Murray Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Darklight1903 said: osman diye account alip baska accountname'lerle dalga gecmek de iyiymis osman. en azindan ben 13 14 yasimdaydim bunu yaptigim, senin bahanen ne? fsdjkfjsdfjsd. 92'deki wcg yuzunden hep bunlar. ve hayir, tam tersi olmasi gerekmiyor. bahsettigim sey aim'in boktanlasmasi degildi. ama aciklamaya kasmayacagim :( Darklight1903 daha apaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 beyler seviyeyi yukseltiyorum: thomas hobbes - leviathan sf 522; '...fakat eski cagin kendisine bir sey borclu oldugumuzu dusunmuyorum. eger yasa saygi gostereceksek, simdiki zaman en yasli olandir...' osman gel, elimi op, ozur dile, tatliya baglayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Murray said: Darklight1903 said: osman diye account alip baska accountname'lerle dalga gecmek de iyiymis osman. en azindan ben 13 14 yasimdaydim bunu yaptigim, senin bahanen ne? fsdjkfjsdfjsd. 92'deki wcg yuzunden hep bunlar. ve hayir, tam tersi olmasi gerekmiyor. bahsettigim sey aim'in boktanlasmasi degildi. ama aciklamaya kasmayacagim :( Darklight1903 daha apaçi bilmiyor degilim. besiktasli bile degilim. darklight'da sikinti vardi, ek koydum sonuna. utaniyorum fsdjkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 1903 un hikayesi cok sikintili, pepelek zamanindaki nick degistirme kampanyasina katilicaktin. kacirmissin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yuksek yerlerdeki dostlarimi araya mi soksam napsam. resmen belalti vuruyor insanlar :( fsdjkfsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 haydi yatsı okundu beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Darklight1903 said: yuksek yerlerdeki dostlarimi araya mi soksam napsam. resmen belalti vuruyor insanlar :( fsdjkfsjd o benim lafım lan asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 YA YARGIYI VERDİĞİM ÇIKTI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 toplu reyc!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 osman demin tüm takımıyla beraber reyç attı. olm söyleseydiniz lütfen silp çık fazla ezdin abi diye ben çıkardım, oyunu bozdum resmen fghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 senden ogrendim sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Silphatos said: osman demin tüm takımıyla beraber reyç attı. olm söyleseydiniz lütfen silp çık fazla ezdin abi diye ben çıkardım, oyunu bozdum resmen fghj abi screnshot alacaktım gulmekten alamadım sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ezildik ama yenilmedik beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 son adam vingu kaldı bi karşıda, onun dışında adam değilsiniz olim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 reyci birakin da soyle maç yapalım bu gece ayarlıyalim takımları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hadi klan maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ya gelsenize lan herkes çıktı aaaaaaaaaa tam kantır saati be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Vingthor said: tam kantır saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 baktım server'de yeller esiyor. baktığımda ya boş oluyor ya server down oluyor. bi denk gelemedim bi haftadır. ayrıca şifre nerede yazıyor bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hadi go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hadi oyuna!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 tamam bi dahakine biraz daha sakın oynayacağım..ne bu reycler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 insan gibi sorduk 4-8'ken pes mi diye, yeniyoruz ne pesi falan dediniz. reyc spor tesisleri gururla sundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yenilip yenilip burda kendine calip oynamak da iyiymis. Sikintidan birbirimize sikiyorduk artik, sonra ciktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 pasifilora 500 mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar