Cute Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ya beyler son patchden sonra stabil fps mi kayıp ettim...Şimdi 12 lere falan düşüyor.Hiç bir değişilik yada driver yüklemedim.Ne oluyor anlamadım. Gt555M 2gb ddr5 I7 makinam var,wwwde kasmadan oynuyordum medıum vs..şimdi berbat ötesi oldu.Yaşayan var mı bu tarz sorun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bende oyle idi AMD 7970 var patchten sonra 16 FPS ye dustu. Optionsta grafik auto sectim,oyundan cıktım,ondan sonra 12.9 beta catalyst yükledim. Şu anda aslan gibi koşturuyorum.Ama yukarıdakilerden hangisi işe yaradı hiç haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bende aynı sorunu yaşıyorum eger bir çözüm bulabilirseniz ve burdan paylaşırsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 optimasyonmu optimizasyonmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar