Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benzine Yeni Güncelleme

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

nasıl olsa milletin bir b.ka ses çıkaracağı yok, son 6 günde 45 Kuruş zamma ses çıkarmayan millete bir 45 Kuruş daha koyardım ben hükümet olsam. uyuyun bakalım millet vasfını yitirmiş insan topluluğu.

90larda olsaydık cumadan sonra camilerin önü zulüm zulüm diye kaynardı da onların da hepsi meclise girdi lan tüh
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliko said:

Yine aldigin her urune zam gelecekciler gelmis. Bunun mal ureten icin zam firsati oldugunu bir kabullenemediler.

lan kaz kafalı dünyada fiyatlar düşünce bizde de benzin fiyatlarını düşürseler de otomatikman fiyat aynı kalmasına rağmen mal üretenin karı artsa daha iyi değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Ren said:

http://www.youtube.com/watch?v=XuBdf9jYj7o

hep merak etmiştim gittiğimde nasıl sağladılar acaba diye, teşekkürler. çok güzel uygulamışlar helal olsun

şu tarz videoları görünce Türkiye adam olmaz diyorsun harbiden heh. Kendimi dışlamıyorum tabi Türkiye adam olmaz derken. Bizde her sene trafik kazalarından tut, maganda kurşununa ölen, taciz edilen çocuklar falan filan tık yok ama. Hoş tabi başta da ciddiye alacak hükümet lazım kendini padişah sanan adam mı dinleyecek bunları :p
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

aslında var, aldığın her ürüne de zam demek bu.

her ürüne zam gelmiyor ya. senelerce 2 liradan tavuk döner 75 kuruş - 1.25 tl arasından kıymalı kır pidesi yedim. günler geçtikçe yediklerimin içindekiler değişti ama fiyatları değişmedi. adamlar aynı malzemeyi kullanamıyor, çünkü zamlanıyor. ama ürüne de zam yapamıyor, milletin alacak gücü yok.

her zamla birlikte tavuk yerine deri, kemik, tırnak falan yemeye başladık işte.

aynı hesabı herhangi bir sektöre uygularsak demek istediğim biraz daha anlaşılır sanırım.

tabi olumlu yanından bakalım akp stayla. benzine zam gelmesine rağmen esnafın hali o kadar iyi ki hiç bir şeye zam yapmıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...