Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 çok uzun zamandır bir problem var benim makinada. önceleri çok zorlamazdı ama bugün resmen 15 dakika falan uğraştırdı, sinir etti ilk açtığım zaman makina 95% açılmıyor. güç geliyor, fanlar çalışmaya başlıyor, aygıtlardan sesler geliyor vs ama ekrana görüntü gelmiyor. psu arkasındaki mandaldan açıp kapatıyorum birkaç kere sonra kendi kafasına göre n. seferde açılıyor sanki böyle yeterince güç çekemiyormuş gibi geliyor bana. kapat/açlar sonrası o açılmayan halden açılan hale geçerkenki seste sanki böyle araba kullanırken 1000 rpm artması gibi bir fark var yani ben bilgisayarın tam açılmadığını, sanki yeterince güç gelmediğini ve böyle limboda beklediğini falan düşünüyorum çünkü kapat aç yaparken 1-2 dakika beklesem bile "bilgisayar tam kapatılamadı, güvenli kipte başlatıyım mı?" yazısı gelmiyor bilgisayar sonunda açılınca napsak netsek nerede olabilir sorun amd x4 965 işlemci gigabyte ga-ma785gt-ud3h anakart 4gb ram amd 5850 ekran kartı 750w in win commander psu w7 64bit bir kere açıldıktan sonra makine herhangi bir problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 random oluyosa bu, anakartta bişi de temassızlık falan olabilir ya. Çok anlamam tabi de istersen bi yedekle bilgilerini, önce başka bi harddisk dene, belki onunla ilgili bi temassızlık vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 temassızlık olduğunu sanmıyorum çünkü bir kere açıldıktan sonra kasaya tekmelesen bile kitlenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ilerde gittikçe sıklaşmaya başlar sonra durduk yerde kapanmaya başlar iyice bozulur, o zaman anlarsın abi nerdeymiş sorun sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar