Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 valla ilk defa tvt izlemekten keyif aldim cok guzel mac oldu.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Nekro said: ahaha eglenceli adamsin vesselam. targanin herodan daha kaliteli oldugunu idda etmisim havasinda post atmak da cok iyiymis tosscu kardes. Nice backpedal. Tyler: RACHEL'S DRAMA BOMB DEFUSED BY KOREAN MANNERS. DEFUUUUUSED.
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Çenesiyle değilsede göğüsleriyle yapabilir, hatta bana yapabilir, kum torbası olabilirim ve himmmmm
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 송현덕 @Liquid_HerO Iamnothing Abi Hero çok üzüldü ya. Olm twitter'ını spamleyin, moral verin çocuga. TL daha fazla oyuncu kaybını kaldıramaz.
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 kacırdım o macı, ama cheese die bisi yok onu unutun biraz once tossla oynuyodum fastexp alcam gitti pylon dikti engellio falan bi takım hareketler yapıo sinirlendim 6 raxı gomdum cheeser dedi cıktı o yuzden rakibin sınırlarını zorlamıcan dsfgsd forgg aldımı 2. macı aldıysa nası aldı izliyimmi bos vaktimde?
vermillion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Memphis said: kacırdım o macı, ama cheese die bisi yok onu unutun biraz once tossla oynuyodum fastexp alcam gitti pylon dikti engellio falan bi takım hareketler yapıo sinirlendim 6 raxı gomdum cheeser dedi cıktı o yuzden rakibin sınırlarını zorlamıcan dsfgsd forgg aldımı 2. macı aldıysa nası aldı izliyimmi bos vaktimde? proxy marauderla hasar verdikten sonra yavaş yavaş tadını çıkara çıkara ezid stc'yi.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 guzel mactı memp izle yane ozellikle adamın banshee planını mukemmel 3 tane turretla bitirmesi cok iyiydi ya resmen bi milim giriş bulamadı adam basede
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 O turretlar inanılmaz yerleştirilmişti, adam 4 döndü base etrafında, işe yarayan hiçbir giriş bulamadı. Bari marine alayım costunu cıkarayım dedi, 2sini de verdi.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi şu an dönen video ne ya eahuueahu
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi taeja deli dövcek azına azına vurcak
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Taeja öyle sert dövsün istiyorum ki. Yavaş yavaş böyle. Bitirmesin, gg yazana kadar harasslasın.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ben bu turnuvalarda oyuncuların böle açıkta, seyircileri görebilmelerini, hatta ses bile duyabilecek konumda olmalarını anlamıyorum ya... X oyuncu bişi yapıyor, yorumcular gaz verici bişiler sölüyo, seyirciler homurdanmaya başlıyor, sonra rakip "ulan hassiktir ben bişi yapmadım bişiler oluyo" diye özellikle dikkat etmeye başlıyor falan..
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi targa cok havalı taejada canım benim ya abi bu kadar seker olabilir bi insan not good english sorry diyo eahueahu
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi kafasındaki essek kadar kulaklık ses duymasın diye cubiclelardaki camda filmlidir herhalde ole olması lazım yane
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 yok öle bisi sabonis bikere duydum oda jinro nun kulaklık zayıfmıs cıglıklar duyunca 6pool olabilir die early scout etmisti onun dısında oyundan gözünü ayırıp seyircilerin vucut dilini okumak falan yok öle bisi, tabi hiç öle kafese girmedim ama yoktur yani
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 yoksa zaten her oyununcun adamı olur seyircide el işsaretiyle taktik söler yane
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 BonePART said: abi kafasındaki essek kadar kulaklık ses duymasın diye cubiclelardaki camda filmlidir herhalde ole olması lazım yane Memphis said: yok öle bisi sabonis bikere duydum oda jinro nun kulaklık zayıfmıs cıglıklar duyunca 6pool olabilir die early scout etmisti onun dısında oyundan gözünü ayırıp seyircilerin vucut dilini okumak falan yok öle bisi, tabi hiç öle kafese girmedim ama yoktur yani demin içeriden, adadamın yanından kamerayla çektiler, seyircileri gördük. film yok yani camda. ayrıca geçmişte dreamhack'ti diye hatırlıyorum, zerg'ün biri nydus worm atmıştı main base'e, bunu gördüğü an seyirci "ooooooooooouaaoaoaoaoao" falan diye böğürdü, sonra terran direk bütün base'ini aramaya başladı bişiler var diye, buldu nydus worm'ü öldürdü, eğer öldüremeseydi, hiç savunması yoktu garanti kaybedecekti. sonra oradan kazandı terran...
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 oaaooaoaa sesi seyirciden deil oyundan gelio nydus atınca :p
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 AHAHAHAHAHA TAEJA'D. http://i.imgur.com/VDBfY.png
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi filmi bilmiyorumda kulaklıklar o işe yarıyo çift kulaklık takıyolar earbudlar sesi veriyo buyuk olanlar noise dampening white npise veriyolar
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 forgg kazansın istiyorum ama teaja kazanırsada üzülmem
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bu arada abi o ikinci baneling bust denemesindeki tankların 30 tane banelingi bi anda yok etmedi bole direk geldim
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Memphis said: oaaooaoaa sesi seyirciden deil oyundan gelio nydus atınca :p valla? :D BonePART said: abi filmi bilmiyorumda kulaklıklar o işe yarıyo çift kulaklık takıyolar earbudlar sesi veriyo buyuk olanlar noise dampening white npise veriyolar ya sonraki oyunlarda hatta yorumcular önemli bişi olduğunda "evet şu an önemli bi hamle geldi X'ten ama sessiz olalım, taktiği ele vermeyelim lütfen" diye konuşmaya başladılar..
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Gold.png 1st 70,000 kr €7,850 $10,400 Direct seed TBD To Be Decided TBD Silver.png 2nd 40,000 kr €4,500 $6,000 Direct seed TBD To Be Decided TBD
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi bu targa ne yapmaya çalışıyor ya
Öne çıkan mesajlar