Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dreamhack Valencia

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Not like this! Not like this! Hero konuşturuyosun targa gibi adamları.

Evet sayın seyirciler şimdi duruşmaya canlı bağlanıyoruz:
Hakim: Oyunlar nasıl gerçekleşti anlatın bakim

Targa: Benim için oyunlar farketmiyor ben Zerg oynuyorum. S+drone drone drone drone drone drone drone drone drone VE sonra s + unit unit unit unit unit unit unit unit unit yapıyorum karşı taraf GG diyor ki hala nasıl oluyor anlayabilmiş değilim.

Hero: Adamın elinde patlayan exp ve queen minerallerini naptığını düşünemeyecek kadar kendime güvendim. Yargılanmayı hak ediyorum.

Hakim: Yaz kızım, Hero'nun yargılanmasına, Targa'nın yeteneksizlikten kamu cezasına çarptırılmasına ama bunda oyunun yapımcısının da suçu göz ardı edilemeyeceğinden beraatine karar verilmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam cheese meese de 6 pool deil ki
gittin kendi elinle adamın butun hatcherylerini blockladın
bi tane zealot yapıyım kapıda dursun demez mi insan
blocklamıcaksan wallun mantıgı ne

bide adama ikinizde obezsiniz gingersınız o sebeble sana incontrol diyoılar dedi
herif ne desin
oleeeyyyyy obezizzz mi dicek
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

lol demuslim e cannon rush yapinca şakşak. toss wall off beceremeyip lingleri base e davet edince cirkin ciizir.

haters gonna hate.

Cannon rush her durumda cheese değil, forge expand'le fast expand'e verilen cevap olarak cannon rush'ı aynı kefeye koyman ne kadar anladıgını göstermese iyiydi evladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

haklisin abi. linglerle run-by yapmak cheese, cc first atan terrana cannon atmak normal. peki.

Bütün ling run-by'lara cheese denmiş gibi lafı çarpıtman pek akıllıca değil.

Daha aptal insanlarda denemeni öneririm.

Bütün build-order'ı mahvalson, mining time falan alama, 2 tane expansion iptal et, kendin expandini satüre et, ama adam bütün biriken ekonomiyle sadece lingle kırabilsin.

O kadar çok ling vardı ki o probe yetişse, stalker orada olsa bile işe yarayacak birşey değildi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...