Murray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 2 aylık British Shorthair dişi bir kedi gelecek eve. Tiplerinizi, bilgilerinizi, ipuçlarınızı esirgemeyin, ilk kez kedi besleyecek birine tavsiyeleriniz neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yemeği ağzına sokmaya çalış poposuna değil. bu çok hoşuna gitmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 kumunu duzenli temizle, mamasini suyunu aksatma.baska tavsiye yok, olamazda.kedi bu, takılır, yasar gider o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 +1.. yaşar gider o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bakamıyorum diye sokağa atmadıkça sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ilk 2 gün bırak takılsın, sıkıştırma fazla korkup kuytu köşe yerlere gidecek sonra alıştıkca gelir o senin yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 evde kaybolucaktır muhtemelen.bide gri diye pek gözükmüyorlar.o yüzden dikkat edin basmayın hayvanın üstüne.ben hala göremiyorum öküz gibi olmasına rağmen halıda falan kamufle oluyor camdan balkondan düşmemesine kapıdan kaçmamasına dikkat etmek lzm yavruyken en güzel zamanı ama işte dikkat etmek takip etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sosla felan besleme, maması var onun. Küçükse yaşı yaşına göre yiyebileceği mamalardan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şimdiye kadar boşuna yaşamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 mama büyük kolaylık. ama baştan alıştırmazsan mamaya özellikle kuru mamaya, sonradan yedirmek zor oluyor diye duydum. tabi her kedinin huyu farklı. aslında bunu köpek için duydumda kedi köpek aynı şey yüzeyselliğinde bir adam olduğum sen yine de beni takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Red said: bakamıyorum diye sokağa atmadıkça sıkıntı yok+1 ekstra olarak kuma deil tuvaletini klozete yaptirmya alistirirsan cok rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 valla öncelikli kuru mamaya alıştırmak lazım tabi bizim kedi jambon harici başka bişi yemiyor mesela.ne balıklar cigerler etler tavuklar verdim.hiç yemedi babamın kedisi ama peynir meynir ne bulsa yiyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bakıcı tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 evet yaaa.. bir evde iki kedi ile yaşamanın tadı başka gerçekten.. hele sabah seninle birlikte uyandıklarında senden bağımsız birbirleriyle koşuşturmaları.. o pati sesleri.. mutluluk sebebi direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Tabi ne demezsin sabah 05:50 de kurulu saat gibi firlayip kosturmalari paha bicilemez :P Var basimda 2 ufaklik rahat yok :) Ama kedi bambaska bir olay en keyifli evcil hayvan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar