Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Phone leasing olayi


di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bi konuda fikrinizi sorayim istedim.

Burada bir operator phone leasing diye bi kampanya yapmis, olayi su;

Size 12 ay boyunca, aylik 45 pound'a -alim gucu olarak kiyaslarsaniz TR icin ayda 45TL gibi dusunebilirsiniz- iPhone5 kiraliyorlar. Pakete sinirsiz konusma + mesajlasma + 1GB data pack dahil ediliyor. 12 Ay sonunda cihazi geri verip anlasmayi bitirebiliyor ya da bir ust model bir cihaz ile ayni sekilde devam edebiliyorsunuz. Neredeyse telefon fiyatina denk geliyor. E hemen her sene telefon degistirmeye basladik diye dusununce gayet mantikli geldi olay.

Nedir bu konuda ki fikriniz zikriniz ? Boyle bir sey olsa kullanir miydiniz ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence pahali oldukca. Model guzel ama fiyat fazla.

ama su var tabii, telefona sahip olucam diye gidersen daha pahali. her sene telefon degistiricem diyosan mantigi var, ama ona ekstra para veriyosun bu modelde, sonucta daha pahali bir tercihe cikiyo normalden.

ben 2 senede bi degistiriyorum o yuzden pahali geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soyle dusun; 700 pound sanirim ingiltere'de telefon. alip bir yil kullandiktan sonra sattigini dusun, 300 pounda gitti diyelim ki. 400 pound a mal olmus oldu. 45*12 = 540 pound. 140 pounda yillik fatura odemissin gibi dusun.

her sene telefon degistiriyorsan cok mantikli.

turkiye'de de olsa, fiyati da 45 tl olsa almayan kalmaz zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diger paketlerle kiyaslamadan birsey demek mumkun degil.

ben pesin 169 euro verdim, 29euro oduyorum iki yillik. 150 dakika 150 sms. dakika sms benim ihtiyacimi goruyor. ama yok turkiyeye mesaj attin, yok turkiyede telefon actin derken aylik ortalama faturam 45-50 euroya cikiyor. bu ekstralari nasil cozeceksin onu iyi dusun. ben telefonu pesin alip ekstralari daha ucuz bir abonelik secseydim yilda 100 euro civarinda karim olurdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sigorta olayi var, ek bi para verip sigorta yaptirabiliyorsun ama ne kadar bakmadim acikcasi. Sigorta yaptirinca teslim ederken kesilecek kozmetik hasar cezasindan da muaf oluyorsun sanirim.

Ha bir de unlimited free wi-fi dahil bu paketlere. Bundan alinca eve DSL cektirme olayindan da kurtulabiliyorsun muhtemelen cunku hemen her yrde BT Wi-Fi var zaten. Haliyle baya avantajli bir hale geliyor cunku en dusugu 15-20 pound zaten aylik. O da 18 ay kontratli olup ilk 6 ay yarisini odeyince.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...