Astronom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Merhabalar, Daha önce bu hatayı hikaye modunda almıştım ve çözümü dosya isminin sonundaki tm yi silmekti. Yeni originden aldım ingilizce herşey iyi güzel pc de kasmıyor sözde online oynuyacağız ama 5 dk bile oynuyamıyorum oyundayken birden çalışmayı durdurdu diyor kapatıyor.Kasma falan yok GT540m kart ve 2.nesil Core i5 ile oynuyorum işletim sistemimde win 7 var mı daha önce karşılaşan çözümünü bilen? Teşekkür ederim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=91-COH7N9zw boyle bir cozum var. bi' de yorumlarda baska cozumler de var. bi' goz gezdir istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bunlar bahsettigim hikaye modu için.Origin üzerinde oynuyorum ben :( Oynamaya çalışıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 boşver csgoya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Amacım FPS degilki abi napıyım CSGO'da :) Para verip almışım oyunu yani acayip sinirim bozuldu. FPS degil dedim bu arada oyundaki araçlar çekiyor ilgimi pek silahla dolasmam zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 o bi yalan.araç beklersen oyun oynayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Mapler büyük zaten pek beklenmiyor açıkcası 5 er dk da olsa toplamda 2 saat oynamısımdır :D Hiç sıkıntı çekmedim baya bol kullanmışlar araçları bf2de bu kadar yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 battlefield on strike!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 battlefield'a da ne gaz ile başlamıştık. 1 ay sonra haftada bir giriyordum. niye öyle oldu acaba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Valla bilmiyorumda bi el atın az kurcaladık şimdi direk girerken çalışmayı durdurdu diyor 5er dk da olsa oynuyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 battlelog forumlarını aradın mı? yoksa sen konu aç yeni, ama tahminim oyunla alakasız senin hardware veya driverlarıyla ilgili bi şeye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Banada öyle geliyor, Forumlarda var hep ama onlarınki biraz değişik champing mod oyunununkini yazmışlar hep. Benimki banada benden kaynaklı gibi geliyor tekrar indiriyorum sildim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bf3 said: For players who are getting the message that "BF3 stopped working", we are aware of the issue and are working on fixes. We will update our channels as soon as we have more information battlelog'da böyle yazıyor yeni dikkatimi çekti dün yoktu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Evet Pb güncellemesi getirip hallettiler oynadım oynadım böyle bir hata aldım şimdiden artık eskisi gibi 5 dk oynayıp çalışmayı durdurdu hatası alıyorum girişte vermiyor en azından :) Birde bu çıktı driverim son sürüm 306.23 nvidia gt540m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 şunu bi kurup directx'i güncellersen olur belki http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 İki defa kurdum ordan onu napmamı istiyor takla mı atıyım napıyım anlamadım ki.Orjinal aldığına pisman ediyolar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 gamebooster diye bir program indirerek bundan kurtuldum ben arka plandaki gereksiz ve bf3 le uyumsuzluk çıkaran şeyleride kapatıyor ve makinayı hızlandırıyor...sadece bf3 değil tüm oyunlar içinde faydalı ayrıca tavsiye ederim şiddetle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar