Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 3 Çalışmayı Durdurdu Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,
Daha önce bu hatayı hikaye modunda almıştım ve çözümü dosya isminin sonundaki tm yi silmekti. Yeni originden aldım ingilizce herşey iyi güzel pc de kasmıyor sözde online oynuyacağız ama 5 dk bile oynuyamıyorum oyundayken birden çalışmayı durdurdu diyor kapatıyor.Kasma falan yok GT540m kart ve 2.nesil Core i5 ile oynuyorum işletim sistemimde win 7 var mı daha önce karşılaşan çözümünü bilen? Teşekkür ederim şimdiden.
Mesaj tarihi:
Amacım FPS degilki abi napıyım CSGO'da :) Para verip almışım oyunu yani acayip sinirim bozuldu. FPS degil dedim bu arada oyundaki araçlar çekiyor ilgimi pek silahla dolasmam zaten :)
Mesaj tarihi:
Mapler büyük zaten pek beklenmiyor açıkcası 5 er dk da olsa toplamda 2 saat oynamısımdır :D Hiç sıkıntı çekmedim baya bol kullanmışlar araçları bf2de bu kadar yoktu.
Mesaj tarihi:
Banada öyle geliyor, Forumlarda var hep ama onlarınki biraz değişik champing mod oyunununkini yazmışlar hep. Benimki banada benden kaynaklı gibi geliyor tekrar indiriyorum sildim bakalım.
Mesaj tarihi:
bf3 said:

For players who are getting the message that "BF3 stopped working", we are aware of the issue and are working on fixes. We will update our channels as soon as we have more information

battlelog'da böyle yazıyor yeni dikkatimi çekti dün yoktu sanki
Mesaj tarihi:

Evet Pb güncellemesi getirip hallettiler oynadım oynadım böyle bir hata aldım şimdiden artık eskisi gibi 5 dk oynayıp çalışmayı durdurdu hatası alıyorum girişte vermiyor en azından :) Birde bu çıktı driverim son sürüm 306.23 nvidia gt540m

Mesaj tarihi:
gamebooster diye bir program indirerek bundan kurtuldum ben arka plandaki gereksiz ve bf3 le uyumsuzluk çıkaran şeyleride kapatıyor ve makinayı hızlandırıyor...sadece bf3 değil tüm oyunlar içinde faydalı ayrıca tavsiye ederim şiddetle..
  • Yeni Oluştur...