Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şaşırdık mı? http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=366802&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ben hala kpss'ye hazırlananlara ve medet umanlara şaşırıyorum evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ne yapıcak? %4 diye sıkalım, bu kadarlık bir dilim kopya-torpil-eşdost etc ile gelen kaymaktan yararlanıyor diye hiç mi devlet memuru olmak istemeyecek? pes mi edecek? iş mi aramayacak? coco da zengin yalnız. zenginsin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bu sefer sinavdan once paylasilmamis neyseki. yavas yavas ogreniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 %4 mü? biraz daha sık bence.. odacısını bile 98 ile alan bir kurumda çalışmak gururdan kanat taktırıyordur adama bu arada.. zenginim evet, ve fakir koca arıyorum kendime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 valla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yeterince fakirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ben fakirim lan! hatta fakir diye aratınca en çok ben çıkıyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 hayır ben daha fakirim. dasaaanın kartonlar kelepire düşsün uygun fiyattan çalayım diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ben kpss parasını zar zor toparlamıştım giricem diye fakirliği ben bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Benim personal trainer'a verecek param bile yok, en fakir benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ama hepinizin iphone 5 i var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 deadwoll said: Benim personal trainer'a verecek param bile yok, en fakir benim. eğitimini de vericem fakir kocamın.. ne de olsa oryantasyon önemli bir konu.. kişisel olanları da mutluluk hormonu diye serpiştirebilirim eğitim menüsüne.. yeter ki fakir kocam mesut olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 uu beybi bi hareketlenme oldu bende. coco pm'den konuşalım ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 cumhuriyet'in internet sitesi paralı değil miydi lan senelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 coco said: %4 mü? biraz daha sık bence.. odacısını bile 98 ile alan bir kurumda çalışmak gururdan kanat taktırıyordur adama bu arada.. zenginim evet, ve fakir koca arıyorum kendime.. Hem dişi, hem zengin, hemde fakir koca arıyor. Nerede buluşuyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi coco konuyu çaldı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 sen hediye ettin valla fakir edebiyatı ile. ben ne güzel konu dahilinde takılıyordum.. ayrıca bir daha düşünürsen KPSS ve zengin eş olayı matriksini konunun çok dağılmamış olduğunu da fark edebilirsin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 coco selam, Ben kreş terk. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 beyler dişi denmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Oooo disimi denmis... daalin lan en fakir benim. nickim bile 3 karakterli anlamida bi tane demek yani o derece. iki bile deil..beni sec beni beni.. Asil konuya gelicek olursak. bu milletimizde nasil bi karakter yapisi vardir ki kazik yedigini yamuk yapildigini bile bile gore gore ses cikartmaktadir. discoverye konu olucak milletiz yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 hey! fakir edebiyatı değil. iç burkan fakirlik anları dasaaa said: yok lan fakirim bildiğin. MR'ı çekerken bozuk harddisk üstüne dizimi koyup üstünde pil gezdirdik. sonra scandisk yapıp bozuk olan kısımlara baktık. dasaaa said: fakirim olm. yalan mı söyleyeceğim sana. üstümde para yok şu anda. dasaaa said: ben fakirim olm. kartonda yaşıyorum. gerçek bu. dasaaa said: hesap numaramı veriyorum bi bira parası atıver bari. fakirim, kartonda yaşıyorum. unutmayalım unutturmayalım dasaaa said: abi çok fakirim. fitre fidye vermeye gittiğim adam bana para veridi. dasaaa said: ben de fakirim lan.. bisküvüt kemiriyorum ayak tadında kahve ile -hakikaten- dasaaa said: ben bayağı fakirim. cebim erozyona uğramış topraklar gibi çorak, cüzdanım ise arizona çölü gibi kavruk ve ıssız. dasaaa said: 150lira bi tshirt'e verdim sonra üstüne vişne reçeli döktüm rezil ettim. yok lan fakirim ben ne 150si, hadi onu geçtim vişne reçeli ne arar. dasaaa said: kavanoz, bi miktar pirinç kavanoza koy saat ile pirinçi. kapağını kapat. dasaaa fakir HQ'dan bildirdi dasaaa said: not:fakir olduğum için vasiyetim yok. kartonumu goldbaren'e bırakıyorum sadece. dasaaa said: aslında fakirleri belirleyelim. gelin birlik olalım fakir fakir kokalım ey dostlar destek çıkalım zor hayat birlikte güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ben dasaa nın karton kutuda casio saat ile internete girdiğine inanmaya başladım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bazen ben bile inanıyorum buna. sonra casio saatim olmadığı aklıma geliyor. ve gözyaşlarımı tutamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şurda kafadan bi 4 böbrek var. vicdanı falan kenara koy 8 böbrek. nakil işini becerebilirsen, kornea, karaciğer, kalp falan. 300-500 bin dolara okutulursunuz siz karaborsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar