Blinky Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 eternal normal wow kutusu tmmda eurp da ama colletors edıtatıon u bulamıyorum. ılle usa sıtesınden bulmam lazım colletors edıtatıonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 eternal'ın verdiği sitelerde CE versiyonu da çıkacaktır mutlaka, şu anda görünmüyor ama o versiyonu da satacaklarına eminim, ne zaman dersen bilemiyorum tabi ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hmm ben sımdıden herseyı hazırladım walla annemı falanda kafaladım dırek alcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 eu preorderları resmi olarak 26 kasımda başlayacak. bence o tarihten itibaren ce'ları da sipariş edebileceğiz[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Blizzard ın hayatı trick,numara,katakülli vs vs oldugu için ilk normal box cıkarıp sonra Ce yi cıkarabilir..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Eternal, 06 Kasım 2004 19:15 tarihinde demiş ki: Blizzard ın hayatı trick,numara,katakülli vs vs oldugu için ilk normal box cıkarıp sonra Ce yi cıkarabilir.. galiba haklısın[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hem normali hem "colletors edıtatıon" ı almak için daha çok zaman var, mutlaka bir sürü yere gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Adamlar kaç yıldır yemeden içmeden kasıyorlar, maaşları ödemek için yapıolar bu olayları. -McsPeyn ne bu sevgi? Blizzard'da çalışmanla alakası olabilir mi? -Abi çaktırma her yerde söyleme.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 45 milyon $ miş wow un maliyeti[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 kesinlikle çıkarırlar hatta çok büyük de kar ederler[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 En son sorduğumda 43,825,174.51 dolardı. Biraz daha artmıştır tabi geçen vakitte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Maximum 6 ay sonra kâra geçerler. Canınızı sıkmayın[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Eternal, 06 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki: 45 milyon $ miş wow un maliyeti atış gibi[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 oha lan napmıs adamlar 45milyon$ la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 atış gibimi ? wow oyun koskoca bir oyun cıkıyor ortaya binlerce adamın oynicagı hatta milyonlarca diyebiliriz. Sen 3 kişi oturuyo "hadi oyun yapalım" mı diyo zannediyosun onlarca adam calısıyor bu olayda seslendiren muzikleri calan orkestralar grafikerler programcılar birsürü olay.45 milyon dolar cok normal bir rakam biz türk milleti olarak her oyunu 3 milyon TL almaya alıştıgımız için bize bu fiyatlar atış gibi gelir işte. Sende haklsıın[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Kasım 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bak bide su acıdan düşün atış gibi gelmicek 100bin kişi normal wow box ı alsa 5 milyon$ ediyor. Ki düşün bunun Uzak dogusu var , avrupası var , us var 500bin tane box satılırsa sadece oyundan karları 25milyon $ olucak. aylık ücretleri hesaba katmıyorum bile.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 McsPeyn baya arttı gercekten şimdi en son cinematislerle ben ilgilendim nick carpenter ile birlikte 4milyon$ sırf bizimki yane.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Eternal yazdığı için doğrulama hakkım doğdu maliyeti. Resmi yazışmaları burda yayınlamama izin verse işverenim neler sölicem..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 en basitinden, herhangi bir oyunun credits bölümüne bakmanız yeterli. ses yönetmeninden, karakter elbise tasarımcılarına kadar milyon dalda trilyon çalışan var (tamam kabul, abarttım biraz). hele oyun mmorpg olunca bu sayılar daha da artıyor. o rakamlar ne kadar doğrudur bilmiyorum, ama oyundan zarar edeceklerini hiç mi hiç sanmıyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bakalım blizzard wow dan sonra ne çıkarıcak...Baya bi kazanıcaklar wow dan zaten.Bide bunun aylık $12 ları var...Adamlar süper kazanıcaklar.Bu da demekki wowdan sonra çok süper bir oyun daha gelicek.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Aylık ücret tamamen sunucu bakım ve online gmlere gidiyor. Tabi bize de kalıyor bi kısmı ama o kadar da olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Blizzard benim gördügüm ticari kafa ile düşünen en iyi firma. ki yaptıkları ile kendini ispatlamış bir firma.tüm ticari stratejileri ile benim örnek aldıgım firma (ne işim var ticaretle benim) şu fileplanet olayı bile cok zekiceydi hll olsun. lütfen herkez oyunun bi credist kısmına baksın.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Yazık ya, GuildWars yeterince satmayacak ve adamlar sunucular beleş olacak dediğinden para kazanamayıp batacaklar gibi görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar