Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dreamhack Valencia

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kacırdım o macı, ama cheese die bisi yok onu unutun
biraz once tossla oynuyodum fastexp alcam gitti pylon dikti engellio falan bi takım hareketler yapıo

sinirlendim 6 raxı gomdum cheeser dedi cıktı

o yuzden rakibin sınırlarını zorlamıcan dsfgsd

forgg aldımı 2. macı aldıysa nası aldı izliyimmi bos vaktimde?
Mesaj tarihi:
Memphis said:

kacırdım o macı, ama cheese die bisi yok onu unutun
biraz once tossla oynuyodum fastexp alcam gitti pylon dikti engellio falan bi takım hareketler yapıo

sinirlendim 6 raxı gomdum cheeser dedi cıktı

o yuzden rakibin sınırlarını zorlamıcan dsfgsd

forgg aldımı 2. macı aldıysa nası aldı izliyimmi bos vaktimde?

proxy marauderla hasar verdikten sonra yavaş yavaş tadını çıkara çıkara ezid stc'yi.
Mesaj tarihi:
ben bu turnuvalarda oyuncuların böle açıkta, seyircileri görebilmelerini, hatta ses bile duyabilecek konumda olmalarını anlamıyorum ya...

X oyuncu bişi yapıyor, yorumcular gaz verici bişiler sölüyo, seyirciler homurdanmaya başlıyor, sonra rakip "ulan hassiktir ben bişi yapmadım bişiler oluyo" diye özellikle dikkat etmeye başlıyor falan..
Mesaj tarihi:
yok öle bisi sabonis bikere duydum oda jinro nun kulaklık zayıfmıs cıglıklar duyunca 6pool olabilir die early scout etmisti
onun dısında oyundan gözünü ayırıp seyircilerin vucut dilini okumak falan yok öle bisi, tabi hiç öle kafese girmedim ama yoktur yani
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi kafasındaki essek kadar kulaklık ses duymasın diye
cubiclelardaki camda filmlidir herhalde
ole olması lazım yane

Memphis said:

yok öle bisi sabonis bikere duydum oda jinro nun kulaklık zayıfmıs cıglıklar duyunca 6pool olabilir die early scout etmisti
onun dısında oyundan gözünü ayırıp seyircilerin vucut dilini okumak falan yok öle bisi, tabi hiç öle kafese girmedim ama yoktur yani

demin içeriden, adadamın yanından kamerayla çektiler, seyircileri gördük. film yok yani camda. ayrıca geçmişte dreamhack'ti diye hatırlıyorum, zerg'ün biri nydus worm atmıştı main base'e, bunu gördüğü an seyirci "ooooooooooouaaoaoaoaoao" falan diye böğürdü, sonra terran direk bütün base'ini aramaya başladı bişiler var diye, buldu nydus worm'ü öldürdü, eğer öldüremeseydi, hiç savunması yoktu garanti kaybedecekti. sonra oradan kazandı terran...
Mesaj tarihi:
Memphis said:

oaaooaoaa sesi seyirciden deil oyundan gelio nydus atınca :p

valla? :D

BonePART said:

abi filmi bilmiyorumda
kulaklıklar o işe yarıyo
çift kulaklık takıyolar
earbudlar sesi veriyo
buyuk olanlar noise dampening white npise veriyolar

ya sonraki oyunlarda hatta yorumcular önemli bişi olduğunda "evet şu an önemli bi hamle geldi X'ten ama sessiz olalım, taktiği ele vermeyelim lütfen" diye konuşmaya başladılar..
  • Yeni Oluştur...