Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Marseille | 20.09.2012 @20.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Yalnız şu milli maç olayı doğru, FBli topçular TTde durup dururken tepki yerken, Saraçoğlunda Selçuk girsin diye tezahüratlar yapıldı adam kenarda ısınırken alkışlandı o da tribüne teşekkür etti.

Bunlar gözden kaçarken maç boyunca denyoluklar yapan sonda da yine saçmasapan gereksiz şut çekip tribüne sırıtan Burak'a yapılan tepki konuşuldu anca
milli mac olayındaki hareketin yanlıs olması diger yazılanlara bir temel olarak gosterilemez.

Siz bizi burda desteklemenize ragmen biz sizi surda destekledik o yuzdenden siz bizi burda soyle soyle desteklemek zorundasınız gibi bi yaptırım yok ortada. Ayrıca ben aynı zamanda fenerbahceli oyunculara tepki verilmesine karsı durup fenerbahcenin 2-0 dan beraberlik vermesine gulebilirim. Bunlar birbiriyle baglantılı olaylar degil. Bunu yapıyorsan sunu da yapıyorsun gibi denklemler yok ortada.

Basitce: Buna guluyorum diye oldboyz olmak zorunda degilim boyle adledenlerde oldboyzdan farksız.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

ulan adam olsaniz adamliktan anlarsiniz, kopegin onune kemik at 2 gun sonra o bile hatirlar seni, milli maclarda fenerli topculara kendi sahanizda yapmadiginiz rezillik yoktu, saracoglunda selcuk'a cok iyi bir destek vardi, aynisi sizin sahanizda olsa yuhalar kufu ederdiniz, 2 gun manu macindan once gs icin gerek fb gerej bjk camiasindan twitterda, radyolarda cok olumlu, sicak mesajlar varken, fener fransiz takimiyla berabere kaldi diye sevinen bir camia var, kusura bakmayinda evlat olsaniz sevinmessiniz, siz, size kopek gibi davranilmasindan hoslaniyorsunuz. malum ite kopege iceriden alisiksiniz.

arkadaşım bak normal insana anlatır gibi anlatıyorum. burda sizin içinde bulunduğunuz durumla kendi taraftarınız bile dalga geçerken, müstehak bize derken biz laf edince ne adamlığımız kalmış yargılamadığın ne de köpekliğimiz.

milli takım hede hödö demişsin de ne alakası var? konu değiştirelim de daha çok laf etmeyelim diye mi yapıyorsun ? daha mı iyi oldu bu sence ? şimdi neremle gülsem şaşırdım sana :)

ağzından köpükler saça saça gelip kin dolu mesajlar atarak da burdaki acizliğini sergilemişsin zaten ki hak veriyorum, eğer fenerin, taraftarına ard arda yaşattığı son dakikada kaybetmek kavramını içine sindiremediysen içindeki öfkeyi böyle dışa vurman normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakibinin kazanmamasını tercih etmekle; kazanamadığı zaman forum olsun, sosyal medya olsun, arkadaş çevresi olsun her yeri kendi takımın kazanmış gibi ayağa kaldırmak çok farklı şeyler bu arada. Atıyorum ben de GS'yi BJK'yi desteklemem ama onların maç topiklerinde ZAA diye bir şeyim olmaz.

* şöyle bir seviyesiz dengesiz adamla aynı kefeye konmaya kurban gitmekten korkmaktan mütevellit bir açıklama mesajı *
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de pek zaa'lamam genelde ama şu maça da ZAAAYKUT çok iyi gidiyor be eheh...
Maçı izleyip Marsilya gol atınca çılgınlar gibi sevindiğimizi filan sanıyor bazıları heralde. Yok öyle birşey, ama takılmaca bunlar olağan ve normal şeyler, futbolun hayatınızı bu kadar etkilemesine, ruhsal halinizi bozmasına izin vermeyin. Futbolcular sizin kadar üzülmüyor anasını satiyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaçtır alacağımız oyunu veriyoruz. Yani şu saatten sonra Aykut'un gitmesi daha kötü olur diyenler var haklıda olabilirler. Fakat ne kadar erken gitse o kadar iyi birde bu var. Salih girebilirdi mesela Cristian yerine madem 3 ortasahaya döncen. Zaten Selçuk'u alacaktım muhabbeti ayrı bir fiyasko. Hadi forvet alacan al Semih'i Bienvenu nedir. Semih'ede ayıp valla. İyi oynayan Alex'i neden çıkarıyorsun abi. Alex gayet güzel top tutuyordu pas organize ediyordu Emre bunu iyi yapardı bi Alex kaldı Meireles'te daha tam ısınmamış.

Neresinden bakarsan adam saçmalamış. Yok mu delikanlı bir TD gelsin Cristian Selçuk Bekir'i falan göndersin. Terim Semih'i ne güzel oynatıyor hata yapsa bişey mi olur adam genç ders alır. Bekir Selçuk Cristian her türlü zaten hata yapıyor yerine genç adamları en azından 1. yedek olarak tut bari her fırsatta girip oynayıp geliştirirler kendilerini. Cristian falan zaten sıçıo yerine gelecek adamın daha kötü olabileceğine inanmıyorum.

Yani bu kaybedilen puanları Salih gibi genç oyuncularla kaybetsek bu kadar koymaz.
Sosyal ağlarda paylaş

evet zaten ortada komik ve sinir bozucu bir durum oldugunu inkar etmiyorum ki geldim burada mactan sonra, bunlar aptal allah belalarini versin vs, gibi yazida yazdim, burada ki konu iyi, saygili, temiz aile rolune burunen, zamaninda chelsea formasi giyip maca gelen, interlileri havaalaninda karsilayan aramizdaki fransizlara
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

ulan adam olsaniz adamliktan anlarsiniz, kopegin onune kemik at 2 gun sonra o bile hatirlar seni, milli maclarda fenerli topculara kendi sahanizda yapmadiginiz rezillik yoktu, saracoglunda selcuk'a cok iyi bir destek vardi, aynisi sizin sahanizda olsa yuhalar kufu ederdiniz, 2 gun manu macindan once gs icin gerek fb gerej bjk camiasindan twitterda, radyolarda cok olumlu, sicak mesajlar varken, fener fransiz takimiyla berabere kaldi diye sevinen bir camia var, kusura bakmayinda evlat olsaniz sevinmessiniz, siz, size kopek gibi davranilmasindan hoslaniyorsunuz. malum ite kopege iceriden alisiksiniz.

meraba melis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...