Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Marseille | 20.09.2012 @20.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

trathias said:

@buddha
onu bunu göndermesine gerek yok ki sadece elindeki kadroyu stabil tutsun. fener zaten iyi top oynadı maçta. aykut hiç dokunmasa zaten kazanırdı fener gibi geliyor bana.

Öylede oraya yazdım ne demek istediğimi. Selçuk Cristian Bekir yerine alt yapıdan random çekse yada başka genç alsa bile daha iyi. Selçuk ve Cristian'dan kötü olamazlar yani. En azından genç adamlara şans vermiş oluruz kredisi tükenmiş çok kötü oyunculara değil. Cristian Selçuk oldukça bu kadroyu kimse stabil tutmaz elbet sakatlık bişey olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

lazim degilsin merak etme, burada hakaretlik bir olay yok diye dusunuyorum, ha trollemeye calisan adama salakmi degilmi diye sordugum soruya gocunduysan arkadasa uzuntulerimi dile getireyim istersen. bunun disinda avrupa maclarinda gs/fb/bjk macinda karsi tarafi destekleyen her adam bence kopektir.

beyin bedava
Sosyal ağlarda paylaş

bana dingil diyen de sizden biri iste, sizin icin fransizlik o kadar normal ki, karsi tarafi desteklemek karsi tarafin formasiyla sahaya girmek, bunlar olagan seyler, sozde vatan millet sakarya olunca, alayiniz kursun asker, ahaha ulan birde egleniyorsunuz aklinizca, oksijen israfisiniz.

tmm ben seviyesizim, gereksiz munakasaya gerek yok. varsa munakasaya devam etmek isteyen ankaradayim, ozel mesaj atsin bi bira ismarlarim oturur tartisiriz, olmadi birde ustune doverim :)
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

varsa munakasaya devam etmek isteyen ankaradayim, ozel mesaj atsin bi bira ismarlarim oturur tartisiriz, olmadi birde ustune doverim :)

Kahve adamı da çıktı, vallahi tahmin ediyordum ADRES VER GARDAŞ tipi olduğunu ehheh.

VALLA DUA ET BEN İSTANBULDAYIM PANPA, YOLUN DÜŞERSE BEKLERİZ GAZİ MH. NO:197.
Sosyal ağlarda paylaş

maçın kurbanı bienvenü oldu

tamam orda 3. golü atamadı yavaş kaldı falan.

da maç 2-0 dı zaman.adamı suçlayamazsın.takımın 10 kişisi kendi yarısahasında bekliyor.bienvenü ilerde tek başına.adam drogba değil yani

2 tane golü de o yemedi baktıgın zaman

aslında aykut eleştirliyor.ama alex olsaydı o da defansa gömülücekti.adam futbolcuların kurbanı oldu.geçen hafta 90 da golü atarken baroni kraldı reisti.dün oyuna girdi maç 2-2 bitti diye suclu oldu

acaba reykarda yapılanlar aykuta mı yapılıyor diye düşünümoyrum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

İşte bunu kastediyorum;

http://www.fanatik.com.tr/Bienvenu-sagol-ya_3_Detail_34_277280.htm

Berk böyle konuşarak hiç oynayamaz ama yanlış yapmış

Büyük takımlarda taraftar ve medya devamlı beklenti içindeler ve acımasızlar genelde, o yüzden Antep-Kayseri gibi gençlere şans tanıyamazlar veya Cavcav gibi genç yabancı topçu bulup ona sabredemezler, bu işin kanunu bu hataya başarısızlığa yer yok bu seviyede.
Sosyal ağlarda paylaş

Red, Baroni girdi de 2-2 olmadı bence evet, sadece Alex'i alıp neredeyse aynı tip (ya da aynı tip olmaya özenen) oyuncu sokmak yanlış diyorum. Bienvenu kadar yanlış değil ama. Orada Güiza olsa, Semih olsa, ben falan kim olsa, Caner'e atmaya kafası basmasa bile gene en azından Baroni'ye geri verirdi topu. Bir sağa bir sola bir arkasına dönüp topu kaptırmazdı. İki gol de Bienvenu'nun kaptırdığı toptan gol oldu bu arada, ikincisi frikikti kornerdi dolaşıp durdu ama sıçan atakta yine Bienvenu başroldeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma da futbol takımı desteklemekle, vatan millet sakarya, milliyetçilik olayını bağdaştıran insanlar yüzünden bu ülkede ne futbol ilerliyor, ne de futbol kulüpçülüğü. Bu sebeple futbol takımlarımızda istikrar 0, sadece spekülasyonlar üzerinden her sene 2-3 kez gündem buluyor gerisi mahalle düzeniyle 3 puan 5 puan ilerliyor işte.

işin kötüsü bizim futbolcularımızda da senin sahip olduğun sığ mantık var, dua ediyorum ki heriflerle sadece sahada topa vurur durumda muhattab oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
İki gol de Bienvenu'nun kaptırdığı toptan gol oldu bu arada, ikincisi frikikti kornerdi dolaşıp durdu ama sıçan atakta yine Bienvenu başroldeydi.

Bienvenu'nün kumaşı bu kadar yani top kontrolü-bitiricilik yok denecek kadar az adamda naapsın, sadece fizikli işte koşuyor zıplıyor çok genç ama hepsi bu kadar, bu adama yedek forvet olarak güvenen hocanın basiretsizliği asıl yanlış olan.

Bu adamı izledi beğendi de aldırdı Aykut, ya vereceksin 1-2 sene kirada pişecek gelişirse gelişecek ya da yol verecen gidecek.

Ama Fener çapında takımın yedek dahi olsa golcüsü olamaz bu adam ve bu yeni sürpriz bişey değil yani geldiğinden beri adamın futbolu ortada.

Biliyorum ki diğer yedek emekli Semih bundan da beterdir hazırlık anlamında, o da tembelliğiyle zerre ilerleme kaydedememesiyle havadan para kazanıp kulüpte takılıyor işte ohh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...