benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Uğursuzluk bende, gittiğim son maç 5 maç berabere bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aynı kız döktürüyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 https://twitter.com/BihterSevi/status/248884289394069504 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 benjani said: Uğursuzluk bende, gittiğim son maç 5 maç berabere bitti. kombinen var di mi senin? yoksa alayım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi sen yatıp dinlensene lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 niye olm beyaz yakayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sen değil babacım. sen otur. gold'a diyorum ben ayıcığa diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Marsilya'nın 16 gol girişiminden 8'i son 23 dakikalık dilimde, Cristian - Alex değiştikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 toggie said: benjani said: Uğursuzluk bende, gittiğim son maç 5 maç berabere bitti. kombinen var di mi senin? yoksa alayım bi tane. Kombinem yok ama bilet paramı yollarsanız giderim istediğiniz maça.Kaçan son iki şampiyonluğuda canlı yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 toggie said: benjani said: Uğursuzluk bende, gittiğim son maç 5 maç berabere bitti. kombinen var di mi senin? yoksa alayım bi tane.benim son gittiğim 20 maçta yenildik, kombinem yok =/ bana alır mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 goldbären said: https://twitter.com/BihterSevi/status/248884289394069504 asdsdfasdsdfasdfsdfADSFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 goldbären said: https://twitter.com/BihterSevi/status/248884289394069504 Hasta bu insanlar ya, bu nedir böyle ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 benim ekrana bakmam bile yenilgi yahut beraberlik getiriyor. saha olsam takım biter, kapıya kilidi vururuz! uçak bileti+kombine plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://www.ntvspor.net/video-galeri/istenilen-olmadi selçuk'u sokacakmış oyuna, Allahım sen bana sabır ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Gangren said: fizban said: aykut istifa'cılar başlamış da, takım uzun süredir toparlanıyor, tamam bu maçı aykut verdi aksini söylemiyorum da, son zamanlarda giderek yükseliyor takımın formu. niye istifa etsin ki şimdi ? şimdi istifa etse uefa'dan da elenicez. sezon sonunda bıraksın deseniz ok, devre arası deseniz hadi eh diyecem de şimdi bırakmasının kime ne faydası var ? Kalmasının ne faydası var? Süper Kupa gitti, Şampiyonlar Ligi gitti, ligde yaptığımız maçlar ortada üstüne bir de bu. +1 bu adamın vasat olduğu taa geçen seneden belliydi kimse kusura bakmasın evet o halde 2.olmak başarıdır ama oynadığım top ortada arkadaş daum gitti bu geldi ikiside 1-0ın üstüne yatan ezik. beceremiyor arkadaş işte olmuyor her zaman söylerim Fenerbahçe kimsenin antrenörlük öğreneceği bir kulüp değil! öğrenip gelir hocalık edersin burda ancak. bu kadar imkana sahipken bu kadar imkansıza sahip olmak da nedir? adamın alexin golünden sonra bile sevinmesine işgillendim açın izleyin dilerseniz. ali şen'i eleştirir pek çoğu adamın çok doğru bi lafı var "tekrar fenere başkan oliyim aykutu bi daha kovarım" az bile demiş ne kadar kinci olduğu ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 su an gitmesi cok anlamsiz olur, sezon sonu gitsin gidicekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Daum defansif oynatıp, 1-0'lara yatıyordu belki ama oynattığı futbolun bir karakteri vardı. Aykut'tan 10 kat daha bilgili ve dengeli yönetiyordu takım, Aykut tamamen dar görüşlü ve egoist bir adam açık açık belli, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 benim tahminim aykut bu şike olaylarından vs haberdar olduğu için aziz yollamak istemiyor ya da yollayamıyor. azizle kocamanında telefon konuşmaları yayınlanmıştı azizin karşı takımların kadrolarını aykuta aktardığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aquila said: su an gitmesi cok anlamsiz olur, sezon sonu gitsin gidicekse. sdfdg çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fener gibi bi takıma ben bile üzüldüm o derece kötü oldu son sn golü. aykutu yollayın kankutlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 caktirma olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aykut bu saatte takıma iyi kötü bir düzen oturturken gitse kim gelecek? gidecekse sezon sonuda gitsin yoksa daha da kötü olur takım için yılmaz vural mı gelsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasaaa said: sen değil babacım. sen otur. gold'a diyorum ben ayıcığa diyorum. lan öm olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Dışardan bir gözle söyliyim hani ayak numaran 41 olur sen gider 44 numara alırsın büyük gelir çap çap basarsın he aykutda aynen böyle. Ayakkabıyı giyiyor güzelde oturuyor ama ayakkabı büyük. Geçen spartak maçındada aynı hikayeyi yaptı alexi oynatmadı varmı ötesi? Taktik bilgisi çok sınırlı hiç mi avrupa maçlarını izlemez birşeyler kapmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 BabacumMostors said: aykut bu saatte takıma iyi kötü bir düzen oturturken gitse kim gelecek? gidecekse sezon sonuda gitsin yoksa daha da kötü olur takım için yılmaz vural mı gelsin? Villas Boas Tottenham'dan kovulur devre arasında, onu getirtsinler Meireless'in gönlü olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar