incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bir gun gordum onu seviyorum lan ben onu asiginim senin ben baklavamdaki sekerler ________________[[[[[[ ask dediler yok dedim sex dediler bakariz dedim carmen electra dediler uctugumu soyledim __________ karanlik yolun basi idi hayatin sonundaydi bir gun bi bakmissin cubuk kraker bayat __________________ nasil olmus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ne nasıl olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kardes biz burda boyle seylere gulmeyiz, donanimhabere ugramani oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?15,6266419#msg-6266419 şu adamın postlarını anımsadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar