Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 krem sürmeyi çok sevmiyorum da denenmiş %100 çalışan yöntemler nedir, doktora mı gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sally hansen ayak bakım ürünleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bende çok oluyo sürekli ayakta olduğum için. vazelin sürüp azıcık su atıyorum elimle. yeni bi çorap giyip öyle yatıyorum geçiyo. sabah çorabı değiştir ama mutlaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ponza taşıyla ovabilrsin önce,sonra kremle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 forum bu aralar elden ayaktan geçilmez oldu, selimoğlu peyniri koktu her yer be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 gayce bir şey yazıcam ama önemli bir şey bence. 6 ayda bir falan sıcak bir kova yapıyorum kendime, içine de biraz sıvı sabun ya da onun ayarında bir şey döküyorum. içinde 15 dakika ayacıklarımı bekletiyorum, o sırada oyun moyun istediğin gibi takıl tabi. sonra topukları ovalamak için yapılmış şeylerden var, iki yüzlü bir şey bu. annende falan vardır belki, bana da annem önermişti vakti zamanında. onunla bi 2 - 3 dakika çata çata çata ovalıyosun topuklarını. yeminle sinek kaydı traş olmuş gibi oluyor topukların. gayce, ama süper bir his. suistimal etmeyeceğinizi biliyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 senin ayaklarını öperim al topuklum. abi neyini suistimal edeceğiz be. temiz adam, güzel adam işte. homofobiye gerek yok hani. -sarcasm a uygun bi şi bulamadım. ondan böle oldu aslında- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yok abi az sonra aquila, saeros, axedice'ın burada bitmesi an meselesidir. msn'de ne yazacaklarını konuşuyorlardır şu an hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 -Deno- said: sonra topukları ovalamak için yapılmış şeylerden var, iki yüzlü bir şey bu. annende falan vardır belki, bana da annem önermişti vakti zamanında. onunla bi 2 - 3 dakika çata çata çata ovalıyosun topuklarını. yeminle sinek kaydı traş olmuş gibi oluyor topukların. . ponza taşı işte o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 heh işte o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 muhteşem bişi o ya, her derde deva.=) gıdıklandırıyor biraz ayağını ama yumuşaşık yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kafaya sürün saç bile çıkartıyor! her derde deva gerçekten. tansiyon düşürür,safra-böbrek taşına iyi gelir, kanı temizler, kolestrolü dengeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 çok uğraşıyon bu gece benle! oğlum bak git diyiveresim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sevdiğimden uğraşıyorum ama. sevmesem sataşmam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yoksa o çikolatalrdan yedin de mi böyle oldun?? ayı da yavrusunu severken öldürürmüş benzetmesini yapmayacam tutuyoru kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yeni bir aşk doğuyor. dasaaa dylan'ı bir kalemde çizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 HEM DE TOPUK ÇATLAĞI TOPICINDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi aslında gözüm sende ama korkutmak istemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Zevkesirinin de gözü sendeydi de korkutmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bilmiyorum artık neler olacak...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 şimdi çok ilginç bir şey yapacaz. ben zeper'e takıcam, zeper dasaaa'ya takacak, dasaaa da bana takacak. böylelikle yarın haber niteliğinde bir şey ortaya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 zeper said: -Deno- said: sonra topukları ovalamak için yapılmış şeylerden var, iki yüzlü bir şey bu. annende falan vardır belki, bana da annem önermişti vakti zamanında. onunla bi 2 - 3 dakika çata çata çata ovalıyosun topuklarını. yeminle sinek kaydı traş olmuş gibi oluyor topukların. . ponza taşı işte o Topuk taşı da deniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 törpüledim nutrigina da sürdüm çorabımı gyidim yatıyorum de ben en fazla 1 kere yaparım bu işi başak burcuna koayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 -Deno- said: yok abi az sonra aquila, saeros, axedice'ın burada bitmesi an meselesidir. msn'de ne yazacaklarını konuşuyorlardır şu an hatta. msn çöktü konuşamadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 doktora git bence. Topuk çatlağı durduk yere olmuyor . Bi hastalık. 2-3 çeşiti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar