Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerizekalı exploration sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,
exploration yapma niyetiyle yola çıktım, skill falan kasıyorum şu an da fittinglere bakıyorum hep covert ops var, explorable zonelarda hep DÜŞMANLAR geliyor, silahsız sadece stealth ile yapmak mümkünmü combat zoneları yoksa sadece hacking zoneları falan mi kovalaniyor bu gemilerle?
Mesaj tarihi:
Valla covopların arama tarama bonusu var o yüzden sinyali bulup bookmark alıp gemi değiştirmen gerekebilir genelde buldugun sinyali googledan arat orda neler geldigini icergini gör ona göre gemini belirlersin. Çünkü çok sinyal var hepsine ideal bi ishtar fiti var galiba ama oda bölgeden bölgeye değişir.
Mesaj tarihi:
0.5 ve üstü bütün amar empirea ait sistemlerde bakabilirsin zaten tek sistemde durma paso gezmen gerek ama highsecde neler var getirisi olan plex hiç bilmiorum illa vardır ama tabi sinyal işi sabır işi üşenmicen yılmican iki sinyal bakıp olmuo çünkü epey gezmek lazım. Ama sonunda hakkını verir.
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle,
0.5 altınaysa apocla falan hiç girme, ama biraz takıl tabi.
lowsece inme bişi olmaz zaten. Yalnız her yere giremessin BS ile, ki hedefleri vuramıcaksın falan. arby fitle bitane, drone armor repci yada tankçı. yada ne bilim takıl kafana göre bi cruiserla
  • Yeni Oluştur...