HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selamlar, exploration yapma niyetiyle yola çıktım, skill falan kasıyorum şu an da fittinglere bakıyorum hep covert ops var, explorable zonelarda hep DÜŞMANLAR geliyor, silahsız sadece stealth ile yapmak mümkünmü combat zoneları yoksa sadece hacking zoneları falan mi kovalaniyor bu gemilerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Valla covopların arama tarama bonusu var o yüzden sinyali bulup bookmark alıp gemi değiştirmen gerekebilir genelde buldugun sinyali googledan arat orda neler geldigini icergini gör ona göre gemini belirlersin. Çünkü çok sinyal var hepsine ideal bi ishtar fiti var galiba ama oda bölgeden bölgeye değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Şimdi yeni başlicam peki hangi sistemde ariyim? Apocalypse binebiliyorum şu an t2 silahlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 0.5 ve üstü bütün amar empirea ait sistemlerde bakabilirsin zaten tek sistemde durma paso gezmen gerek ama highsecde neler var getirisi olan plex hiç bilmiorum illa vardır ama tabi sinyal işi sabır işi üşenmicen yılmican iki sinyal bakıp olmuo çünkü epey gezmek lazım. Ama sonunda hakkını verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 high sec yalan o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Caldari taraflarinda bi ara 300-400 loot atan bi plex vardi sanki ole kalmis aklimda ama tabi saat/isk hesabi karli olmaz eglence icin yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ney arıosn ki? aradığın şeyin çıkma ihtimali yüksek olan sistemlere gitmen lazım, o da daha çok sec statusle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi boş bulması zor öyle yerleri. bi de apoc falan diyor sen vazgeç o işten bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bişey aramıyorum daha yapmadım çünkü bilmiyorum ne çıkıcak. Az okudum hoşuma gitti, şimdilik çok bişey düşürmesi de gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 apocdan ötesine para yok şimdilik biraz kapınca işi bakarız ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 şimdi şöyle, 0.5 altınaysa apocla falan hiç girme, ama biraz takıl tabi. lowsece inme bişi olmaz zaten. Yalnız her yere giremessin BS ile, ki hedefleri vuramıcaksın falan. arby fitle bitane, drone armor repci yada tankçı. yada ne bilim takıl kafana göre bi cruiserla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Güzel guide muide yok mu ya, stickylerde vardi da o sorumu cevaplamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 var var burda yoktur. nette baya guide var onunla ilgili. eve wikiye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Buldum bi guide, outdated değildir umarım akşam salıyorum çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar