liberal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 parlak o ekran, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 alirim hesabini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 internet sağlayıcım vuracağı kadar vurmuş bi de sen vurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 dogru. haklisin pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yok fotoğraftan ötürü öyle evet, kharon haklı asdfsda kıstım zaten parlaklığı, ayarladım kendime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 oyunda eziyosun garibanı forumda yapma bari hayın karun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kharon cs'de adam mi eziyo? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yine bir update yine bir sunucu çöküşü sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kıbrıslıyı herkes alıyo aşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 update notes var mi beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 al http://store.steampowered.com/news/9066/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 -Fixed bomb defusal resetting when a server lags below 20fps. abi sunu fixlemisler sonunda ya. klavye mouse kiriyorum su her oldugunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 o resetleme bug mıydı ya. görünce adama sayıyordum ben genelde =) bazen achi için yapanlarda var gerçi. utanmadan söylüyorlar bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bug abi, oyun ciktigindan beri de var. nasi' uyuz bi' sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ordaki condition server in hiziyla alakali yalniz. Bizim serverda boyle bi problem asla olmadi, loglarda da cok ustundeyiz. Oyuna atmayin kabahati hemen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi kabahatlik bi durum yok ortada. defuse timer 1 saniye kala defuse'u bastan aliyor. durum bundan ibaret. oynadigim her server'da da yapti bunu, otomatik girdigi server'lar da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 senin bilgisayarda stutter oluyodur arada ondandır, bende öyle bir şey olmadı hiç pati serverında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 baska server'larda oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 başka yerde oynamıyorum ki dfs, bi tane dm serverı var bilge oyuncu mu ne onda da c4 yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 anladim. valla sadece benden kaynakli oldugunu sanmiyorum ya. var bi' sikinti oyunda. surekli olan bi' sey degil ama, oluyordu yani. bundan sonra bakarim duzelmis mi diye. duzelmemisse, sorun baska bi' sey demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Darklight1903 said: bug abi, oyun ciktigindan beri de var. nasi' uyuz bi' sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 classic competitive ne güzel bir matchmaking ya, dün girdik eski takım, çatır çatır ard arda 5-6 maç yaptık. Resmen turnuva dönemlerine döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ya matchmakingde 1 devam etmesin oyuyla oyunun patlamasını düzeltmemeişler, ezilen biri çıkıyo bot giriyo 2dk sonra server soruyo devam mı tamam mı 8 evet 1 hayır ile oyun patlıyo. böyle mallık olmaz ya, hangi akıllı valve çalışanı düşündü acaba bunu yapmayı helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ben nefret ediyorum classic comp matchmaking'den. baya oyunu bıraktırdı bana çünkü. pati olmayınca girmiyorum bile. ki bunlar neden bilmiyorum QUEYK oynuyolar. cs devri kapandı ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 gel kueke o da güzel, ekmek olabilme ihtimalin var ama. şu botla devam etsin oylamasında 1 hayırla değilde bari %50 yapsalar 5 oy falan olsa güzel olacak da böyle maç bitmiyor. 4-0'da gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar