Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Tagan marka 430Wlık bişi var yeter herhalde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 tagan psu nun guc etiketinin fotografini cekebiliyor musun? cekemiyorsan hangi tagan , hangi 430? u11, u13, u15, u22 ? hangisi? sistemin guc tuketimi cok dusuk , 400 w yeterli gayet. ama 12v rail da ekran kartini besleyecek gucu verebiliyor mu , veriyorsa kac amper veriyor onu hesaplamak lazim. yoksa yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Corsaır 750 aidım psu kafam rahat olsun. Sımdı sıstemı kurmaya gıdıyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ohah overkill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 U15miş eskisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 rahat yetermis u15. yine de illa degistiriceksen hala cok gec degilse corsair 750 yi biraz ufaltabilirsin. 500-600 bile fazla da kafa rahat olsun diye iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ekran kartında mın 500w falan yazıyor ama yeter dıyorsan vatana gerı verırım psuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hazir hepsini yeniliyorken guvenli tarafta kalmak icin genc bir psu almak gayet mantikli acikcasi da, 700+ bisey almak overkill. o harcamaya gerek yok bulabilirsen Seasonic M12II 620w falan al, veya corsair in muadili 500-600 w lik biseyleri TX serisi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Enerjımi emdi kızılay ugramıcam gerı vatana gitmekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Evet efendim sistem hazırlandı şimdi USBden W7pro64 kurmak için format sonrası iso kopya işlemine başlıyorum. 2-3 saate evden yeni sistemle mesaja başlarım umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hayirli olsun, gozun aydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Akşam detaylı bilgileri yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Sistem tamam :P Şimdi ilk olarak WoW için sıra bekliyorum bakalım performans nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Windows7nin benchmarkında 7.6 ile 7.9 arası aldı sistem ama HDler eski oldugundan 5.8de kaldı. Wowda hersey ultrada 64fpsnin altına inmedi normal level kasarken sonra server cortladı tekrar beklemedim girmeyi. Şimdi GW2 ile denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 GW2de Wvwvwde full ayarlarda 30fpsnin altına inmedi ki bir yandan frapsa kayıt yapıyordum. Oyun baya güzelmiş yav şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Buda 3 dakikalık GW2 auto settingdeki video ama youtube için baya bi ufalltım ve kaliteyi düşürmem gerekti. 8GBlık dosya 90mb olunca bu kalite :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bu da orijinal videodan bi SS farkı anlabilmek için movienin orjinali vs youtube ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bişi sorucam. Frapsla kayıt yapıyorum videoları ama hayvan gibi yer tutuyor. Sonra ufaltınca insansı boyutlara geliyor ancak. Fraps ayarı ve sonrası bunları youtubea atarkenki ayarla hakkında tavsiyesi olan var mı? Yani frapsta full view hede hede fps kaydet sonra youtubea convert ederken önce ne biliyim movie maker ile size şu olsun res bu olsun goruntu kaybı min olup boyut an mantıklı olur vs vs vs gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 yanlis anlamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar