screamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ömer Çavuşoğlu nun beyenmiyorum hep yorumlarını maçın seyrine göre çarpıtıyor (Bunun adamın Fb li olması ile alakası yok bunu Gs li yazarlarda yapıyor onları da sevmiyorum )ayrıca ben hiç bir zaman Fener veya Bjk veya Ts Avrupa da gol yiyince sevinmedim sevindiğimi gördüğünüz post varsa gösterin banada[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 way be.. deyim olmuş küfür..helal ne diyim kusura bakma ben yozum..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 uzatmaya degmeZzz....... ---------f3n312Lizmo07-------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 buda gaylik olsa gerek[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bi topic anca böle dağılır... kafam girsin..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ona bakarsanız erkek adamın erkek sevgilisi olur? =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Erkek adam aslandır kaplandır. Aslan Galatasaray, Kaplan Trabzonspordur. Diğerlerini kaale almayınız.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mchelen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 5 yer inşallah BEŞİKTAŞ[signature][hline]İSRAR-KIYAMET DURUMUNDAYIM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 . [Bu mesaj Virus tarafından 31 Ekim 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ya zor mac olcak berabere olmaz bence ya besiktas yener ya da yenilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya inşallah yenecez ne de olsa kendi sahamızda avantajlıyız çok önemli maç[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Çıkıp babalar gibi oynayıp Dağıtıp gidicez.. Herkeste seyredecek üstte yazmıştım hasetlerinden çatlıcaklart die bi arkadaşta yazmıştı herkes sevinir.. Herkes sevinmiyo arkadaşım bak var arada 2-3 tane Ömer Çavuşoğlu karakterli... Sizi yurtdışına alalım..[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 insight bi aynaya baksana ?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. [Bu mesaj Patos tarafından 01 Kasım 2004 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Peki sen hiç ipsiz bungee Jumping yaptınmı böyle 10.kattan falan..[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 beyler kafanızı daha faydalı işlere kullansanıza :))))))))))[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 2-0 goller carew,i.akın.[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI.. "bu sevda bitmez ,hasret bitmez,istiyen gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez" Çarşı Forum Cm5 Ve Fm 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 lol nedir bu gaz anlamadım? Sanki adamlar süper gidiyor, ligde liderliğe oynuyorlar, namağlup gidiyorlar?! Yanlış anlaşılmasın bjk yenilsin demiyorum ama yenmeniz zor gibi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 şimdi manchester maçı ayrı lyon maçı ayrı lyon maçında taraf tutmam ben mesela hatta fener yense iyi olur sevmem fransızları nefret ederim.. ama manchesterı severim... şimdi bir de şöyle bakalım duruma... ben 10 yılı aşkın süredir premier league de Manchester Utd sempatizanı bir kişiyim... ayrıca esas olarak vatanımda da Beşiktaş Spor Kulübü'nün taraftarıyım... şimdi Fenerbahçe ve Beşiktaş ezelden beri rakipler ben şimdi bir tarafta benim rakibim var diğer tarata 10 yılı aşkın süredir sempatizanı olduğum takım var... bu arada İngilizleri sevmem yanlış anlamayın İrlandalıları severim... ama şimdi bu denklemde bana Manchesterın kazanmasını istemek daha mantıklı geliyor... ama iş lyon maçına gelince pis fransızlar yeneceğine fener yensin isterim tercih ederim yani... zaten fransızların ne kadar şerefsiz olduğu ortada Türkleri Avrupa'da istemeyerek neyse o konulara girmeyelim... kısaca maçtan maça değişir bu durum ama bu demek değil ki ben Türk değilim... sapına kadar da Türk'üm... ama artık uluslararası futbol arenasında milli maçlar dışında pek kalmadı bu olay zaten... ayrıca uzaylı da olsa insan insandır :)[signature][hline]Can't touch this... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Spiegel, 02 Kasım 2004 22:25 tarihinde demiş ki: şimdi manchester maçı ayrı lyon maçı ayrı lyon maçında taraf tutmam ben mesela hatta fener yense iyi olur sevmem fransızları nefret ederim.. ama manchesterı severim... şimdi bir de şöyle bakalım duruma... ben 10 yılı aşkın süredir premier league de Manchester Utd sempatizanı bir kişiyim... ayrıca esas olarak vatanımda da Beşiktaş Spor Kulübü'nün taraftarıyım... şimdi Fenerbahçe ve Beşiktaş ezelden beri rakipler ben şimdi bir tarafta benim rakibim var diğer tarata 10 yılı aşkın süredir sempatizanı olduğum takım var... bu arada İngilizleri sevmem yanlış anlamayın İrlandalıları severim... ama şimdi bu denklemde bana Manchesterın kazanmasını istemek daha mantıklı geliyor... ama iş lyon maçına gelince pis fransızlar yeneceğine fener yensin isterim tercih ederim yani... zaten fransızların ne kadar şerefsiz olduğu ortada Türkleri Avrupa'da istemeyerek neyse o konulara girmeyelim... kısaca maçtan maça değişir bu durum ama bu demek değil ki ben Türk değilim... sapına kadar da Türk'üm... ama artık uluslararası futbol arenasında milli maçlar dışında pek kalmadı bu olay zaten... ayrıca uzaylı da olsa insan insandır :) Ben prensib olarak turk takımları yabancı takımlara karsı oynadıgında her zaman turk takımını tutarım .Benimde mesela Arsenal ve barca duskunlugu var .Ama fenere rakip olsa bunlar fenerin kazanmasını isterim.Vatan millet sakarya anlıyacagın =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: micha, 03 Kasım 2004 00:12 tarihinde demiş ki: said: Spiegel, 02 Kasım 2004 22:25 tarihinde demiş ki: şimdi manchester maçı ayrı lyon maçı ayrı lyon maçında taraf tutmam ben mesela hatta fener yense iyi olur sevmem fransızları nefret ederim.. ama manchesterı severim... şimdi bir de şöyle bakalım duruma... ben 10 yılı aşkın süredir premier league de Manchester Utd sempatizanı bir kişiyim... ayrıca esas olarak vatanımda da Beşiktaş Spor Kulübü'nün taraftarıyım... şimdi Fenerbahçe ve Beşiktaş ezelden beri rakipler ben şimdi bir tarafta benim rakibim var diğer tarata 10 yılı aşkın süredir sempatizanı olduğum takım var... bu arada İngilizleri sevmem yanlış anlamayın İrlandalıları severim... ama şimdi bu denklemde bana Manchesterın kazanmasını istemek daha mantıklı geliyor... ama iş lyon maçına gelince pis fransızlar yeneceğine fener yensin isterim tercih ederim yani... zaten fransızların ne kadar şerefsiz olduğu ortada Türkleri Avrupa'da istemeyerek neyse o konulara girmeyelim... kısaca maçtan maça değişir bu durum ama bu demek değil ki ben Türk değilim... sapına kadar da Türk'üm... ama artık uluslararası futbol arenasında milli maçlar dışında pek kalmadı bu olay zaten... ayrıca uzaylı da olsa insan insandır :) Ben prensib olarak turk takımları yabancı takımlara karsı oynadıgında her zaman turk takımını tutarım .Benimde mesela Arsenal ve barca duskunlugu vardir .Ama fenere rakip olsa bunlar fenerin kazanmasını isterim.Vatan millet sakarya anlıyacagın =) [signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 3-1 Diyorum skota besiktas leyine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Skoru bilmiyorum ama BJK yenecek inşallah.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Umarım yeneriz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Dün bıdı bıdı öten Bjk liler , işllah Athletic yenerde sus pus olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Sus daha yeni yendik sizi hafta sonu hala konuşuyorsunuz desem ne kadar ayıp olursa senin dediğin de o kadar ayıp.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar