Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pandaria izlenimler, yorumlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
archive data hatası almaktan bıktım komple sildim oyunu. tekrar yuklemek ıcın panda cdsini taktım 15 dakkadır daha %0.7 oldu aksama kadar hayatta bitmez 22gb allah kahretsin butun tatil gitti boşa...
Mesaj tarihi:
onu da denedım ama hayır etmedi. sureklı aynı hatayı verıyor ne yaptıysam olmamıştı neyse aksama gırerım heralde. oyunu cdden yukluyorum ama neden bu kadar yavaş anlamadım. gta falan da yukledım ama bu kadar degıldı..
Mesaj tarihi:
questle level kasıyorum, jade forest'tayım hala 86 olamadım. su ana kadar cok begendim oyunu. mekanlar, muzik ve uzak dogu kulturu olmus. yapmıslar adamlar. cata eziyetinden sonra cennette gibiyim.
Mesaj tarihi:
tbc de bile levellarken bole zevk almadim, atmosfer hiakey vs asiri asiri iyi

wowun en iyi zoneu ne derseniz vanillada anca MEH derim, tbc de nagrandin ustune cikamaz bu herifler diodum, wotlk da en iyi storm peaks cikti, catada uldum haric bi numara yok vasjhir dahil

bunda ise ilk iki zone MUKKEMMELDI, qest flow olsun hikaye olsun herifler resmen show yapmis
Mesaj tarihi:
bu cannot stream achive data hatasından bır turlu kurtulamadım. forumlarda yazan herşeyi denedim (re-install , dns otomatik yapma , cache - wtf silme , firewall kapatma) yine de bana mısın demiyor oyun deli olmak için. var mı benim gibi bu problemle boğuşan?
Mesaj tarihi:
Cidden Tbc den sonraki en iyi expansion, grafikler, npc ve doga modellemeleri, questler ve ilginc bir sekilde pandalar ! Önyargili olmama ragmen pandalari kotarmislar ve uzakdogu havasini, wow havasi ile cok iyi birlestirmisler. Yillardir, o demon, bu undead derken, bu setting guzel bir degisiklik oldu. Su ana kadar gordugum tek sorun, heroicler cok kolay, bunun sonucunda playerlar bekledikleri kadar rep kasmayabilir cunku jp itemlari les otesi. Ek olarak Bmah tan ilvl 509 lara bid olmasi raiderlar icin bir whine konusu. Sindire sindire, birden fazla karakter ile oynandigi takdirde birkac ay götürür gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
toggie said:

tam tbc havasında olmus exp. bi tek raidler kaldı merak ettigim. en son ulduar adam gibiydi. onun ayarında bir seyler yapmayı basardılarsa eeaallaaaaah.

tbc derken.. dungeon lar o kadar zor ve bu yuzden keyifli mi ?
yoksa baska anlamda tbc ye benziyor ?
Mesaj tarihi:
content olarak. mekanlar falan zevkli, eskileri ısıtıp koymamıslar onumuze. dungeon'a giremedim daha. tadını cıkara cıkara gidiyorum. valley of the four winds'teyim level 87 ancak olabildim. bi de az oynayabiliyorum vakit yok.
  • Yeni Oluştur...