xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ayni uyuzlugu yapiyor ve kamera acilmiyor lan kil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Chrome kullanıyorum ben, sağlam. Sync olayı Android, Linux, iOS ve Windows arası mükemmele yakın çalışan tek şey Chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 xaty said: soracak sana senin kontaklarındaki, sim'deki, facebook'taki, twitter'daki, google+'daki xaty'ler birbiriyle aynı olabilir, birleştirmek istermisin diye. evet dersen ya da aralarından seçtiklerine evet dersen birinden facebook bilgisini, birinden resmini, birinden ıvırını zıvırını alıp tek bi kontak altında toplayacak. kişiler arasında birden fazla tekrarlanmış olmayacak bu ios4'te geldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar