senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 sadece ticarilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ulan ne sevindim almıcaz diye sonra aklıma geldi 3 takım alcaz sirketin arabalarına gene sıcıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kar/kış lastiğiyle yazın gezmenin tek sıkıntısı motoru yoruyor bide daha fazla benzin harcatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bide sadece çekicilere mi alınuıyo hepsine mi alcaz 6 teker kamyton var lan 4.5 ton hepsiyese sıçtık 16 tane teker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Yolcu ve esya tasiyan vasitalarin 1 aralik - 1 nisan arasinda kullanmasi zorunlu. Yazlik lastigi kisin kullanmak ile kislik lastigi yazin kullanmak arasinda fark yok. Yol tutusu ve fren mesafesi hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Selam, Çok yakıyor olayı yalan! Abi benim ortalama 4,4 litre/100km oldu. Bridgestone ER300 ile bu değer en düşük 4,5 veya 4,6 litre oluyordu. Kullanım tarzım aynı ;) Açıkçası bu(yakıt tüketimi) lastiğin yapısıyla ilgili. O sebeple "gereksiz ADAC listesinde" bu bilginin de yer aldığı bir sütun mevcut ;)Puan ne kadar düşük o kadar iyi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 iyi ya ultragrip'in değerleri güzelmiş bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Selam, Günde 100km yol yapınca aşınma ve yakıt tüketimi benim için önem arz ediyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ovv napiyorsun sen abi evi değiştirsene o kadar yol yapana kadar. ben git-gelim 20km, çok diye üzülüyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Selam, Önceden km bazında yakında oturuyordum ama akşam eve dönmem tam bir işkence oluyordu; Dudullu'dan Üst Göztepe'ye. Şimdi ise km uzun ama otobandan ver elini Tuzla ;) Sabit hız, kafa rahat. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 BonePART said: kar/kış lastiğiyle yazın gezmenin tek sıkıntısı motoru yoruyor bide daha fazla benzin harcatıyor benimki daha az benzin harcadı bunu da açıklayın gurular sürüş şartlarında hiçbir şey değişmedi. uzun yol yapılmadı, eskiden de yapılmıyodu. ben de anlamadım bu işi niye daha az benzin tüketti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Araban bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 fair enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Selam, Veya önceki lastiğe oranla o derece süper über bir lastiğe geçtin ki aracın 'ohh' dedi :) Olmuyor değil hani. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 aa olabilir. yaz lastiğim opel astranın kendisiyle gelen lastikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 eve biraktim cocuklari sabahtan bi isim vardi onu hallettim, sonra ciktim ise geliyordum, bi baktim goodyear bayi, dedim dal bakim suraya kac para bi sor.. girdim ug8 ne kadar dedim 170 dedi, iyi dedim ver 4 tane.. ;) saklama balans ivir zivir parasi dahil buna.. hepsi icinde.. aldim goodyear larimi, mutlu mutlu geldim is yerime ;) yapimda ve yayinda emegi gecen herkese cok tesekkurler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Selam, :) Daldım dükkana, 'tak ulen lastikleri' dedim tarzı bir sahne canlandı gözümde. Hadi hayırlı olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 e ole gibi oldu, pazarlik falan etmedim hic. kafami yormak istemedim bu konuya sanirim eve de yakin, daldim tak dedim taktilar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abicim kanuna osuriyim ya kamyonete lastik bakıyorum lastiğk sambriyelli 1. piyasada kar lastiği olarka lastik yok büyük firmalarda 2. petlas ve özka lastikte buldum her şubesinde yok 3. kimi şubesi lastiğin üretilmediğini söylüyo yok öle bi lastik diyo. başka mals atmak için diyo dicem oda deil bi alternatif üretmiyo. 4. her lastiğe mi takıcaz çekicilere mi takıcaz belli deil 5. istepneye lazım mı belli deil 3 cümlelik paragraftan varsayımlar üstünde oynuyoruz adamın biri abi cantlarıda değiştir dublex tak dedi dedim bijoblar uycak mı onnarıda değiştir komple dedi dedim arabayı deiştiriyim istersen kar lastiği olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 cikardiklari kanun cidden yururlukte mi, kim icin gecerli kim icin degil belli degil. tamam yolcu tasiyan ticari diyince anliyoruz ki tum otobus dolmus taksiler kar lastiklenicek, e peki digerleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 pirelli snow control 3 ile ilgili gözlemlerimi aktarayım: leş. sfgsdfsdf kuru zeminde bayaa savuruyor gibi geliyor bana. özellikle su birinkitisi bulup girecem artık. kar yağsa da tırmansam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Selam, Ben çok memnunum açıkçası performansından. KHaRoN sen memnun musun? Adam teknik metiye şeklinde konuşabiliyor ne de olsa :) Kamyonet işi gerçekten çok saçma olmuş yahu : Bence tüm tekerlere gerekir ama bir otomobil kadar detay gerektiren bir mevzu olmadığını düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://www.haberturk.com/yasam/haber/798347-bakanlik-acikladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 paramecium said: Ben çok memnunum açıkçası performansından. KHaRoN sen memnun musun? Adam teknik metiye şeklinde konuşabiliyor ne de olsa :) Pastirma sicaklari geleli beri lastik performansinda yorum yapamiyorum. Haliyle tutunma hayli yumusadi. Kisin ortasinda heralde daha da dogru yorum yapariz. Simdiye kadar kumho i zen kw29 ve alpin a4 den sonra en cok begendigim kislik lastik oldu ts850. Bir de pirelli sottozero yu sayardim ama farkli performans klasmani sonucta. Lastigin direksiyona verdigi tepki, soguktaki tutusu, islak zemin performansi, sessizlik hepsi cok baska dunya. alpin a4 gozumde bu konuda sinif lideriydi. Artik ayni dusunmuyorum. Sonucta testlerde ne kadar yakin olsalar da bana direksiyon basinda ne kadar guven verdigi ve ne hissettirdigi de onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Selam, Bu sabah ben de aynı dertten muzdaribim :( Hava dengesiz ısındı ve bende acaba erken mi taktırdım diye tereddüt yaşıyorum şu an. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar