Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

topuk çatlağı

Rerore

Öne çıkan mesajlar

gayce bir şey yazıcam ama önemli bir şey bence. 6 ayda bir falan sıcak bir kova yapıyorum kendime, içine de biraz sıvı sabun ya da onun ayarında bir şey döküyorum. içinde 15 dakika ayacıklarımı bekletiyorum, o sırada oyun moyun istediğin gibi takıl tabi. sonra topukları ovalamak için yapılmış şeylerden var, iki yüzlü bir şey bu. annende falan vardır belki, bana da annem önermişti vakti zamanında. onunla bi 2 - 3 dakika çata çata çata ovalıyosun topuklarını. yeminle sinek kaydı traş olmuş gibi oluyor topukların.

gayce, ama süper bir his. suistimal etmeyeceğinizi biliyorum lol.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

sonra topukları ovalamak için yapılmış şeylerden var, iki yüzlü bir şey bu. annende falan vardır belki, bana da annem önermişti vakti zamanında. onunla bi 2 - 3 dakika çata çata çata ovalıyosun topuklarını. yeminle sinek kaydı traş olmuş gibi oluyor topukların.
.

ponza taşı işte o
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

-Deno- said:

sonra topukları ovalamak için yapılmış şeylerden var, iki yüzlü bir şey bu. annende falan vardır belki, bana da annem önermişti vakti zamanında. onunla bi 2 - 3 dakika çata çata çata ovalıyosun topuklarını. yeminle sinek kaydı traş olmuş gibi oluyor topukların.
.

ponza taşı işte o

Topuk taşı da deniyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...