Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bilmiyorum işte tübitak mıydı neydi kharon yazmıştı eskiden. sadece steam'de değil, başka sayfalarda da sorun var çünkü aynı dns'lerde ama steam en kritik öneme sahip olan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 zaten 254 ile biten static tanimladigimiz ip leri tubitak ile trace etmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bu sorun neden ve kimden kaynaklanıyorda, ay oldu neredeyse düzeltirmedi host fln uğraşıyoruz=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aslinda kimse kaynakli degil ortada sorun yok. Sistem olmasi gerektigi gibi calisiyor, ama sebebi steam serverlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Pardon CDN nin DNS ile alakası olduğunu kim söyledi size ? CD location a bakar ve ona göre IP belirler ve SErver seçer IP nin Bazen aynı olması aynı serverdan datayi çekio anlamınada gelmez. Mesela TR den düzgün sayfa açmazken VPN ile bağlanın ca steam canavar gibi sayfaları açılıyor. Aslında bu durum birçok olayda türkiye için farketmeye başladı çünkü yurtdışı firmalar türkiye için fazla yatırım yapmıyorlar ama kullanıcı sayısı fazla türkiyede sorun bu... Türkiyedeki kullanıcıları temizlemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 alakasi olmadigini kim soyledi sana, bana da o soylemis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladestin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 sağolun bunları girdim hosts'a çilibop gibi . sorunsuz çalışıyor. ,, 87.248.210.254 cdn.steamcommunity.com 87.248.210.254 media.steampowered.com 87.248.210.254 cloud.steampowered.com 87.248.210.254 cdn.store.steampowered.com 87.248.210.254 cdn.steampowered.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 şu host editini yapınca, steam falan çok düzgün calısıyor fakat http://www.dota2.com/threespirits şu link acılmıyor hostu siliyorum bu seferde, link acılıyor fakat, diğer şeyler bozuluyor, özellikle steamgifts resimleri vs. napıcam düzeltmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar