Nekro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yahu su ulkenin bir tane elle tutulur yani kalmadi. Ne egitimi ne devlet kurumlari hepsi kokusmus. sonra halkin yarisi beyin ozurlu deyince kiziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ren said: http://www.youtube.com/watch?v=XuBdf9jYj7o hep merak etmiştim gittiğimde nasıl sağladılar acaba diye, teşekkürler. çok güzel uygulamışlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 tayyip müslümbird'lerin lideri olmaya calıstıgu surece halimiz harap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Allahım ne güzel yaratmış ne güzel otluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 KuddusiMavra said: nasıl olsa milletin bir b.ka ses çıkaracağı yok, son 6 günde 45 Kuruş zamma ses çıkarmayan millete bir 45 Kuruş daha koyardım ben hükümet olsam. uyuyun bakalım millet vasfını yitirmiş insan topluluğu. 90larda olsaydık cumadan sonra camilerin önü zulüm zulüm diye kaynardı da onların da hepsi meclise girdi lan tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Kaliko said: Yine aldigin her urune zam gelecekciler gelmis. Bunun mal ureten icin zam firsati oldugunu bir kabullenemediler. lan kaz kafalı dünyada fiyatlar düşünce bizde de benzin fiyatlarını düşürseler de otomatikman fiyat aynı kalmasına rağmen mal üretenin karı artsa daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bir dahaki seçimlerde hükümeti destekleyerek, geleceği daha hızlı bir şekilde getirmek gibi bir planım var. Ne dimişler "Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacan." Şöyle bir %80 oy oranı alsalar, milletin düştüğü hale falan gülerim en azından, böyle işkence oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Kaliko said: Yine aldigin her urune zam gelecekciler gelmis. Bunun mal ureten icin zam firsati oldugunu bir kabullenemediler. trol-eybüsçü olmalısın. bu nedenle ciddiye almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yok. hakiki bu. dedesi de troleybüse karşı çıkan tayfadandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Hea. Ehliyetli ezikler. Aglaya zirlaya binin arabaniza. Devlete katkinizi yapin. Belki gozyaslarinizla calisan araba yapilir, o zaman bedavaya gider gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bunu beslemesi de keyifli olur. var mi besleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ehliyetim yok benim, olsa beslerdim. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 otla beslenmeye devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Kaliko said: Hea. Ehliyetli ezikler. Aglaya zirlaya binin arabaniza. Devlete katkinizi yapin. Belki gozyaslarinizla calisan araba yapilir, o zaman bedavaya gider gelirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=St5T6HbBVAc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 aksırana tıksırana kadar araba kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 moriarty said: Ren said: http://www.youtube.com/watch?v=XuBdf9jYj7o hep merak etmiştim gittiğimde nasıl sağladılar acaba diye, teşekkürler. çok güzel uygulamışlar helal olsun şu tarz videoları görünce Türkiye adam olmaz diyorsun harbiden heh. Kendimi dışlamıyorum tabi Türkiye adam olmaz derken. Bizde her sene trafik kazalarından tut, maganda kurşununa ölen, taciz edilen çocuklar falan filan tık yok ama. Hoş tabi başta da ciddiye alacak hükümet lazım kendini padişah sanan adam mı dinleyecek bunları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bunu koymak için geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ben hep 100 liralık alıyodum zaten beni etkilemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Suark said: aslında var, aldığın her ürüne de zam demek bu. her ürüne zam gelmiyor ya. senelerce 2 liradan tavuk döner 75 kuruş - 1.25 tl arasından kıymalı kır pidesi yedim. günler geçtikçe yediklerimin içindekiler değişti ama fiyatları değişmedi. adamlar aynı malzemeyi kullanamıyor, çünkü zamlanıyor. ama ürüne de zam yapamıyor, milletin alacak gücü yok. her zamla birlikte tavuk yerine deri, kemik, tırnak falan yemeye başladık işte. aynı hesabı herhangi bir sektöre uygularsak demek istediğim biraz daha anlaşılır sanırım. tabi olumlu yanından bakalım akp stayla. benzine zam gelmesine rağmen esnafın hali o kadar iyi ki hiç bir şeye zam yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 analiz çok yerinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar