nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 arkadaşlar haftasonuna kadar bir akradasım (bayan) için acil 1 aylık bir yurt bulmamız lazım. kendisi GATA'da eğitim görüyor oraya yakın uygun bir yer bilen varsa iletişim bilgilerini verirseniz sevinirim. yurt harici alternatif bildiğiniz konaklama şekilleri varsa onuda önerebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 nordlydian said: yurt dısında alternatif bildiğiniz konaklama şekilleri varsa onuda önerebilirsiniz.. inb4 shitstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 couchsurfing diye bi site var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bayan derken yas? boy? kilo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 akradasım derken nasil akradas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Benim ev arkadaşımın iş yerinden bi arkadaşı da demişti bi kere, bi arkadaşım Türkiye'ye yerleşcek. Kalcak yere ihtiyacı var bi süre diye. Rus hatun iş bulcam ümidiyle baya bi takıldı da sonra bulamadı, vizesi bitince döndü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 couchsurfingden bakın abi temiz yüzlü başka bi bayan arkadaşla kalıverebilir, gerçi 1 ay çok fazla. 3 yıldızlı bi otelle anlaşıcak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abidağıtmayın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 xaty said: couchsurfing diye bi site var... Bu site başarılı baya kuzenime de italyadan bi çocuk geliceki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 olm yurt dışı nalaka ben ona takıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 adam gibi başlık koyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 su platformda yazilarim siliniyor. neyse üzüldüm ama dagitmiyim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ciddiye aldığım tüm resmi topaklara uzun uzun yazıyorum, yazdığımla kalıyo, kimse okumuyo, yazmıyo. Neyse dağıtmıyım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 umarım bulurusnuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 tamamdır hallettık arkadaslar. yardımlarınız ıcın tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar