Regalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 nadeko medusa cizıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 su sahne cokiyidi ya badass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 said: According to Newtype magazine, TV anime "Monogatari Series: Second Season" was announced to be aired from July. It will be a two-cours series. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yuh çüş oha neko blackin son 25% lik kısmı NE KADAR iyiymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 emin olamadım gıttım baktım sonuna geri geldim, yok abi cok kötü. cocuğun vucudu ikiye bölünmüş ölüyo, hala aynı seyleri tekrar ede ede konusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 çıkmadan önceki oshinoyla konuşmasından sona kadar olan kısımlarındaki diyaloglar muhteşemdi valla pms sapıttığı için izliyememiştim. şimdi java heap memorysini arttırdım düzeldi. tekrar izliyeceğim. kesin kaçırdığın ayrıntılar olmuştur oha be en boktan karaktere bu kadar iyi arc sonu saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Kaede said: oha be en boktan karaktere bu kadar iyi arc sonu saçmalık (Nakamura gibi ses tonu ile) OI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Arc sonunu Shinobu 2 saniyede domine ettiğinden benim için sakıncası yok açıkçası. Geri kalanı da wall of text ve catgirl fanservice işte klasik monogatari serisi işte, o kısımlar da gayet güzeldi bence (ama evet, en azından bi 5-10 dk da Kanbaru olsaymış daha da güzel olurmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 SenariouS said: Kaede said: oha be en boktan karaktere bu kadar iyi arc sonu saçmalık (Nakamura gibi ses tonu ile) OI!! ahah ama harbi öyle ben sadece kardeşlere kaikiyi gösterip başlarına açtığı olaylar yüzünden nefret ediyordum hanekawadan. neko black kronolojik olarak çıksaydı çok daha fazla nefretim olurdu asdf fakin biç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kizlar sordu oda cevap verdi aslinda cok bisey yok o kisimda. Ama araragiye soylemeydi belkide. hala diyorum white hanekawa icin bi kol bi bacak; black hanekawa icin iki kol bi bacak isler benden. Bi Nekomonogatari black gelince hanekawanin ne kadar abnormal oldugunu anlasiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar