Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Kardeşime 5Gb'lik Vınn aldım evde değilken kullansın diye, bir kaç kitapla birlikte kargoluyorum şimdi ama Air kullanıyor kız. OS X otomatik tanıyor mu bunu Ubuntu gibi? Kurmak için bir şey yapması gerekli mi? Anlatmam gerek gerekliyse, gerekli sürücü filan indireceksem indirip bir SD'kartla filan yollayayım.
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.turkcell.com.tr/Downloads/servis-yazilimi/3g/VINN3GMultiModem/VINN_Modem_Machintosh_Kurulumu.pdf burada kurulumu anlatıyor, tabi otomatik başlamış gibi görünüyor. sık sorulanlarda şöyle birşey buldum ama anlamadım tabi Yeni VINN uygulaması Mac işletim sistemini desteklemez. Bunun için modeminizde yüklü olan ve modem üreticisi tarafından sağlanan Mac sürümünü kullanabilirsiniz
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bu sorunun aynısı başıma geldiği için biliyorum.bende ve ablamda olmak üzere 2 adet vınn cihazımız var şu an. ben vınnı 1.5 sene önce aldım,ablam 1 sene önce,vınnın şekli bile değişik,ama ikiside huawei nin aynı modeli görünüyor.benim modemi mac e taktığımızda çalıştıramadık,ablamınki çalıştı. eğer yolladığın alet yeni ise sıkıntı olmadan taktığı gibi çalışır.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Daha bugün aldım, yenidir herhalde. Yolluyorum şimdi gidip öyleyse.
Öne çıkan mesajlar