Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kabul etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aimm sen misin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 pat küt bamı yapıştıraydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 gelip monitorum kapalı üzmek isterdim ama malesef egom custom maplerde oynamaya izin vermiyor. cl_downloadfilter none Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bilseydim daha erken yuklerdim. edit: bu arada yazdigin cvar download filtresi yok demek. Ona da yetemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hayir ben daev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 daev mi, senin burdaki nikin de daev sanıyodum ben sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 adam senelerdir mesaj atmayıp kantır ile geri dönüş yaptı işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aynen oyle yaptim fsdjkfjsd. en son vanilla wow'da burada takiliyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Esh said: aimm sen misin bu arada o ben oluyorum o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Art.Lebedev diye bi eleman daha vardı geçen. o kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 o polat alemdardı konuşmalar falan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 voice changer la girip trollesem mi acaba asdfa autotune falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ya serverı görüyorum 12 kişi var içindekileride görebiliyorum oyunada giriyor ama servera giremiyorum joining lobby'de kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ADMİNLER UYUMAYIN SERVER PATLAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 olm steamden yazsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 steamde patlıyor bende devamlı o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 evet girilmiyo himm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Red said: steamde patlıyor bende devamlı o yüzden himm bende de patladı. sorun ne ki yine dns mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 inferno ogrettim cocuklara, tam cikayim dedim, vertigo acmissiniz. bekleyin geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 OsManiaC said: gelip monitorum kapalı üzmek isterdim ama malesef egom custom maplerde oynamaya izin vermiyor. cl_downloadfilter none artık custom mapleri oynuyoz osman hep, demek ki seni göremeyeceğiz bir daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 "Steam Facebook" said: We've gotten the servers stabilized and will work on investigating the issue. We apologize for the outage and appreciate your patience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 diğer serverlar çok boş oldugundna bütün millet buraya damlıyor şifre koyulması lazım acil.steam grupta yazsın şifre.acaip bayıyor ergenler falan doluşnca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 server artik sifreli, muazzam casit doldugu icin boylesi daha iyi. yoksa bugun sirayla; KLAN MACI YAPALIM KARMA YAPAK +2 GELCEK SIZ DE CAGIRIN YENI SERVER ACTIM BENI ARKADAS OLARAK EKLEYIN ADMIN YOK MU ADMIN ADMIN OLABILIR BAK YAKINDA MAP (mep degil map) ERKEN DEGISTI gorduk. bayma suresi %300 hiza ulasti. /quit komutunu bi tusa bind ettik o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abi bugün çektiğimiz çile neydi ya cidden iyi oldu şifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar