Akito Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 stimpak said: 1d11h süre varken buyout yapmışlardır, boşuna tıklamayın. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 KEsinlikle harika bir fikir bence. Alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 eğer bir saadet zinciri kurup cidden almayı düşünürseniz benden 1000tl işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 valla bu ya da benzeri bi ada alma işine girecek olursak ben de min 1k$ atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 malikanesiz, imar izinli adam bulursak alalım. malikaneyle cok artmıs fiyatı bunun, ama yesilmiş iyimiş, ne eksen büyür orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben varım biri organize etsin patiyi yönlendirsin.bu ülkeden de sıkıldım.olum adan var garı kız koşa koşa gelir lan hatta bir beşiktaş lı olarak aziz başkana mı söylesek ne yapsak?zati bi ara ülke mülke bile kurarım geyiği dönüyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 coco said: DynamicK said: Hadi beyler toplanin, ada aliyoruz. Paticik Adasi yapicaz alip. niye sadece beyler hımzzzzzz!! bi genel yöneticiye yakışıyor mu hiç? try harder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 HikmetHoroz said: coco said: DynamicK said: Hadi beyler toplanin, ada aliyoruz. Paticik Adasi yapicaz alip. niye sadece beyler hımzzzzzz!! bi genel yöneticiye yakışıyor mu hiç? try harder birkaç kişinin yerine birkaç 50k koyabilirim mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 2-3k da bana at madem bu kadar elin bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 alip satmak lazim 2 katina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 hadi alak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 adayı topluca alırsak size hiç karışmam ben. bana böyle yarım dönüm toprak verin 3g çeksin, bi de okyanusu görsün işte gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 turuncu çim lazım. yarısı yeşil, yarısı turuncu olsun adanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 yeşil - turuncu anatomi oranı düzgün olsun madem adanız olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kate upton'u da kaçırıp eylem yapalım,özgürlüğümüzü istiyoruz,ülke olmak istiyoruz diye basalım eylemi de,o işi ben organize ederim,daha nolacak olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 basayev! hiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 coco said: basayev! hiii. meraba canım o işleri biliriz diyoruz ses çıkarma işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasaaa said: valla bu ya da benzeri bi ada alma işine girecek olursak ben de min 1k$ atarım 10 lira da benden. 10 lira da bana kalsın yemek yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 basayev said: coco said: basayev! hiii. meraba canım o işleri biliriz diyoruz ses çıkarma işte :p öfffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fede said: dasaaa said: valla bu ya da benzeri bi ada alma işine girecek olursak ben de min 1k$ atarım 10 lira da benden. 10 lira da bana kalsın yemek yerim abi senin varlığın yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasaaa said: kickstarter campaign açalım. tüm inşaat projelerini bedava çizerim biz alırsak. alım satımını vs denetlerim. Isıtma-soğutma-sıhhi tesisatı benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 şimdi bitirdim lan kazan hesabı ile vrf havalandırmayı. one engineer to rule the island! sana gerek yok rulmancı başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben kapıların menteşelerini greslerim o zaman abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Adını GANGBANG ISLAND olarak değiştireceksek para koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 gangbang'ı kim kime yapacak kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar