Astronom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 An itibari ile Seafearer's Rest'te ikamet eden karakterimi satmak istiyorum.Üzerindeki itemler için ufak bir video çektim. Özetliyecek olursak;Weaponsmith 400 level,Full exotic diyebiliriz,Üzerindeki tüm armorda tanesi 2 altın olan "Superior rune of the eagle" basılıdır.3 exotic silahta sigillidir :),Bankasında satıldığında beli doğrultacak kadar craft itemi ve 12 gold değerinde tier 3 armor vardır,+10pvp ranka ve bir miktarda nakit paraya sahiptir. Düşündüğüm fiyat oyunun türkiye satış fiyatı olan 110 liradır.Benim karakterimi kullanmak zorunda değilsiniz tabi resmi sitesinden almak yerine benden alıp içerisindeki itemleri ve parayı yeni açacağınız karakterde kullanabilirsiniz. He bu arada karakter en şekil asuralardan biridir malum asuraların itemleri pek göze çarpmıyor :P http://www.youtube.com/watch?v=01rg_uetHRs&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 güzel karaktermiş, fiyat da ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Fiyatı 95 lira yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Diablo 3 takas olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 d3 lü bnet hesabım var wow falan var içinde. takas edeibliriz sadece d3 ü aktarabilio muyum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Sanırım hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 accountu almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ve almas Rift ten sonra GW2 account koleksiyonuna başlamış. Tüm satıcılara hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 vaako51 said: ve almas Rift ten sonra GW2 account koleksiyonuna başlamış. Tüm satıcılara hayırlı olsun. wow da 3 acc var D: rift 3 :D aionlari sattiydim neyse bu accı da ben aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Evet, Satılmıştır. Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 siftahı yaptın demek hayırlı olsun. bunda hedef kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar