Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 zerg un pushunu tuttuktan sonra gelen ff ve blink stalkerlarla infestor chase muthisti hero toss u cok guzel oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi tek stalker yuzunden kaybetti adam ya eahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 aglıyor asdf kafasını taşlara vursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi adama obez diye incontrol dediler ya eahuaehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Seperate said: aglıyor asdf kafasını taşlara vursun abi o alnından ter silme sahnesi giflik resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 yazik adama yav probe pylon atabilse tutardi agladi resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Adam cheeselerken terleyecek kadar kötüydü bu arada. Tamamen cheese'di her hareketi yani. Üstüne çirkin çirkin incontrol'e laf attı. DISGUSTING.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Not like this! Not like this! Hero konuşturuyosun targa gibi adamları. Evet sayın seyirciler şimdi duruşmaya canlı bağlanıyoruz: Hakim: Oyunlar nasıl gerçekleşti anlatın bakim Targa: Benim için oyunlar farketmiyor ben Zerg oynuyorum. S+drone drone drone drone drone drone drone drone drone VE sonra s + unit unit unit unit unit unit unit unit unit yapıyorum karşı taraf GG diyor ki hala nasıl oluyor anlayabilmiş değilim. Hero: Adamın elinde patlayan exp ve queen minerallerini naptığını düşünemeyecek kadar kendime güvendim. Yargılanmayı hak ediyorum. Hakim: Yaz kızım, Hero'nun yargılanmasına, Targa'nın yeteneksizlikten kamu cezasına çarptırılmasına ama bunda oyunun yapımcısının da suçu göz ardı edilemeyeceğinden beraatine karar verilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi tamam cheese meese de 6 pool deil ki gittin kendi elinle adamın butun hatcherylerini blockladın bi tane zealot yapıyım kapıda dursun demez mi insan blocklamıcaksan wallun mantıgı ne bide adama ikinizde obezsiniz gingersınız o sebeble sana incontrol diyoılar dedi herif ne desin oleeeyyyyy obezizzz mi dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 yaptıgı 6 pool'dan daha cheese'di pro bir maç için. Semi final'a cheese yapıcaksın senden bariz on kat kaliteli oyuncuya, 50k insanın ortasında Incontrol'e hakaret edeceksin. Gereken efendilik yok, tam bir cheeser karakteristiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ahmet ben sana durup dururken "Senin için Türkiyenin Daenerys Targaryanı diyolar ne düşünüyosun" desem ne dersin abi ay çok hoş memeli memeli mi dicenm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Heronunda elenmesiyle beraber tvt finali izleyeceğimiz garantilendi.Ulan hero.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 lol demuslim e cannon rush yapinca şakşak. toss wall off beceremeyip lingleri base e davet edince cirkin ciizir. haters gonna hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 BonePART said: ahmet ben sana durup dururken "Senin için Türkiyenin Daenerys Targaryanı diyolar ne düşünüyosun" desem ne dersin abi ay çok hoş memeli memeli mi dicenm Baya yanıyorum derim abi. Gerçi ben baya kaliteli bir adamım, Targa için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Nekro said: lol demuslim e cannon rush yapinca şakşak. toss wall off beceremeyip lingleri base e davet edince cirkin ciizir. haters gonna hate. Cannon rush her durumda cheese değil, forge expand'le fast expand'e verilen cevap olarak cannon rush'ı aynı kefeye koyman ne kadar anladıgını göstermese iyiydi evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Lol observer'ın adı Reis. Çokgüzelsin'den yeni bombalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 haklisin abi. linglerle run-by yapmak cheese, cc first atan terrana cannon atmak normal. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 zerg expansionu kapamanın en cok kullanılan yollarında biriyidi mineral line arkasına cannon bi donem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 stc donanimhaberden almis acc yi heralde "reis" sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Nekro said: haklisin abi. linglerle run-by yapmak cheese, cc first atan terrana cannon atmak normal. peki. Bütün ling run-by'lara cheese denmiş gibi lafı çarpıtman pek akıllıca değil. Daha aptal insanlarda denemeni öneririm. Bütün build-order'ı mahvalson, mining time falan alama, 2 tane expansion iptal et, kendin expandini satüre et, ama adam bütün biriken ekonomiyle sadece lingle kırabilsin. O kadar çok ling vardı ki o probe yetişse, stalker orada olsa bile işe yarayacak birşey değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bakalım koreden kacan forgg korelilerin gazabına ugrıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 BUT AT WHAT COST?!? ლ(ಠ益ಠლ) Tyler bile kendi streaminde dedi, semi finallere bariz senden daha oyuncuyu cheese'le alıp üstüne dogru olup olmamasından muaf çirkin beyanlarda bulunmak hoş değil diye. Ama Nekro daha çok biliyor. ZERG PLAYER QUALITY GENERAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ahaha eglenceli adamsin vesselam. targanin herodan daha kaliteli oldugunu idda etmisim havasinda post atmak da cok iyiymis tosscu kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ForGG'ye TvT'lerin farklı şekillerde de oynanabileceğini gösterdiği için tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Çenesiyle dövücek FORGG yi kadın. Bu arada abi hastasıyım Asyalıların utançlı halinin. Canım ya söleyemedi tercüman anlamadığını öbür oğlan yardımcı oldu felan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar