nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 archive data hatası almaktan bıktım komple sildim oyunu. tekrar yuklemek ıcın panda cdsini taktım 15 dakkadır daha %0.7 oldu aksama kadar hayatta bitmez 22gb allah kahretsin butun tatil gitti boşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yazık etmissin silip. cunku yine alacaksin ayni hatayi. hatadan kurtulmak istiyorsan dns kullanmamaman yeterliydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 onu da denedım ama hayır etmedi. sureklı aynı hatayı verıyor ne yaptıysam olmamıştı neyse aksama gırerım heralde. oyunu cdden yukluyorum ama neden bu kadar yavaş anlamadım. gta falan da yukledım ama bu kadar degıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 questle level kasıyorum, jade forest'tayım hala 86 olamadım. su ana kadar cok begendim oyunu. mekanlar, muzik ve uzak dogu kulturu olmus. yapmıslar adamlar. cata eziyetinden sonra cennette gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Shrine of Seven Stars ı gördükten sonra artık hiçbişi demiyorum böyle bir mimari böyle bir tasarım görmedim gördüğüm en süper şehir olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Show yapmış adamlar bu sefer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 tbc de bile levellarken bole zevk almadim, atmosfer hiakey vs asiri asiri iyi wowun en iyi zoneu ne derseniz vanillada anca MEH derim, tbc de nagrandin ustune cikamaz bu herifler diodum, wotlk da en iyi storm peaks cikti, catada uldum haric bi numara yok vasjhir dahil bunda ise ilk iki zone MUKKEMMELDI, qest flow olsun hikaye olsun herifler resmen show yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bu cannot stream achive data hatasından bır turlu kurtulamadım. forumlarda yazan herşeyi denedim (re-install , dns otomatik yapma , cache - wtf silme , firewall kapatma) yine de bana mısın demiyor oyun deli olmak için. var mı benim gibi bu problemle boğuşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ilk actıgımda oluyor bazen 5dk da düzeliyor pek rahatsız etmıyor beni,genel bi sorun sanırım yapcak bi sey yok zamana bırak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 meh verdiğim 110 liraya acıdım aynı hikaye gene. bir adım ileri gidememis wow. hep bir ileri bir geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 oyunları karışstırdın sanırım 80 en pahalısı 90 tl ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ha pardon exp alınca 1 ay bedava geliyordu unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 öyle bi seyde olmuyor :) .. oyunu almadın kötüle izi kalsınmı yoksa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://i.imgur.com/MUHT5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 o diil oyun seven birisiyseniz bu düzeydeki bi oyunu sevmemeniz ilginç geliyor,cok oyunla aram yok diyosanız bi şey diyemiycem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Chen`i ilk defa görünce gözlerim doldu... //edit:Küfürlü kısatma yapmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Cidden Tbc den sonraki en iyi expansion, grafikler, npc ve doga modellemeleri, questler ve ilginc bir sekilde pandalar ! Önyargili olmama ragmen pandalari kotarmislar ve uzakdogu havasini, wow havasi ile cok iyi birlestirmisler. Yillardir, o demon, bu undead derken, bu setting guzel bir degisiklik oldu. Su ana kadar gordugum tek sorun, heroicler cok kolay, bunun sonucunda playerlar bekledikleri kadar rep kasmayabilir cunku jp itemlari les otesi. Ek olarak Bmah tan ilvl 509 lara bid olmasi raiderlar icin bir whine konusu. Sindire sindire, birden fazla karakter ile oynandigi takdirde birkac ay götürür gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 tam tbc havasında olmus exp. bi tek raidler kaldı merak ettigim. en son ulduar adam gibiydi. onun ayarında bir seyler yapmayı basardılarsa eeaallaaaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Blizz gerisi silinsin dunyamizdan!!!?!?!??¤¤¤ :P Adamlar biliyor basit net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 toggie said: tam tbc havasında olmus exp. bi tek raidler kaldı merak ettigim. en son ulduar adam gibiydi. onun ayarında bir seyler yapmayı basardılarsa eeaallaaaaah. tbc derken.. dungeon lar o kadar zor ve bu yuzden keyifli mi ? yoksa baska anlamda tbc ye benziyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 content olarak. mekanlar falan zevkli, eskileri ısıtıp koymamıslar onumuze. dungeon'a giremedim daha. tadını cıkara cıkara gidiyorum. valley of the four winds'teyim level 87 ancak olabildim. bi de az oynayabiliyorum vakit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 İlk defa bir ek paketi çıktığı gibi almadım 4 gündür karar veremedim bir türlü alayımmı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 alma şu anda ben baya buyer's remorse yaşadım bir bliz oyununda ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Belli Kaede iki sayfadır ne kadar hayal kırıklığına uğradığını 'anlatmaya' çalışıyorsun. -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 kaede tam bir noob. trollemesine niye izin veriliyor onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar