Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kış lastigi topiği

senko

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Çok yakıyor olayı yalan! Abi benim ortalama 4,4 litre/100km oldu. Bridgestone ER300 ile bu değer en düşük 4,5 veya 4,6 litre oluyordu. Kullanım tarzım aynı ;)

Açıkçası bu(yakıt tüketimi) lastiğin yapısıyla ilgili. O sebeple "gereksiz ADAC listesinde" bu bilginin de yer aldığı bir sütun mevcut ;)

Puan ne kadar düşük o kadar iyi.

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

kar/kış lastiğiyle yazın gezmenin tek sıkıntısı motoru yoruyor bide daha fazla benzin harcatıyor

benimki daha az benzin harcadı bunu da açıklayın gurular

sürüş şartlarında hiçbir şey değişmedi. uzun yol yapılmadı, eskiden de yapılmıyodu. ben de anlamadım bu işi niye daha az benzin tüketti?
Sosyal ağlarda paylaş

eve biraktim cocuklari sabahtan bi isim vardi onu hallettim, sonra ciktim ise geliyordum,

bi baktim goodyear bayi, dedim dal bakim suraya kac para bi sor..

girdim ug8 ne kadar dedim 170 dedi,

iyi dedim ver 4 tane.. ;)

saklama balans ivir zivir parasi dahil buna..
hepsi icinde..

aldim goodyear larimi, mutlu mutlu geldim is yerime ;)

yapimda ve yayinda emegi gecen herkese cok tesekkurler :D
Sosyal ağlarda paylaş

abicim kanuna osuriyim ya
kamyonete lastik bakıyorum
lastiğk sambriyelli

1. piyasada kar lastiği olarka lastik yok büyük firmalarda
2. petlas ve özka lastikte buldum her şubesinde yok
3. kimi şubesi lastiğin üretilmediğini söylüyo yok öle bi lastik diyo. başka mals atmak için diyo dicem oda deil bi alternatif üretmiyo.
4. her lastiğe mi takıcaz çekicilere mi takıcaz belli deil
5. istepneye lazım mı belli deil

3 cümlelik paragraftan varsayımlar üstünde oynuyoruz

adamın biri abi cantlarıda değiştir dublex tak dedi
dedim bijoblar uycak mı
onnarıda değiştir komple dedi

dedim arabayı deiştiriyim istersen kar lastiği olsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Ben çok memnunum açıkçası performansından. KHaRoN sen memnun musun? Adam teknik metiye şeklinde konuşabiliyor ne de olsa :)

Pastirma sicaklari geleli beri lastik performansinda yorum yapamiyorum. Haliyle tutunma hayli yumusadi.

Kisin ortasinda heralde daha da dogru yorum yapariz. Simdiye kadar kumho i zen kw29 ve alpin a4 den sonra en cok begendigim kislik lastik oldu ts850. Bir de pirelli sottozero yu sayardim ama farkli performans klasmani sonucta.

Lastigin direksiyona verdigi tepki, soguktaki tutusu, islak zemin performansi, sessizlik hepsi cok baska dunya. alpin a4 gozumde bu konuda sinif lideriydi. Artik ayni dusunmuyorum.

Sonucta testlerde ne kadar yakin olsalar da bana direksiyon basinda ne kadar guven verdigi ve ne hissettirdigi de onemli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...