aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ne lazim, ben biliyorum biraz. biliyodum daha dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Dönemin ortalarına doğru drug design ile ilgili bir procem var, görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 HTML programlama dili değil diye biliyorum. Birazcik AHK biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 tamam, obdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Java, sql, perl, css html ortaya karisik. gerci pek lazim olmuyor artik, unutmaya basladim hepsini :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 hiçbişi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 cok mütevazi herkesler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Böbürlenmek gibi olmuş konu çünkü.. Sence sorunu olan ÖM mi atar, yeni konu mu açar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Seele said: cok mütevazi herkesler :) modesty http://www.youtube.com/watch?v=M3EpWZSSzOk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 riglous said: Böbürlenmek gibi olmuş konu çünkü.. Sence sorunu olan ÖM mi atar, yeni konu mu açar? sorunu olan doktora gitsin aga sfdsasdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 riglous said: Böbürlenmek gibi olmuş konu çünkü.. Sence sorunu olan ÖM mi atar, yeni konu mu açar? Yeni konu acmasi daha mantikli olur demis idim, fikir beyaan i acisindan. PM den paylasilan bilgi nin baska kimseye yarari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 en çok ben biliyorum dedim hala tartışıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ms sharepoint ile ilgilenen var mı burda yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben poverpoirtte çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hiçbişey bilmediğimi biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ihtiyacı olan sorar, yazar, anlatır niye bu kadar üzdü ki sizi bu durum? bak ben de üzüldüm şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 html iyi css iyi javascript (javascript - şu yeni moda json Qj falan yok) idare eder php vasat mysql vasat python okuyom bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 LabVIEW! MATLAB! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Perl Autoit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ractamainus said: ms sharepoint ile ilgilenen var mı burda yav? ben ne yazık ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 fortran90 biliyorum azcık sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben halen ogreniyorum paticik de deneme tahtam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 perl, C, C++ bunlarda büyük ölçekli program yazmışlığım var (biyoinformatik, modelleme vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 nedanko said: ben halen ogreniyorum paticik de deneme tahtam. sfsdf siz böyle deyince c,c++,perl biliyorum dediğime utanıyorum yazın arkadaşım adam gibi işte ne biliyosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 haha ciddiyim ogreniyom, paticikde de cok deneme yaptim alla icin. ama hangi dilleri ogreniyorum dersen, prof olarak agirlikli perl/php/js vs. java ile oynamayi yillar once biraktim. Yani alcakgonululuk yapmadim, ben infrastructure adamiyim agirlikli, benim isim scale etmek, 1 sunucudan 100 sunucuya, yada 1 kullanicican 500k-1M gunluk kullaniciya vs. engineering kismi yani altyapida. web dev de yapiyorum tabii agirlikla, onlarda yukardaki diller. ama server yanim/software kismimdan daha gucludur, 2x fazla sene calismisligim var o alanda. modesty yok bizde. yani isin ozu o euheuehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar