Flour Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bana yardım edecek kimse yokmu pls.Çok istiyorum script yazmayı[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ne Yonde Yardım İstedigini Anlatma Kapasitesi Var mI?[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 script için suraya bak http://web.paticik.com/scripts/ scripter icin arkadaslar yardım eder ...[signature][hline]www.sanalsuclular.com www.yasakalan.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Raidan saol orayla zaten yakın ilgileniyorum.Ama bana bu işi daha kapsamlı anlatacak birini arıyorum.[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 O zaman tutorialları oku sorun yaşadığın şeyle ilgili arama yap o topicleri oku yap bişyler..[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Flour benim tavsiyem $u, bir kac script indir ac incele nasil yapmi$lar bi gor ondan sonra kendi ba$ina bir$eyler yazmaya cali$, yazamadigin yerde gel buraya yardim iste, boylelikle ogrenmi$ olursun ;)[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 birsey sorucam cevap alinca nie tekrar bi topic aciyorsun ! Bura ilk Actigin Topic Neden 2. yi aciyorsun'ki al bi developer'in msn'sini (isi iyi bilen biri the coder, silencer, -cq- gibi) insanlarin msn'sini Al onlara sana zamani oldukca yardim edicekdir o da olmassan kendi sunucu'ndaki scripter ile konus![signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! Disanq Uo Shard Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ufaktan başlayarak yap mesela en basidinden anons scriptlerini ve herhangi bri dialog sistemini inceleyerek bi anons taşı yapmaya çalış bunu göz zevkine en iyi şekilde hitap ettir daha sonra level atla bir page sistemi yaz diğerlerini inceleyerek aynı tarzda böyle böyle sonra client editle biraz da php öğren developer olarak gir bir sharda. Sonra shardda edit olsun, hostun parası ödenemesin, senin de emeklerin boşa gitsin, daha büyük hırsla çalışıp kendi serverını yap, en iyisini yap da kurama, sponsor bulama falan, hevesin kursağında kalsın. Zaten hevesin orada kalmazsa kursağında, burada bırakırlar. (benim başıma gelmedi yanlış anlamayın :) hergün burada gördüğüm şeyler)[signature][hline]We don't know what can we do in Worlds! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 30 Ekim 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 [email protected] adresine gel yardımcı oluyum.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Saksuka o topicle kimse ilgilenmedi ondan ikinciyi açtım.Hepinizi teşekkür ederim[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Doruk,yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com [Bu mesaj Flour tarafından 31 Ekim 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Öncelikle Burayı ve Burayı oku. Daha sonra sırasıyla burayı, burayı, burayı oku. Dene biraz çalış. Yardıma ihtiyacın olan yerdede bana ulaşabilirsin.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Flour Yapacağın Tek Şey Şudur. Başkalarının Anlattığı Konular Üzerinde Çalışabilerek Öğrenebilirsin Ama Fazla Akılda Kalıcı Olurmu Bilemiyorum. Yalnız Kendi Kendine Çabalarsan Dahada İyi Anlar Ve Unutmamak Suretiyle Öğrenebilirsin. Mesela İndir İstediğin Bir Scripti Serverında Script İçinde Değişiklik Yaparak Neyin Ne Olduğunu Çok Kolay Anlıyabilirsin. Yalnız Bunu Anlaman İçin Gerçekten bu İşi Öğrenme Hevesinin Olması Gerekli. Değişiklikler Yaparak Neyin Ne İşe Yaradığını Kolayca Anlıyabilir Kavrıyabilirsin. Benim Tavsiyem Bu Sana Karşı. Kendi Kendine Öğrenmek Herzaman Daha İyidir. Umarım Başarırsın.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Flour, 30 Ekim 2004 19:14 tarihinde demiş ki: Raidan saol orayla zaten yakın ilgileniyorum.Ama bana bu işi daha kapsamlı anlatacak birini arıyorum. Bu Kadar Yakından İlgileniyorsan Neden Soru Soruyorsun ...[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bief ilgileniyorum ama yazamıyorum... Alaşılmışımdır umarım[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Dogru duzgun scripting ogrenmenin tek yolu script editlemekle baslayip, sonra basit scriptler yazmaya atlamaktir, ilerledikce de takildigin yerlerde arar/sorarsin, sifirdan kimse sana scripting ogretemez. Hemen hemen butun diller icin bu boyle.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 berkinyum 3. yazdığını okudun saten.Denedim ama pek başarılı olamadım :([signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bence ilk önce sphere script dilindeki komutları öğrenmelisin ne ne işe yarar nerde kullanılır.Sonra bunları basitten zora doğru sıralayabilirsin ve yavaş yavaş bişiler öğrenebilirsin.Ne biliyim en basitinden bir robe fln yap kendine bunlarla ilgili bi ton örnek scp var.İndişr bi tanesini bak baka baka aynısını yap yane rengini deiştir bazı özellikler ekle fln fln.Sonra zorlara geçersin ister istemez ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 öle olmaya başladı sate.Ice katana yaptım :D Biraz ayarı fazla kaçmış vurdummu indirio :)[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aries_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bende +918 var dragona atak verip yanından geçmen yetiyo :)[signature][hline]...Ölüm Sadece Bir Başlangıçtır... [Bu mesaj Baggio tarafından 02 Kasım 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ulan heveslendirdiniz bişe daha yazıcam size yollıcam :)[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aries_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ne yazıcan söle belki vardır yollıyım uğraşma :) aynı şeyleri düşünüyor gibiyiz :)[signature][hline]...Ölüm Sadece Bir Başlangıçtır... www.fantasturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Hız bow ama yazdım bile[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ama yinede yolla benim yazdığım doğrumu die bakim[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 MSN, ICQ gibi platformlarin aksine, burada attiginiz mesaji editleme hakkiniz var yarim saat icinde, hani akliniza birsey gelirse yenisini yazip gondermeyin, kirlilik olmasin diye. Bilginiz olsun :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar