Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Soyadımda "Ğ" harfi var adamlar iki tane kutu koymuşlar Enter all surnames as listed in your passport. If only one name is listed in your passport, enter that Surname diyor ilkinde ikincisinde de Full Name in Native Alphabet diyor. Şimdi ikincisi japon alfabesi falan için diye tahmin ettim. İlkine Ğ olarak mı girecem G olarak mı? Pasaportta Ğ olarak yazıyor. Ama native lang. harfi sonuçta o.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bu nasıl apaçi bi soru yaw rew... Ğ işte açık..
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 o ikinci kısım atıyorum igor vasilev adamın adı soy adı ikinci kısım kiril alfabesinde işte seninki latin alfabesi zaten sorun yok
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 G imiş oradaki, türkiyede sık sorulan kısımlarda "tam isminizi yerel alfabeyle yazın kısmı hariç herşeyi ingilizce ve ingiliz alfabesiyle doldurun" diyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Niye kıskanalım seni, vizeye herkes başvurabiliyor zaten.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ü için u kullandım hep her vizede sorun çıkmadı
Öne çıkan mesajlar