kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bak tırnak içinde diyorum. köpek demiyorum, köpektir diyom. banlamayın da gülelim bu arkadaşa canımız sıkıldıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 üslublara, seviyeye jargona gel aman yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 hmms yerimizi alalım http://wallpaperuser.com/wp-content/uploads/2012/02/squirrels-eat-corn-wallpaper-448x280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Red said: adam değilsin demiyorum SDASFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 trathias said: @buddha onu bunu göndermesine gerek yok ki sadece elindeki kadroyu stabil tutsun. fener zaten iyi top oynadı maçta. aykut hiç dokunmasa zaten kazanırdı fener gibi geliyor bana. Öylede oraya yazdım ne demek istediğimi. Selçuk Cristian Bekir yerine alt yapıdan random çekse yada başka genç alsa bile daha iyi. Selçuk ve Cristian'dan kötü olamazlar yani. En azından genç adamlara şans vermiş oluruz kredisi tükenmiş çok kötü oyunculara değil. Cristian Selçuk oldukça bu kadroyu kimse stabil tutmaz elbet sakatlık bişey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abi sikayet etmistim de ben geri almak istiyorum sikayetimi. bu adam kalmalı futbol bolumunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu yeni gördüm O alexin heykelini dikip neden maçtan çıkarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 İçimizdeki İrlandalılar birer birer dökülüyor :D Adamı Reha Muhtar terk çıktı. :D sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Fenere kızıyorum gitse 2-0 yenilse tamam bu adamlar yapamıyor genetiklerinde yok der geçerim ama 2-0 dan 2-2 ye getirmek beceri ister kasıt ister Fransa da ararız o 2 -0 ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sleepingdeath said: lazim degilsin merak etme, burada hakaretlik bir olay yok diye dusunuyorum, ha trollemeye calisan adama salakmi degilmi diye sordugum soruya gocunduysan arkadasa uzuntulerimi dile getireyim istersen. bunun disinda avrupa maclarinda gs/fb/bjk macinda karsi tarafi destekleyen her adam bence kopektir. beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 İşte bunu kastediyorum; http://www.fanatik.com.tr/Bienvenu-sagol-ya_3_Detail_34_277280.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bana dingil diyen de sizden biri iste, sizin icin fransizlik o kadar normal ki, karsi tarafi desteklemek karsi tarafin formasiyla sahaya girmek, bunlar olagan seyler, sozde vatan millet sakarya olunca, alayiniz kursun asker, ahaha ulan birde egleniyorsunuz aklinizca, oksijen israfisiniz. tmm ben seviyesizim, gereksiz munakasaya gerek yok. varsa munakasaya devam etmek isteyen ankaradayim, ozel mesaj atsin bi bira ismarlarim oturur tartisiriz, olmadi birde ustune doverim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sleepingdeath said: varsa munakasaya devam etmek isteyen ankaradayim, ozel mesaj atsin bi bira ismarlarim oturur tartisiriz, olmadi birde ustune doverim :) Kahve adamı da çıktı, vallahi tahmin ediyordum ADRES VER GARDAŞ tipi olduğunu ehheh. VALLA DUA ET BEN İSTANBULDAYIM PANPA, YOLUN DÜŞERSE BEKLERİZ GAZİ MH. NO:197. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 maçın kurbanı bienvenü oldu tamam orda 3. golü atamadı yavaş kaldı falan. da maç 2-0 dı zaman.adamı suçlayamazsın.takımın 10 kişisi kendi yarısahasında bekliyor.bienvenü ilerde tek başına.adam drogba değil yani 2 tane golü de o yemedi baktıgın zaman aslında aykut eleştirliyor.ama alex olsaydı o da defansa gömülücekti.adam futbolcuların kurbanı oldu.geçen hafta 90 da golü atarken baroni kraldı reisti.dün oyuna girdi maç 2-2 bitti diye suclu oldu acaba reykarda yapılanlar aykuta mı yapılıyor diye düşünümoyrum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 şanzelize cafenin üstünde oturuyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Buddha said: İşte bunu kastediyorum; http://www.fanatik.com.tr/Bienvenu-sagol-ya_3_Detail_34_277280.htm Berk böyle konuşarak hiç oynayamaz ama yanlış yapmış Büyük takımlarda taraftar ve medya devamlı beklenti içindeler ve acımasızlar genelde, o yüzden Antep-Kayseri gibi gençlere şans tanıyamazlar veya Cavcav gibi genç yabancı topçu bulup ona sabredemezler, bu işin kanunu bu hataya başarısızlığa yer yok bu seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 cidden sunu cikardiysan bravo :) ankarada buradan arkadaslarla zegnanin yerinde paintball mangal vs. yaptik oradan en azindan taniyan varsa bilir, kahveye arada dsmartta mac varsa anca ona giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Red, Baroni girdi de 2-2 olmadı bence evet, sadece Alex'i alıp neredeyse aynı tip (ya da aynı tip olmaya özenen) oyuncu sokmak yanlış diyorum. Bienvenu kadar yanlış değil ama. Orada Güiza olsa, Semih olsa, ben falan kim olsa, Caner'e atmaya kafası basmasa bile gene en azından Baroni'ye geri verirdi topu. Bir sağa bir sola bir arkasına dönüp topu kaptırmazdı. İki gol de Bienvenu'nun kaptırdığı toptan gol oldu bu arada, ikincisi frikikti kornerdi dolaşıp durdu ama sıçan atakta yine Bienvenu başroldeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 zaten bienvenu'ye selçuk'a kızmak kadar gereksiz bir şey yok. adamların çapı belli ve hiç de çekinmeden çıkıp yetenekleri el verdiğince oynamaya çalışıyorlar. sorun olnlara kaldıramayacakları sorumlulukları yükleyenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Orası da öyle. Tamam kötüler, almışsın bir halt yemişsin, bari ısrarla oynatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 kusura bakma da futbol takımı desteklemekle, vatan millet sakarya, milliyetçilik olayını bağdaştıran insanlar yüzünden bu ülkede ne futbol ilerliyor, ne de futbol kulüpçülüğü. Bu sebeple futbol takımlarımızda istikrar 0, sadece spekülasyonlar üzerinden her sene 2-3 kez gündem buluyor gerisi mahalle düzeniyle 3 puan 5 puan ilerliyor işte. işin kötüsü bizim futbolcularımızda da senin sahip olduğun sığ mantık var, dua ediyorum ki heriflerle sadece sahada topa vurur durumda muhattab oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 aynen abi bir de oynatma oynatma sonra hadi bakalım marsilya maçında tek başına forvette iş yapmasını bekle değişik kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Baggio said: İki gol de Bienvenu'nun kaptırdığı toptan gol oldu bu arada, ikincisi frikikti kornerdi dolaşıp durdu ama sıçan atakta yine Bienvenu başroldeydi. Bienvenu'nün kumaşı bu kadar yani top kontrolü-bitiricilik yok denecek kadar az adamda naapsın, sadece fizikli işte koşuyor zıplıyor çok genç ama hepsi bu kadar, bu adama yedek forvet olarak güvenen hocanın basiretsizliği asıl yanlış olan. Bu adamı izledi beğendi de aldırdı Aykut, ya vereceksin 1-2 sene kirada pişecek gelişirse gelişecek ya da yol verecen gidecek. Ama Fener çapında takımın yedek dahi olsa golcüsü olamaz bu adam ve bu yeni sürpriz bişey değil yani geldiğinden beri adamın futbolu ortada. Biliyorum ki diğer yedek emekli Semih bundan da beterdir hazırlık anlamında, o da tembelliğiyle zerre ilerleme kaydedememesiyle havadan para kazanıp kulüpte takılıyor işte ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 valla bienvenu koşuyorsa da ben göremiyorum ya. afrikalıların yüz karası herif. ileride bi uzun topu da koşup indirip tutabildiğini görmedim, her açıdan çok zayıf. semih en azından gol atamasa da top tutabilen bi adam. onu alsa sürekli atak yemezdi fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 tatar niye gitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar