mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bos vaktim var dersten filan biktigim zamanlarda Soyle yazilicak bi sey fikri ariyorum Compilerda dursun yeter bana gui web database e filan gerek yok kucuk kucuk oyunlar komiklikler sakalar filan olabilir Ne biliyim Tic tac toe, Minesweeper, Mastermind tarzi seyler Tavsiye versenize bolum hayirli biseyler yapsin Fikri verin ben yaziyim egleniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ya biri ekrana resim sürükleyince otomatik upload edip direkt post olarak yapıştıran bir plug-in yazsa forum için baya hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 link list yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 O kadarini yapabilsem pati öm checker yapicam iPhone a Sonra herkesin sifresini calip forumun sahibi olucam ! Edit: Senko'ya cevap degildi yanlis anlasilmasin sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 günlük anlamlı veri sağlayan ve mevcut veri transfer protokolü olmayan (web servis gibi) bir siteden html parse et, listele falan mesela. sinema saatleri, döviz fiyatları gibi falan.. yok bu fazla diyorsan, public web servisi falan bul, oradan data çekip göster. yok veriyle işim olmaz diyorsan, belirli komutlara göre dosya/klasör düzenleyen (taşıma, silme, isim değiştirme vs.) küçük bir program yap. yok o da olmaz diyorsan, yaparsın sen bir şeyler aslansın kaplansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 pati pm checker iyi fikirmis, hemen yapivereyim. saka lan saka, kim ugrasir asdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 pm checker den ziyade, push notification is yapar burdaki nerdlere. Subcribe oldugun bolumlere veya thread lere belli keyword ler yada belli user lardan post geldigi zaman durter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 birisinin önerisi vardı,summoner projesi yapın aga. /summon asdhas dediğimizde pm atsın işte şu konuda dürtüyolar seni git bak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 aha o bendim http://forum.paticik.com/read.php?2,6223768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Nedanko dan access isteyin yada direk js ini yazip gonderin, dahil etsin foruma. Server side da da yazilabilir gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar