uncla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: DonCorleone, 04 Kasım 2004 22:36 tarihinde demiş ki: alla alla.. hadi yabancı futbolcu almamayı anlarımda reklam almamak garip para kazandıran bişi sonuçta adamlar ne derece milliyetçi düşün artık[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 çok güzel oynadı Beşiktaş, gerçekten hakettik galibiyeti ve farklı kazandık maçı... umarım devamı gelir de en azından bir yarı final görürüz Uefa'da...[signature][hline]Can't touch this...
screamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: DonCorleone, 04 Kasım 2004 22:36 tarihinde demiş ki: alla alla.. hadi yabancı futbolcu almamayı anlarımda reklam almamak garip para kazandıran bişi sonuçta Her şey para değildir burdaki mesaj reklamsız da ayakta duruyoruz ki zaten kimi alacaklar alabilecekleri en iyi Basque lı oyuncu Mendieta onu da isteseler paraları yeter.[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Lol parma 1-0 yenmiş, 1 maçla lider olduk[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 he walla hemde gruptaki tek namağlüp takımız :)
chagy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 BJK'yi kutluyorum , sevindim yendiğine umarım böyle yoluna devam eder Çok iyi oynadılar Bugün harbi yensin istedim beşiktaş ki yendi zaten Bu gruptan bjk rahat çıkacaktır diye düşünüyorum, Bir GS'li olarak avrupa'da destekliyorum beşiktaş'ı :-)[signature][hline]click here online now though under contruction
fab Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 beşiktaş süper ötesi oynadı diyebilirim. 1. dakikadan son dakikaya kadar hiç bozmadan oynadılar. Leziz.[signature][hline]mesela beş
cemad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bu arada hıncal uluç'un bi lafı vardı baya oluo herhalde 1 ay filan. ibrahim akın frikikleri türkiyede kullanan en iyi adam. bunu sergen kullanmadıkça herkes göreceğiz demişti. bugün de sergen çıktı ibo kullandı direkte patladı. ümit millide de attığı goller akla gelince hıncal haklı olabilir gibi. umarım ibo hoydonku örnek alıyordur antrenmanlarda frikik çalışıyordur
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 del bosq neden sergen le ibrahim akini ayni zamanda oynatmaz anlamadim, juan fran in yerine gecebilirdi ibrahim akin, acayipde hizli tam sergenlik iste
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 dediğin dier maçlar için doğru olabilir ama sergen bugün takımın en kötüsüydü..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
uncla Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 i.akın kabiliyetli oğlan ama bence ibrahim'i yanlış yerde oynatıyor del bosque,sergen'in yerinde başlamalı bence dikine gittiği için çok daha etkili olabilir..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
micha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Fazla etki adamı carpar bu skor yeterde artar.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
micha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Trabzon=Laz ilginc ben Rize diye biliyordum.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 lazı mazı geç doğudan bi takım biz kürt milli takımıyız die sahaya çıksa bombalarlar adamların soyunma odasını devre arasında [Bu mesaj DonCorleone tarafından 04 Kasım 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 lol bizim okulda turnuvalarda real mardin vardi
micha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Besiktasta mesela oyle renkli takım tutmuyolar.Her zaman icin yer siyah gok beyaz.Sonra ne biliyim Siyah beyaz kan daha saymakla bitmez.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
mazbul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: mazbul, 04 Kasım 2004 01:16 tarihinde demiş ki: 3-1 Diyorum skota besiktas leyine . Bu mudur ?
dalamar_rol Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 04 Kasım 2004 14:07 tarihinde demiş ki: Dün bıdı bıdı öten Bjk liler , işllah Athletic yenerde sus pus olurlar. öhm..[signature][hline]Sihirlisayfalar Admin
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 04 Kasım 2004 14:07 tarihinde demiş ki: Dün bıdı bıdı öten Bjk liler , işllah Athletic yenerde sus pus olurlar. Buna dense dense başkasının şeyiyle gerdeğe girmeye çalışma teşebbüsü denir .....Gökten kemik yağmıyormuş malesef[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bask zaten ülke dış işlerinde ispanyaya bağlıydı içte bağımsızdı şimdi tam bağımlılar[signature][hline]
deviL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 golleri internetten cekebilecegimiz bir yer var mi?
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 04 Kasım 2004 14:07 tarihinde demiş ki: Dün bıdı bıdı öten Bjk liler , işllah Athletic yenerde sus pus olurlar. Sana bu skordan daha güzel cevap verilemezdi herhalde. :) Ohhhhhh[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 OWN ettik. ownage. biletlerini kestik. dün cidden çok mutlu bi günümdü maç sayesinde, özellikle ilk yarıda oynanan oyun süperdi.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 İyi çaktık, helal olsun BJK'mıza. Zaten ligi UEFA için bıraktılar, şampiyon olunca göreceksiniz :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar