di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Selam, Bi konuda fikrinizi sorayim istedim. Burada bir operator phone leasing diye bi kampanya yapmis, olayi su; Size 12 ay boyunca, aylik 45 pound'a -alim gucu olarak kiyaslarsaniz TR icin ayda 45TL gibi dusunebilirsiniz- iPhone5 kiraliyorlar. Pakete sinirsiz konusma + mesajlasma + 1GB data pack dahil ediliyor. 12 Ay sonunda cihazi geri verip anlasmayi bitirebiliyor ya da bir ust model bir cihaz ile ayni sekilde devam edebiliyorsunuz. Neredeyse telefon fiyatina denk geliyor. E hemen her sene telefon degistirmeye basladik diye dusununce gayet mantikli geldi olay. Nedir bu konuda ki fikriniz zikriniz ? Boyle bir sey olsa kullanir miydiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bence pahali oldukca. Model guzel ama fiyat fazla. ama su var tabii, telefona sahip olucam diye gidersen daha pahali. her sene telefon degistiricem diyosan mantigi var, ama ona ekstra para veriyosun bu modelde, sonucta daha pahali bir tercihe cikiyo normalden. ben 2 senede bi degistiriyorum o yuzden pahali geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Valla bence mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 sınırsız konuşma, mesaj ve 1gb + telefon aylık baz alınca fatura derdi de yok, şahsen atlardım ben. telefon model olarak sınırlama da yoksa ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 soyle dusun; 700 pound sanirim ingiltere'de telefon. alip bir yil kullandiktan sonra sattigini dusun, 300 pounda gitti diyelim ki. 400 pound a mal olmus oldu. 45*12 = 540 pound. 140 pounda yillik fatura odemissin gibi dusun. her sene telefon degistiriyorsan cok mantikli. turkiye'de de olsa, fiyati da 45 tl olsa almayan kalmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 £700 ne abi, saka mi ingilizler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abi bende baktim 529 pound diyo ondan pahali dedim zaten. http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone5?afid=p228%7CGBUK&cid=AOS-UK-CSE-GoogleBase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 her sene telefon mu degistirilir abi ne guzel para kazanıyosunuz oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Fena fikir değil aslında. Var mı sermayesi olan? Şöyle en baştan bir GSM firması kurup, kar marjı düşük müşteri yayılımı yüksek bir şirket kursak. Sonra bu ve buna benzer kampanyaları gerçekleştirsek. "PatiCell" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 geri aldıkları 2. el telefonları napıyolar? Hep sıfır mı veriyolar bu programda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 diger paketlerle kiyaslamadan birsey demek mumkun degil. ben pesin 169 euro verdim, 29euro oduyorum iki yillik. 150 dakika 150 sms. dakika sms benim ihtiyacimi goruyor. ama yok turkiyeye mesaj attin, yok turkiyede telefon actin derken aylik ortalama faturam 45-50 euroya cikiyor. bu ekstralari nasil cozeceksin onu iyi dusun. ben telefonu pesin alip ekstralari daha ucuz bir abonelik secseydim yilda 100 euro civarinda karim olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 150 dakikayı yarım günde bitiririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 telefonla konusmak diye birsey kaldi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mantıklı bir olay , 45 TL olsa gayet uygun olur Zaten bahsedilen paket , konuşma + SMS + 1GB internet , normalde nerden baksanız 30-40 TL lik bir paket olur zaten. Üzerine aylık 10-15 TL verip devamlı son model bir telefon kullanacaksan , tercih edecek baya bir insan oluru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 telefonu kaybedersen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sigorta olayi var, ek bi para verip sigorta yaptirabiliyorsun ama ne kadar bakmadim acikcasi. Sigorta yaptirinca teslim ederken kesilecek kozmetik hasar cezasindan da muaf oluyorsun sanirim. Ha bir de unlimited free wi-fi dahil bu paketlere. Bundan alinca eve DSL cektirme olayindan da kurtulabiliyorsun muhtemelen cunku hemen her yrde BT Wi-Fi var zaten. Haliyle baya avantajli bir hale geliyor cunku en dusugu 15-20 pound zaten aylik. O da 18 ay kontratli olup ilk 6 ay yarisini odeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar