xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Her seferinde bu headset'in jack'ini kasaya cikarip takmayi engelleyecek birsey yokmudur acaba? Mesela anahtarli bir kablo olsa anahtara basinca headset'ten ses verse, anahtari kapatinca da hoparlore donse filan, ya da daha baska bir cozumu var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Hiç emin olmamakla beraber işletim sisteminin ses ile ilgili ayarlarını bir kurcalarsan belki birşeyler bulursun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 her daim ikisine de ses verecek bi çoğaltıcı kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 önde giriş yok mu.kolay oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Kendi ses kartı olan bi kulaklık al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Plantronics tek kulaklıklılar var. Kendi ses kartı var kablosunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 hoparlör olarakta headseti kullan? ya da şu ses kartı olan headsetler görebilir işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 loginin 2+1 biri var şuan bende klavyenin yanına duruyor ara bağlantı aparatı böylede kolaylaştırabilirsin, 50 liraya mı ne aldım sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Benim realtek surucusu ile gelen ayar programinda secebiliodum ben. Gayet onboard kart ozel bisi yapmadim. Indir son driveri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 realtek benimkide ama tam use case'i cizeyim size: internetten arama geliyor ve benim hemen headset'i aktive etmem lazim. her seferinde kabloyu bulup jack'i takip konusmaya oyle yanit veriyorum. Yani aramayi gec duyarsam mesela jack'i takana kadar aramayi kaciriyorum. ondan boyle anahtarli bir kablo olsun diye dusundum basiyim birine gecsin basiyim digerine filan hos gerci o da olmaz bana sanirim cunku Edifier kullaniyorum, ve kendi ses kontrolcusunda ses cikisi var ve kulakligin jack'ini ona bagliyorum, mikrofon surekli kasaya takili. http://img144.imageshack.us/img144/7100/edifierm1550jpg.jpg Iste her seferinde kulaklik jack'ini kontrolcudeki cikisa takmaktan biktim vallahi, her gun 3-4 kere yapiyom en az boyle alelacele aramayi kacirmiyim diye. ps: kontrolcudeki jack'e kulakligi takinca 5.1 sistemin 2 hoparlorunu kapatiyor, ama diger 3'u calismaya devam ediyor ondan power off tusuna da basmam gerekiyor yine kontrolcude o da. ondan kulakligin jack'ini surekli orada takili birakamiyorum, isim bitince cikarmak zorunda kaliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 halbuki mesela Edifier hoparlorum power on iken jack cikisina ses vermese, power off yapinca sesi oraya verse ne guzel olurdu, direk benim istedigimi karsilardi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Benim headset on tarafa bagli, hoparlorler arkaya bagli. Surucunun sag alttaki ikonuna tiklayip istedigimi default olarak secebiliodum. Mikrofon zaten hep calisiodu. Oyun oynucagimda ya da biriyle goruscegimde direk tek click ile degistiriodum. Gigabyte anakartim ile gelen suite yapio bunu yani. Ha ayarlarini yapmak icin biraz takla atmistim duse kalka ama olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ses kartinin softwareden yaparsiniz cogu becerikli insan gibi.jacki tak cikar nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 buldum olayi, bluetooth kulaklik aldim pc'ye bagladim, ama bozuk cikti dfgdgdfgd geri gondercem duzgunu gelirse bu sorunumu cozecek super olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bluetooth ses kalitesi cok kotu... Klasik headset'in yanindan bile gecemiyor. Sanki telefonu hoparlorden acmis gibi ses gidip geliyor. Cozumu buldum ama, https://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=SL-U61 bunu aldim cift ses karti yapacam. Headset'i buna baglayip "Communication" aleti olarak sececem (Baslat > Sound'tan). Boylece konusma olaylari olustugunda windows otomatik onu kullaniyor, yoksa ana hoparloru. Baya iyi oldu bu olay sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 oha cok guzel oldu 10 liralik usb ses karti taktim artik kulaklik yanda duruyor hicbise yapmadan aramalar ona geliyor, hatta skype'tan arama gelince ana hoparloru cal diye bile ayarlayabiliyorsunuz. super oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar