kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 biraz araştırdım ağrıyan yerin aşık kemiği olduğu kanısına vardım. ayağımı gerdirdiğimde, zorlandığında ters birşey olduğunda ağrı çekiyorum bu hafta maça gidemeyeceğim. çok fazla latince terim olduğu için anlayamadım nasıl birşey olduğunu. hangi bölüm bakar buna vakit kaybetmeden oraya gideyim ortopedi mi? said: Aşık Kemiği, talus (Latince "ayak bileği" [1]) ya da astragalus, ayak bileğinin alt kısmını oluşturan tarsus kemiklerinden birisidir. Tibia ve fibulanın uzantısı olan medial ve lateral malleolüs ile, tarsus kemikleri içerisinde, altta calcaneus ile ve önde naviküler kemik ile eklem yapar. Bu eklemler aracılığı ile, vücudun tüm ağırlığını ayağa aktarır.[2] Tarsus kemiklerinin içerisinde ikinci en büyük kemik olan olan aşık kemiği, vücutta kıkırdak ile kaplı yüzey oranı en yüksek olan kemiklerden biridir. Distal ucundan giren kan damarlarından retrograd olarak aldığı kan akımı ile de ayrıcalıklıdır. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/08/Os_trigonum_1.jpg/220px-Os_trigonum_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ahaha köylü müsün ya doktora gitsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Aşil değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 aşil evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 evet köylüyük gardaş biz bilmiyik doktor nedir, böyle forumdan biri el uzatsa da monitörden ayağımıza şifa olsa diye konu açtık. aşil mi aşık mı neyse işte ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dağda kart kurt yürümektendir baboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 haftada bir diğer köyün malabalarıylan maç yapıyok bizim köyün torpak sahasında, sarıların süloyla girdiğim ikili mücadele sonucu ağrı oluşmaya başladı yürürken sıkıntı yok sadece nohut toplamaya giderken bir de pamuk toplarken ağrıyor dasaa gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Uff formu köylülr bstı, ben gidyorm .s .s Uyurken kasılmıştır egzersiz yap acık geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Tek ilacı zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bence ona küçük sürprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=N3OWOr0ZhpM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Kendin onun yerine koy, empati kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dasaaa said: dağda kart kurt yürümektendir baboooo hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 git konuş bence. Yani ne hissettiğini söylersen eğer geçebilir. Bir keresinde kaburgam ağrıyordu, böle doktora falan gittim mevsimsel alerjik dedi. Oha dedim mevsimsel kaburga ağrısı mı olurmuş? o da bana ben bunca yıllık hocayım benden iyi mi bilcen dedi. Ben de ona madem doktorsun bunca yıllık adamsın o zaman bunu cevapla dedim ve sordum soruyu lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat? apıştı kaldı tabi, sonra konuştum kendisiyle kaburganın ve geçiverdi taşikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 konuşmaya çalıştım ama benimle iletişim kurmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dediğim gibi ona küçük sürprizler yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Aşık kemiği ahahha aşk acısına son Geçmiş olsun bu arada^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 birisinin acısına ^.^ yapmak hiç insancıl değil aslında ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 hep jrpg nin sonuçları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Jrpg de acı yok, adam 25 saniye levitate edip kılıcı sallıyor diğeri de şakacıktan ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 dasaaa said: birisinin acısına ^.^ yapmak hiç insancıl değil aslında ya ^.^ aşık kemiğine , acısıyla dalga geçmek sizin işiniz azizim. ' sönün göbö kozonovonın nosol asık kömüğü ağror ahahhahaha' Dosoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ha tabii forumda takılan adamlar da kesin KOZONOVOO dur zaten... ilahi kopri. ne zaman susacağını neden bilmiyorum sevgili kopri. çocuğun acısına acı katmaktan neden çekinmiyorsun ha kızım? çocuğun ayağı ağrırken bir de kalbi de mi sızlamak zorundaydı, e be kara vicdanlı? kendi keyfin yerinde diye neden burada arkadaşları rencide ediyorsun? çok ayıp bu yaptığın. insanlıktan çok uzak. not aldım kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 kırıldım, daha da durmam burda. terk ediyorum sizi, hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 insanları kırmaktan zevk mi alıyorsun kopri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Evet 5 yaşındayım çünkü , önümde kötü kötü örnekler var , beni de kendine benzettin dosooo. Aşık kemiği ağrıyınca tabi ki kalbin de kırılması lazım, ben sadece gereğini yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar