Daniel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu domaini php nuke kurulu sitesiyle ve 1 yıllık hosting paketiyle birlikte birine vermek istiyorum ilgilenenler bir nbl da mailli account karsılıgı verebilirim pm veya msn : [email protected][signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Sendense kalsın.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bende vermek istiyorum ama ismi kotuye ciktigi icin (takildigim cafe'nin) bundan dolayi kimseye vermiyorum niye derseniz alan sahsin'da ismini kotuye cikartmak istemedigim icin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Siteye karsılık nbl_acc ha :lol:[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hosting paketi de dahil 1 yıllık domain kaydı ve hosting paketi[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 domain + 150 mbt alan bunlarin toplami 2.5 yıllık zamani var daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Guildmaster of Black Dragon un nbl de charı yok mu :-)[signature][hline]|>Forgotten Realms<| Hepimizi yakan Havva diil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hazır phpnuke yi kurmusun bunda ne var ki?[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: saksuka, 04 Kasım 2004 18:19 tarihinde demiş ki: domain + 150 mbt alan bunlarin toplami 2.5 yıllık zamani var daha :) WHOIS SEARCH RESULTS: said: Record last updated at 2004-10-28 01:07:17 Record created on 2004/10/28 Record expired on 2005/10/28[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ii silencer sana yapsin bi acc :P (sakasi bile kotu)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 güzel fikir ;) eaueea eleman nbl dışında oyundan zevk alamadı :D[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Domaine Karşı Acc Oda Güzel.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 eskiden 100 konture irc serveri satiliyordu simdi bir acc a domain satiliyor turklerin ticarete kafasi cok iyi yatiyor yeni cag acabiliriz :D[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 domain sırf degil diyorum hosting paketide dahil 1 yıllık hosting paketi,[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bu arada merak ettim acc actirmak nbl da ne kadar ?[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 1 yıllık 27 dolar acc actırmak degil mail alınıyo kdv dahil 27 dolar yani 50 milyon falan ve hosting paketi + domain de aynı fiyata geliyo[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sen mail alamıyorsun ama hosting nasıl alıyorsun?[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hadi herseyi gectikte ne alaka! evet belki 8778968548745615 kez 987988794564. kisi olarak soyluyorum ama soyluyorum kardes..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hosting paketini havale ile aldım[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Adam sana nbl maili verinde senin üzerine olsa bile faturası onun üzerine onu satmakta yasal değl yani doruk net sanırım bilgileri değştirtmez Kdv almanda :). O nedenle adam mailini istediği zaman telefon açıp doruk nete hacklendi diyerek geri alabilir söz meclisten dışarı dikkat et :).[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 çok sakat iş çok[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 6 ay 15$ 12 ay 25$[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ucuzmuş walla. bu kadar olay yapmaya gerek yokmuş.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 100 mb 1 yıllık 19 $ domain 15 milyon TL. aynı fiyat[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 06 Kasım 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bir siteden ben 1gb alan + 50gb transfer aylık + sınırsız mail + sınırsız mail yönlendirme + sınırsız subdomain falan filan yıllık 29$+kdv'ye aldım hemde tanıdık filan değil normal şirket şu andaki kampanyası 2500 MB Web Alanı 60 GB Aylık Trafik Sınırsız Pop3 Mail Sınırsız Sub Domain DirectAdmin Kontrol Paneli Html,Php,Cgi,Perl Desteği Sınırsız MySQL Veritabanı Kesintisiz FTP Erişimi 7/24 Teknik Destek Sınırsız Anlık Trafik Php 4.3.4 MySQL 4.0.15/PhpMyAdmin Web Mail Temel Network Güvenliği Programlanabilir Backup Sistemi yıllık 59$ başka bir yerdede aylık 1,66$'da aylık 1gb transfer + sınırsız alan mysql php mail filan baya ii bir hosting daha var. Nası ama :P. Nebula mail mi karlı bunlarmı :))).[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar