cemad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: uncla, 07 Kasım 2004 01:19 tarihinde demiş ki: cemad,samet aybaba febe maçında gayet ofansif oynadı yusuf,tita,jaba,hüseyin 4 ofansif adamla oynadı bariz daha ne olsun ? ankara ne zaman pozisyona girdi? veya ankara fener 10 kişi kalamdan önce atak yaptı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yapmaya calisti, yapamadi. artik butun art niyetli dusuncelerim daumun uzerinde, bunlardan biri hooijdonka bole 90dk dayanarak, taraftara hooijdonkumuzu kotulemeye calisior bunun baska bi aciklamasi yok, serkanin ankara defansini ne hallere dondurdugunu gorduk, bi tuncay bi serhat olsaydi hooijdonk un yerine kim bilir ne olurdu.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 en azından bi gercek war oda fenerin gol attıgı free-kick pozisyonun faul olmdıgı direkten donen toplarla ilgilenmiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 gerizekali hakem yuzunden galibiyetimiz saibeye girio mac esnasinda da faul verdiginde de soledim bu lafi, dua ettim gol olmasin die ama oldu.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Saibe diyenler kim yaw?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 iste gercek bir fb li patos seningibi fblilere ihtiyac war gerisi kuru kalabalık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 tabi canım tabi. biz orta açarken elle top kesilince omuz olarak sayılır (yerden 30 cm yukarıya omuzunu uzatıp sonrada yere düşmeden ayakta kalabilen bir insan o savunma oyuncusu) ondan sonra hakemcim canım bülent demirlekim kafasını çevirir gider ondan sonra selçukta nasolsa hakem gitti yoruldum deyip uzanır yere. Bir yerden alıp bi yerden vermiş işte hakem. penaltı olsaydı frikikten daha çok gol olma şansı vardı. Yani maç bittikten sonra böyle "lucescu"luk yapmak yerine kendi takımınızın maçlarına bakın biraz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bülent demirlek çok kötü bir hakem zaten. büyük takımların maçlarına verilmesi bir hatadır. hatta bir maça atanması hatadır. gerçi dün hakem o frikiği vermeseydi fener bastırıp gol atardı bence. b.b. ankara sadece fb 10 kişi kaldığında gaza geldi. maçın geri kalan kısmında çok da iyi oynamadılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar