım ama nasıl acıyor, hareket de edemiyorum, bağıramıyorum da, evde kedi hariç kimseler yok, biliyorum bağırmak biraz saçma bu durumda ama bağırtacak kadar acı veriyor, bunu bilip yine rüyada olduğunu bile bile rüyada bağırmak daha da saçma. Her neyse, rüya görürken gözlerimi açıp yataktan kalktım. (Henüz bir değişiklik yok, ne yazık ki hala rüyadayım) Her şey siyah-beyaz, çok koyu kırmızı, çok koyu lacivert, hala rüya ile realite arasında bir yerdeyim. Nerede olduğumu bilmiyorum ama odama benzeyen bir yer, bu arada uyanmak için zorluyorum kendimi ama o da yok, odadan çıkacak gibi oldum, çevreye bakarken arkama bakmamam lazımdı ama baktım, saçma gelecek biliyorum ama az önce kalktığım yatakta hala ben yatıyordum. Bu sefer gerçekten acı çektim abi, hem de rüyada, gerçek bile olmayan bir yerde. Ama yataktan kalktıktan biraz sonra kayboldu o acı. Ben uyandıktan sonra ise sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı, sadece terlemiştim. Astral seyahat değil, Lucid dream de değil abi bu, lucid'e daha yakın olduğunu bildiğim halde korkudan odadan çıkamıyorum. Rüyayı kontrol edecek gibi oluyorum ama gördüğüm rüyaların genelde 10'da 8'i aynı rüya... Saçma derecede absürd renkler, kabus gibi karartılar görüyorum zaten anormal bir rüya olunca. Yıllardır uyku sorunu zaten var ama son bir yılda iyice saçmalamaya başladı. Sanmıyorum geçeceğini de, içimden geldi yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 karabasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bkz. uyku felci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 uzun süren ergenliğin habercisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Geçmiş olsun. Fazla uykusuz kalmadan, çok yorulmadan, iki bira çak akşam öyle yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Astral seyahat diye bişey yok abi, yatmadan önce yemek yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 okumadım ama spor yap süt iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bacakları bile olmayan insanları düşün. haline şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/aee/57b/d57/46a/36f/16d/784/846/b5c/ea6/2d_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Ya abi, karabasan da değil uyku felci de. Acı çekmiyorsun bunlar olunca, hala anlayamadım o acının kaynağını. Biri bana zarar vermeye çalışıyormuş gibi, paranoyak oldum iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi musallat olmuşlar sana. yüzüne sidiğini sürerek cinleri uzaklaştırmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sanırım heycan arıyorsun da, ya bug olmuştur ya da gaz ağrısını falandır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 eğer kendini gördüysen haberin olmadan sizin evde yaşayan bir ikizin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Oooh, vodoo charmlar hakkını vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Abi yine tek ben gülmeyeceksem başlığı "ciddi" olarak değiştireyim mi? Farkettiyseniz garbage'a da açmadım konuyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 değiştir bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 cinci hoca gelene kadar oyalanıyoruz ya.o gelince ciddi olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Havenless said: Abi yine tek ben gülmeyeceksem başlığı "ciddi" olarak değiştireyim mi? Farkettiyseniz garbage'a da açmadım konuyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 işi kıs. erken uyu. duş al yatmadan. mutfaktaki soğan kabuklarını çöpe çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 zonklama varmıydı vucudunda bilincin yerine gelirken ciddi soruyorum banada olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 uyanınca alet de uyanmadıysa rüyadır. insepşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 psikiyatriste git. burda verilecek cevaplar yukardakilere benzer olacaktır. şahsen benim de aklıma karabasan geldi ama o değil. enteresan bir şey. beni de rüyamda teröristler öldürüyodu az kalsın. blim kurgu vs izlemediğim halde fantastik rüyalar görüyorum. delirirsek sağlık olsun napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 geçmiş olsun dostum, yatmadan önce bi süre pron izle, rüyada gene odada olsan bile acı çekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 herkes rüyasını paylaşmış bende dün gördüğüm rüyayı anlatayım. ailenin yanından kaçıp tatil için almanya ya gidiyorum o sıra ezan okunuyor dur bi gidip bakayım diye rüya boyu imam ve cemaatla sohbet ettim işin garibi gerçek hayatta hiç camiiye gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Abi rüyada ölüp gideceğim diyorum daha eğleniyorsunuz, akıl hastası mısınız? Ruhum acıyor Monaco. @PastorOfMuppets Alakası yok, zorlama. @Teodor abi senin nick o tip rüyalara zaten müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar